דילמית

Lir האחת

New member
דילמית ../images/Emo13.gif

אני בקשר טלפוני עם מישהו קרוב לשבועיים. הכרתי אותו דרך הפייסבוק. רצינו להיפגש ביום שישי האחרון, ולא יצא לנו. כל פעם מישהו מאיתנו לא היה יכול. הייתה לו בחינה אתמול שהוא היה צריך ללמוד אליה, ואני הייתי צריכה להתארגן לקראת הטיסה שלי ובקיצור - לא יצא. הוא הציע שאולי ניפגש מחר. העניין הוא שיום למחרת (רביעי) אני טסה. מצד אחד זה לא להרבה זמן, סך הכל שבועיים וחצי. מצד שני, נראה לי קצת מיותר להיפגש עכשיו ושאולי עדיף לראות מה קורה כשאחזור. מה אתם מציעים? קרה לכם מקרה דומה? שתפו

ebi83

New member
אם זה זורם טוב עד עכשיו (טלפונית)

אז תפגשי איתו בקטנה מחר... לא משהו ארוך אבל עדיין. ככה לא תחיי באשליות בחו"ל אם זה לא מתאים, וכנ"ל לגביו בשבועיים וחצי האלה
בכל מקרה בהצלחה ותהני

amitk80

New member
דעתי היא

תפגשי איתו כי אין לך מה להפסיד. אבל, תלכי עם מה שליבך אומר לך. הוא ידע יותר טוב ממני בהצלחה!

אני מציעה לך לשאול בפורומים שקשורים לדייטים

זוגיות וכו'. לא חובה להחיות את הפורום בכל צורה אפשרית... כשאין מה לכתוב, לא כותבים.

מרגרט9

New member
אני הייתי דוחה את הפגישה לשובי

נראה לי שהפגישה יכולה לגרום לעומס רגשות לא רצוי - אכזבה או התלהבות. הייתי מעדיפה לנסוע בראש שקט

לא קרה לי עדיין...

אני חושב שכדאי להיפגש, זה ימנע הרהורים מיותרים לאחר מכן ובנסיעה עצמה

דעתי בעניין ... :)

היי... לדעתי אל תערבבי בין הנסיעה לבין הקשר. אם טכנית יש לך זמן לפגוש אותו ושניכם רוצים להיפגש- תיפגשו. אם הוא יהיה נחמד... יהיה כיף להרהר במהלך הנסיעה לגביי פגישה שניה... :) אם הוא יתגלה כ"סתם בעליל " , לפחות לא תסעי עם אשליות מיותרות... זה מה שאני הייתי עושה... בכל מיקרה- מאחלת לך הצלחה במפגש ה"גורלי" בכל זמן שהוא יתקיים ... :) ...

el Cantante

New member
אעני אומר שאולי תיסיעי לטאילנד

ושם אללולי את עלולה לפגוםש בו בכל רמ"ח איכברים ואז זה נגלל לפח וחבל

למעלה