דילמות

דילמות

לפני שבוע התחלתי ללמוד לפסיכומטרי-עכשיו אני לומד לבד לא לפני הרבה זמן עשיתי 5 יחידות מתמטיקה ככה שהחלק הזה לא בעיה וגם איכשהו עם הלשון אני מסתדר אבל האנגלית-זה המכה בישבילי... עכשיו השאלה שלי האם שווה לי לקחת קורס בעצם רק בשביל האנגלית? זאת אומרת מניסיון שלכם האם הקורס יעזור לי לעבור יחסית בהצלחה את החלק הזה או שהוא יהיה מיותר ובזבוז זמן וכסף ולשאלה השנייה-אני בדילמה מתי לעשות את המבחן בדצמבר או בפבואר אני חושב יותר על דצמבר אבל נגיד אני קולט שאני עדיין לא מוכן אני יכול לדחות את המבחן לפבואר?

Smileycon

New member
לא לומדים אנגלית מקורס

לפחות לא מקורס פסיכומטרי. הם מראים כמה טכניקות שיכולות לעזור לך (יכולות גם לא לעזור לך) מתרגלים קצת, ובעצם זהו. ז"א - לא, לא שווה לקחת קורס רק בשביל אנגלית. לדחות מועד אתה תוכל אבל זה יעלה לך כסף. (לא זוכר כמה בדיוק)

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif תרשם לפברואר... ../images/Emo59.gif

ועד אז תעבוד על לשפר את האנגלית...

qet1

New member
אם אתה נרשם לדצמבר אתה יכול תמורת

65 שקלים לדחות לפבואר אם אתה לא מוכן

אם זה 65 שקל

אז זה איכשהו ניסבל... חוץ מזה סתם שאלה למישהו יש מושג למה ההערכת הרשמה+התשלום על הבחינה מגיע כמעט ל-500 שקל?!!! חתיכת גניבה העניין הזה... ויש לי עוד שאלה מישהו יכול להגיד לי איך בנוי המבחן? זאת אומרת כמה סעיפים, כמה זמן כל סעיף, וכמה זמן המבחן בכלליות, הפסקות וכו'

ginni

New member
אז ככה

1. אין לי מושג...... בהחלט שווה בירור 2. המבחן בנוי משמונה פרקים, כאשר שישה מהם הם פרקי אמת (2 במתמטיקה, שניים בעברית ושניים בעברית) ושני פרקים נוספים הם פרקי פיילוט. פרקי הפיילוט יכולים להיות בכל אחד משלושת הנושאים ולא תוכל לדעת מה מהפקרים הוא פיילוט, לכן לא כדאי להמר. מה גם שעד שלא אומרים לך שנגמר הזמן וצריך לעבור פרק אסור לך לדפדף בבחינה ככה שגם לא תוכל לדעת כמה פקרים יש לך בכל נושא. לכל פרק יש 25 דקות. בעברית יש 30 שאלות, באנגלית 27 ובמתמטיקה 25. אין הפסקות בזמן הבחינה, לאחר תום 25 הדקות של הפרק מודיעים המשגיחים שנגמר הזמן ועוברים פרק. אם אתה מעוניין לצאת במהלך הבחינה מהאולם אתה צריך להודיע לאחד המשגיחים. קח בחשבון שהזמן הוא על חשבון זמן הפרק ולא תקבל תוספת זמן. מקווה שעניתי על כל השאלות, אם יש לך עוד אתה מוזמן לשאול

אכן יש 2 פרקים כאלו

המטרה שלהם יכולה להיות כזו: מדי פעם מכניסים סוג חדש של תרגילים למבחן ולכן הם רוצים לבדוק שהתרגילים האלו מספיק טובים ומנוסחים כהלכה...(עושים זאת ע"י סטטיסטיקות שונות)...לך אין דרך לגלות איזה פרק הוא פיילוט ולכן ההנחה שלך צריכה להיות שכל פרק הוא אמיתי.

בקיצור מה שאתם באים להגיד, זה

שלא מספיק אנחנו משלמים כמעט 500 שקל גם עושים על הגב (והזמן והעצבים) ניסויים?

qet1

New member
אתה יודע מה זה ""מונופול"?

הם היחידים שיכולים לעשות בחינה פסיכומטרית(שהאוניברסיטאות יתייחסו עליה)....לכן הם יכולים לדרוש כל מחיר מה נעשה? לא נעשה פסיכומטרי? לא נלך לאוניברסיטה? אין לנו ברירה אלה לשלם...כל מחיר שהם יידרשו...

סתם להבהרה...

את המרכז הארצי האוניברסיטאות הקימו והוא נמצא בשליטתן המלאה.

symptoms

New member
../images/Emo15.gifבקשר לאנגלית../images/Emo59.gif

נראה לי שזה הדבר שהקורס הכי פחות משפר בו, את האנגלית אפשר לשפר רק על ידי קריאה ולימוד עצמי, הקורס כמעט ולא עוזר בזה, ובטח שלא שווה לקחת קורס רק בשביל אנגלית רעות

למעלה