דילמת מטפלת,
הפשפש וחברתו בני כמעט שנתיים נמצאים אצל מטפלת. כבר שנה שניה שהם אצלה. היא ובעלה זוג מבוגרים מטפלים בהם באהבה רבה כמו סבא וסבתא. (הילדים גם קוראים להם סבא וסבתא
). הם מטיילים איתם המון. יש בית גדול עם חצר ענקית ותרנגולות, תוכים, חמור, כלב, חתולים. גן עדן. היום היא שאלה אותנו ואת ההורים השניים אם איכפת לנו שהם יקחו עוד תינוק לטיפול. תינוק בן 8 חודשים. האינסטינקט הראשון שלי בבטן היה "למה לא, יהיה להם נחמד". האבא של הילדה השניה אמר לי "תחשבי על זה, ותגידי מה את חושבת. אני חושב שזה רעיון ממש גרוע". כל זה לידה. היא מיד התגוננה ואמרה שהיא לא לבד בבית ובשנים קודמות היא תמיד טיפלה ב-4 ילדים בלי בעיה. עורמ מתנגד בכל תוקף. לדעתו תינוק בגיל כזה צריך את מלוא תשומת הלב (דבר שאני מסכימה איתו) ויצא שהיא תטפל רק בו ותצפה שמתן וחברתו יסתדרו לבד, לא ירביצו (מה שיקרה בטוח. יש תינוק קטן פתאום שגוזל מהם את תשומת הלב האדירה שהם רגילים לקבל). בקיצור אני פוחדת שהוא יפסיד.
הפשפש וחברתו בני כמעט שנתיים נמצאים אצל מטפלת. כבר שנה שניה שהם אצלה. היא ובעלה זוג מבוגרים מטפלים בהם באהבה רבה כמו סבא וסבתא. (הילדים גם קוראים להם סבא וסבתא