לי יש מרצ מ-99', עם חופשי, חופש, ברק מ-2001, נוער מרצ לבנה (בקרוב שחורה), וחולצת הצאן.
נ נעמן סער New member 21/3/03 #20 לי יש מרצ מ-99', עם חופשי, חופש, ברק מ-2001, נוער מרצ לבנה (בקרוב שחורה), וחולצת הצאן.
נ נעמן סער New member 21/3/03 #26 אז מה? כ"ך איומה יותר. חוץ מזה לחופש יש סטיקרים ממש טובים. אם משהו רוצה אני יכול להביא לו. יש לי הרבה.
אז מה? כ"ך איומה יותר. חוץ מזה לחופש יש סטיקרים ממש טובים. אם משהו רוצה אני יכול להביא לו. יש לי הרבה.
ר רועי גולן ?? New member 21/3/03 #28 החולצה היוקרתית מכולן ששייכת, מן הסתם, לי, היא ללא ספק חולצת הבחירות להסתדרות ב98', להזכירכם גשר-מרצ בראשות מקסים לוי. אין יפה ואיכותית ממנה על פני הפלנטה.
החולצה היוקרתית מכולן ששייכת, מן הסתם, לי, היא ללא ספק חולצת הבחירות להסתדרות ב98', להזכירכם גשר-מרצ בראשות מקסים לוי. אין יפה ואיכותית ממנה על פני הפלנטה.
M ManicStreetPreacher New member 21/3/03 #21 ../images/Emo152.gifמי שמחפש חולצות כ"ך... שיפנה רק אל מי שיש לו מקורות בשטחים....
א [אורן] New member 21/3/03 #25 אף אחד מכם לא מגיע לקרסוליים שלי חצי מהמשפחה שלי זה של מתנחלים ודוסים. יש לי קרוב שכתב ספר להחזרה בתשובה.
אף אחד מכם לא מגיע לקרסוליים שלי חצי מהמשפחה שלי זה של מתנחלים ודוסים. יש לי קרוב שכתב ספר להחזרה בתשובה.