דילמת המחשב הנייד

מירית 101

New member
דילמת המחשב הנייד

אז היה לי דיון עם חברה כרגע.. (כן, אני מודעת לשעה.. בעוד כמה ימים כל החגיגה הזאת הולכת להסתיים:) בכל אופן, דיברנו על הצורך של מחשב נייד בזמן שיעורים. מנסיונכם העשיר, האם זהו מצרך שאי אפשר בלעדיו? (בעיקר במקצועות היותר הומניים) או שהאולד פאשן של קלסר ודפדפת עדיין תופס? אשמח לדעתכם, (בעיקר לנוכח העובדה שהמחשב שלי הוא יחסית גדול- מסך של משהו כמו 15.6) שיהיה אחלה סופ"ש, (אחרון של בטלה מוחלטת!) מירית.

deathcaster

New member
תגובה

15.6 זה לפחות לפי הסטנדרטים שלי סביר מאוד האם צריך אותו ללימודים ? זה תלוי איזה מקצוע לומדים, וגם תלוי בקורסים... אם את הולכת ללמוד היסטוריה או משהו עיוני אחר שצריך לסכם הכל.... הייתי אומר שכיום זה מצרך מאוד נחוץ אם את הולכת ללמוד מתמטיקה/ סטטיסטיקה ששם בעיקר תרשמי נוסחאות ותתרגלי.... אז בהחלט לא. מהניסיון שלי (מדעי החיים) יש קורסים שלהם הגעתי עם מחשב, ויש קורסים שהגעתי עם קלסר (ויש קורסים בכלל לא הגעתי... היה לי סיכום משנה קודמת וזה הספיק לקבל 90 במועד א'
)

MsUnderstood

New member
ככה

מנסיון,תתחילי ישר עם הלפטופ...את תתיאשי מהר מלכתוב ביד מיוחד אם יהיו לך מרצים שאוהבים לקפוץ מנושא לנושא, כמובן שאל תכתבי בלפטוף אם את עוד לא רגילה לכתוב מהר במחשב כי אז לא תוכלי לסכם כמו שצריך גם לי יש מחשב גדול ואני מסתדרת איתו כל יום באוני

נראה לי פשוט

שלפי הגודל של המחשב שלך הוא בטח גם די כבר (לפחות שתיים וחצי קילו, לא?) ונראה לי להסתובב עם זה יום שלם יכול להיות קצת לא נוח. בכל מקרה לי זה לא נראה נוח להסתובב עם מחשב, בטח שלא כזה גדול והסתדרתי מצויין עם דפדפת ועטים.

מירית 101

New member
האמת

הוא לא ממש כבד, לא הרבה יותר משאר הציוד שהתיק מכיל בד"כ. נתחיל ונראה איך זה יתקדם :) תודה רבה!

למעלה