דילמה:

דילמה:

מתנחלת מקריית-ארבע ביקשה ממני לשלוח לה את התשדירים של מרצ כי היא עושה עבודה על מרצ. השגתי את התשדירים ועכשיו אני לא יודע אם לשלוח לה או לא לשלוח לה. מה לעשות? נ.ב.: אח שלה כהניסט.

SMOLANIT1

New member
אוי גם ממני היא ביקשה!../images/Emo5.gif

היא בטח נכנסה לרשימת אייסיקיו של האתר...

אשמח לעזור אבל..

לא ממש הצחלתי להבין את הדילמה שלך.. זה בגלל שהיא מתנחלת ושאח שלה כהניסט? אם כן אז איפה בדיוק אתה עומד.. אתה לא רוצה שמתנחלת תעשה עבודה על מרצ כי..?

Roobie

New member
ולמה אתה חושב שהיא לא תשמיץ

אם לא תיתן לה את העבודה? ויצא לך אולי לחשוב שלמרות הכל המתנחלים הם בני אדם בדיוק כמונו וכמו שאני יכול לעשות עבודה על הליכוד (כמו עשיתי בכיתה ח', לפני הבחירות בהן ברק ניצח) ולעשות אותה באובייקטיביות מלאה ככה גם המתנחלת שלך מקרית-ארבע יכולה לעשות עבודה אובייקטיבית? וגם אם לא, מה הפסדת? היא יותר תאהב את מרצ? מרצ תזכה ל-70% מקולות המצביעים בחברון?

TheSimon

New member
זה מטופש!

תנו לה! הרי השמצות זה הדבר שיפחיד אותנו. אלא האמת.

Yanchu

New member
../images/Emo45.gif

למרות שעד עכשיו לא הבעתי את דעתי, אני חושב שעשית מעשה נכון... אנחנו לא צריכים לעשות למישהו דוקא כי הוא מתנחל...

TheSimon

New member
למעשה את אומר ש...

לא מריך להתנחל לאנשים כי הם מתנחילים

doresh shalom

New member
צריך...

גם לדעת לקבל ביקורת ולא רק להעביר ביקורת (גם אם אנחנו צודקים
)

Yanchu

New member
תתלהבו, תתלהבו...

אבל לי יש בני דודים שגרים בשטחים!! ועוד בקרוונים, "נוער הגבעות"... זה הכי מגניב!!

Ronnie Avidov

New member
תתלהב גם אתה

אבל דוד שלי כהניסט הוא דוס, עם 11 ילדים והוא גר בבית"ר עילית

אני רוצה!

חבר'ה, יש לי אוסף של חולצות פוליטיות - החל מחולצה של מרצ ב1999-, חולצה של שלום עכשיו מ1997- וחולצות מהפריימריז, הקמפיין של ברק לרה"מ ב1999- והקמפיין שלו ב2001-. ענת היקרה הביאה לי חולצה של הליכוד ושרון ("מי שמצביע מחל מצביע לי, ומי שמצביע לי מצביע מחל") בפורימון ביום שלישי - אני מבקש מכם, אם יש לכם חולצה של כ"ך, "כהנא צדק" או של האיחוד הלאומי או אולי המפד"ל - בבקשה מכם, העבירו אותה אלי. אני מוכן לעשות ברטר

למעלה