דילמה.

• פותח הנושא Hove
  • פורסם בתאריך

Hove

New member
דילמה.

יש לי בעיה בזמן האחרון. אני (אני בן) דו-מיני,ובזמן האחרון, החברים הבנים שלי ממש מגרים אותי. אני לא מעוניין בקשר רומנטי איתם, אני רק נמשך אליהם ומפנטז עליהם-דבר שגורם לי להרגיש ממש רע עם עצמי, כאילו אני מועל באמון שלהם. (הם לא יודעים שאני דו) מה לדעתכם אני צריך לעשות? האם אני יכול להמשיך לפנטז עליהם בחשאי? ובמקרה ואני רוצה לממש את הפנטזיות שלי עם אחד מהם-איך אני יכול לדעת אם גם הוא בעניין?

היי

אתה אומר שאתה בי אך שרק לאחרונה פתאום חבריך מגרים אותך. כלומר, זה מין גל כזה, לא? דבר ראשון: אני לא חושבת שפנטוז על החברים שלך או משיכה אליהם זו מעילה באמון שלהם, כי אתה אף פעם לא חתמת להם על אף חוזה שאומר: "אני בן, אז אתם יכולים לסמוך עליי שאני לא אמשך אליכם ולא אפנטז עליכם". אתה אמנם לא סיפרת להם שאתה נמשך לבנים, אבל אתה גם לא באת ואמרת שאתה *לא* (?) דבר שני: אלה רק מחשבות. אין דבר כזה "האם אני יכול לפנטז עליהם בחשאי", כי הדברים שהולכים לך בראש הם שלך בלבד, ואף אחד לא צריך לדעת עליהם אלא אם כן תחליט שזה חשוב שמישהו ידע מזה ותספר לו. כלומר, מחשבות אלה הן "חשאיות" מעצם היותן פרטיות לך בלבד. דבר שלישי: אתה יכול לשאול או לנסות לבדוק בצורה עקיפה, למרות שהרעיון לא נראה לי מומלץ במיוחד (מה-ממש מעט שהבנתי מההודעה שלך. אבל אני לא יודעת הרבה)

resputin

New member
אני חושב שסיגל די סיכמה את זה,

חידוד קליל מצידי בקשר לנושא הפנטזיות: כמו שאמרה סיגל, פנטזיה זה דבר אישי. זה משהו שהולך אצל בראש וזה נועד אך ורק לסיפוק האישי שלך, על ידך. אני לא רואה משהו רע, או בגידה באמון לפנטז על חברים שלך, כל עוד זה לא שובר גבולות (הסנפת בגדים שלהם\רצון עז למשש אותם בחיים\פיתוחי אובססיות כאלה או אחרות). הייתי מייעץ לך בעקרון לשקול כמה הפנטזיות מפריעות לחיים האמיתיים שלך (מישהו שאתה מפנטז עליו בעיקר, ונוצר המצב שאתה לא יכול להיות בסביבתו כי כל פעם כשאתה לידו אתה נזכר בפנטזיות ומקבל זקפה חזקה) ולשנות הרגלים בהתאם, אבל אין בעיה לפנטז על אנשים בחייך. ובקשר ללגלות האם ידידים שלך לא ממש סטרייטים, אפשר לברר, להתעניין, לשאול -עם טאקט, כמובן. אבל תבדוק טוב טוב כל צעד שאתה עושה, כי למרות שזה סטריוטיפי, זכרים סטרייטים גאוותנים ידועים בהתקוממותם בקשר לכל הנושא החד-מיני וממהרים לשמור על האגו, שמא יפגע.

miss tamborin

New member
איך אפשר לענות אחרי שניהם?...

טוב, הם אמרו בדיוק מה שרציתי להגיד.. מותר לך לפנטז, זה כמו שתהיה לך חברה בת והיא תפנטז עלייך בלי להגיד לך (מין הסתם ברוב הפעמים לא ממש הולכים לבנאדם ואומרים לו "שמע, אני מפנטז עלייך"), זה דבר שמותר לעשות כי זה רק מחשבות ולכל אדם יש זכות לחשוב מה שהוא רוצה. ובקשר למימוש פנטזיות- אם אתה יודע על חברים שהם לא סטרייטים, או חושד, אתה יכול לברר, לגביי המיניות ולגביי האם הם נמשכים אלייך ואז לדבר איתם, אבל זה באמת עלול לפגוע בחברות (גם עם החבר סטרייט וגם עם לא) אבל זה תלוי בבנאדם, ואתה תוכל לשפוט טוב יותר ממני איך הם יגיבו.

eleberth

New member
האמת

לגמרי הפנטזיות אמרו הכל ואני מסכים אם זה ולגבי מימושם זה כבר עניין אחר לגמרי אם בסופו של דבר תממש את הפנטזיה שלך הקשר שלך אם אותו בן אדם איתו ממימשת את הפנטזיה הזאת ישתנה לגמרי ואולי גם יגמר מכל מיני סיבות....אז תחשוב טוב טוב מה אתה מוכן להקריב בעד מימוש פנטזיה

למעלה