דילמה

dd987

New member
דילמה

ממממ טוב, לפני שאני אכתוב את הבעיה שלי אני קודם רוצה לשבח את הפורום הזה. אני כבר זמן לא מועט קורא כאן והעזרה שכולם מעניקים כאן לכולם מעוררת השתאות. כיף לדעת שקיימת מן קהילה אינטרנטית שכזאת. ולבעיה עצמה. אני כרגע בשלב בחיים שהדרך הכי טובה להגדיר אותו הוא כהתלבטות בזהות המינית, למרות שזה לא בדיוק. אני נמשך לבנות, אבל גם מגיל צעיר יחסית גיליתי משיכה של בנים. אז אני יכול להגדיר עצמי הכי טוב כדו-מיני. אבל מה הבעיה - עדיין לא חוויתי התנסות עם בן כלשהו. אולי אני אוהב (בעתיד) את זה, אולי אני ארד מהרעיון והכל יסתדר (יחסית). מפה לשם החלטתי לאחרונה שאני הולך לממש את הרצון הזה. מכיוון שיש לי פחד גדול שיגלו את הנטיות לי, אני נרתע מללכת לפגישות של אגודות וכו' (בכל זאת מישהו יכול לזהות אותי), אז החלטתי להשקיע את מאמציי באינטרנט. באחד מהצ'אטים הכרתי בחור נחמד בן 23 מת"א, ובינתיים החלטתי לשמור איתו רק על קשר דרך האינטרנט. משיחות רבות איתו הוא נראה לי בחור מאוד מאוד נחמד, והוא גם נראה ממש לא רע ואמרתי (פלאי מצלמת האינטרנט) "הו, אולי אני אוכל סופסוף להתנסות". וכאן הבעיה הבחור בן 23, והבדל הגיל הוא מה שמציק לי מה לבחור בן 23 יש לחפש עם נער בן 17 (למרות שבהחלט אפשר לתת לי הרבה) זה פאקינג שש שנים הפרש אני בטוח שיש לו גם פרטנרים בגילו אבל זה לא העניין. אם היה בן 20, מילא... מממ אז מה לעשות ? לנסות ולראות ? לא יודע ובנימה של תסכול זו אני מצפה לעצה, הארה וכו' ד.

JonJon9

New member
ראה ידידי,

אני מברך אותך על כך שאתה בודק את עצמך- התנסויות למיניהן הן דרך טובה דייה על מנת לדעת מי אתה ומה מתאים לך ומה לא. באשר לנסיון הפרטי שלך- אני לא יודע אם אתה מתכוון ללכת לכיוון של קשר רציני או לסתם סטוץ. את אתה בכיוון של סטוץ, זה לא כ"כ בעייתי כמו מצב של קשר (אסביר בהמשך), אבל אתה צריך לזכור דבר אחד- כדאי לך מאוד לסמוך על הבנאדם במאת האחוזים- הוא בן 23, עבר יותר מדבר- שניים בחיים, והוא נמצא בקטע יותר שנים ממך- הוא יותר מנוסה ופחות נאיבי ותמים לגבי העולם. אתה, לעומתו, קצת יותר נאיבי ולא כ"כ יודע מה צריך לעשות, איך ומתי. הוא עלול לראות בך "טרף קל" לעבוד עליו, או חלילה לפגוע בך לרעה. אני ממליץ לך לשמור בחום המלצה זו, כי יש הרבה שמוקים בעולם של ההומואים (מבלי להכליל את כולם- הרי יש גם אנשים טובים). אם אתה הולך לכיוון של קשר, לא הייתי ממליץ לך ללכת על זה, משום שפער הגילאים בניכם גורם לכל אחד מכם להיות עסוק בחיים שונים לגמרי- אתה תיכוניסט שנמצא בחופשה כרגע, והוא בוודאי סטודנט עובד, שיש לו הרבה פחות זמן פנוי ממך להשקיע בקשר. זה עלול לגרום לכך שתיפגשו פחות ופחות, ובעצם "תלך עם אבל תרגיש בלי" (חבר). אם אתה מחפש קשר, אני ממליץ לך למצוא מישהו בגילך- שניכם נמצאים באותו סטטוס, והוא לא יצטרך "להתעסק בדברים של גדולים", שאתה לא עוסק בהם וכך לאבד זמן חשוב לצריך להיות מופנה לחיזוק הקשר. מה שכן, אתה יכול לקיים איתו קשר של ידידות, מעין חברות- אף פעם לא מזיק להכיר עוד חברים ותמיד טוב (לחיי החברה שלך) לצאת עם מישהו מהקהילה למקומות של גייז. לסיכום- לך על זה, רק אם אתה בוטח בבנאדם, ואם זה לא יהיה פתחו של קשר רומנטי ארוך טווח. בהצלחה!

resputin

New member
מממ, תראה...

דבר ראשון, ברוך הבא ד'.
, אני שמח שאתה אוהב את הפורום ושאתה נעזר בו. לענייננו, כמו שההודעה הקודמת אמרה, יש לפרק את זה לשני גורמים: א'. סטוץ. ב'. קשר. בקשר לסטוץ, גיל לא משנה. לא גיל, לא השכלה, לא בגרות.. לפעמים אפילו לא מראה, בשביל לשכב עם מישהו (או לעשות כל דבר אחר) לא צריך לדעת איך קוראים להורים שלו או במה הוא עוסק, פאק, לפעמים אפילו לא צריכים לדעת מה השם משפחה שלו.. סקס זה.. סקס. נפגשים ללילה, עושים מה שעושים ואומרים יפה שלום. מרכיבים חשובים זה משיכה וכימיה, זה וידיעה משותפת שמה שהולך להיות בניכם זה פיזי ותו לא. דווקא לא הייתי אומר שהכרח זה מוזר שבן 23 רוצה להיות עם בן 17, כי.. ובכן, בני 17 הם צעירים. לא פדופיליה-צעירים, אבל גם לאו דווקא נראים עדיין כמו גברים ועדיין כמו נערים וזה יכול להיות בהחלט מושך. (גם חלקם עדיין חלקים, מתוחים, חמודים וכו' וכו'). כשמדברים על משהו עמוק יותר, רציני יותר, כמו קשר, גיל, בגרות, שאיפות וכדומה תופסים תפקיד יותר מרכזי. מרווח של שש שנים זה מקומות שונים בחיים כשמדברים על הגילאים האלה.. זה שונה לחלוטין ויש לקחת את הפקטורים האלה בכובד ראש. ועדיין, אם גיל מעניין אותך ומטריד אותך גם בקשר לסטוצים, ישנם מספיק בחורונים בני 17,18,19,20 שנראים סבבה לחלוטין ולא יתנגדו, לסטוץ או דבר אחר.

dd987

New member
תודה רבה על העצות

ול"המטריפוו" - נער בן 17 לא נראה כמו בחור בן 23
with all do respect...

James Hammerton

New member
לגבי הפרש הגילאים

6 שנים זה מס' בלבד. יכול להיות שהבחור מסתדר טוב יותר עם אנשים צעירים ממנו, או שהוא נמשך יותר לאנשים צעירים ממנו. לא חסרים זוגות (גייז או סטרייטים) שהפרש הגילאים שלהם 6,10,12 ויותר. זה תלוי איך אתם מסתדרים ביחד, מה אתם אוהבים וכו'. אני לא חושב שהמספר זה מה שחשוב, מה שקובע זה הקשר עצמו...

למעלה