Acoustic 3
New member
היא נכונה לך, וזה הופך את זה למספיק טוב.
לי היה חבר במשך יותר משנה וחצי ולאחר תקופה, שנינו נבדקנו לHIV והסרנו את הקונדום.
סמכתי עליו מאוד. וצריך לסמוך - כי היו מקרים שאנשים בגדו ו"השאירו מתנה" מזעזעת לבן הזוג.
זה מצב נורא. הייתי בטוח שבי הוא לא יבגוד (כמו שעשה לחבר הקודם שלו [פעמיים])
בדיעבד - סמכתי עליו - והוא בגד בי אח"כ.
למזלי, הבנתי שהבחור בגד כבר באותו רגע שבו האקט נעשה (תחושת בטן והיכרות מאוד עמוקה עם הבחור ה'לא מאוד מורכב')
מאז מעולם לא שכבנו, כמובן.
קיימות שתי אופציות במידה ולא הייתי יודע שהבחור בגד -
1. הוא היה מספר לי והייתי מקבל את זכותי להחליט מה עלי לעשות בהקשר לחיי המין שלנו (במידה והייתי מחליט להשאר איתו)
2. הוא לא היה אומר כלום והייתי ממשיך לקיים יחסי מין לא מוגנים עם גבר שקיבל גמירה לתוך הגרון (מצטער על הברוטאליות)
בתכלס? רוצה לשמוע את האמת?
אחרי שנפרדנו גיליתי המון דברים שלא ידעתי.. על גברים אחרים שפתאום צצו ומסתבר שבאו איתו במגע, וגם על מקרים בהם הוא כמעט נפגש עם גבר אחר אבל ברגע האחרון החליט שלא לעשות את זה (בהתערבות של חבר שלו).
אי אפשר לסמוך ב100 אחוז וצריך לקחת בחשבון את כל הסיכונים.
מתישהו, עוד הרבה זמן, אני מקווה למצוא מישהו שאני אהיה מספיק בטוח איתו ואוריד שוב את הקונדום.
גם אז אשאר עם יד על הדופק, כי לצערי, אין הרבה ברירה.
הניסיון שלי לא הכי טוב - אבל אני בטוח שיש הרבה אחרים שיכולים להעיד שהורידו את הקונדום והרגישו בטוחים לגמרי.
אבל אני לא יכול לתת לך את כל נקודות המבט האפשריות על סמך נסיונם של כולם.
אני יכול להעיד רק על עצמי.
לי היה חבר במשך יותר משנה וחצי ולאחר תקופה, שנינו נבדקנו לHIV והסרנו את הקונדום.
סמכתי עליו מאוד. וצריך לסמוך - כי היו מקרים שאנשים בגדו ו"השאירו מתנה" מזעזעת לבן הזוג.
זה מצב נורא. הייתי בטוח שבי הוא לא יבגוד (כמו שעשה לחבר הקודם שלו [פעמיים])
בדיעבד - סמכתי עליו - והוא בגד בי אח"כ.
למזלי, הבנתי שהבחור בגד כבר באותו רגע שבו האקט נעשה (תחושת בטן והיכרות מאוד עמוקה עם הבחור ה'לא מאוד מורכב')
מאז מעולם לא שכבנו, כמובן.
קיימות שתי אופציות במידה ולא הייתי יודע שהבחור בגד -
1. הוא היה מספר לי והייתי מקבל את זכותי להחליט מה עלי לעשות בהקשר לחיי המין שלנו (במידה והייתי מחליט להשאר איתו)
2. הוא לא היה אומר כלום והייתי ממשיך לקיים יחסי מין לא מוגנים עם גבר שקיבל גמירה לתוך הגרון (מצטער על הברוטאליות)
בתכלס? רוצה לשמוע את האמת?
אחרי שנפרדנו גיליתי המון דברים שלא ידעתי.. על גברים אחרים שפתאום צצו ומסתבר שבאו איתו במגע, וגם על מקרים בהם הוא כמעט נפגש עם גבר אחר אבל ברגע האחרון החליט שלא לעשות את זה (בהתערבות של חבר שלו).
אי אפשר לסמוך ב100 אחוז וצריך לקחת בחשבון את כל הסיכונים.
מתישהו, עוד הרבה זמן, אני מקווה למצוא מישהו שאני אהיה מספיק בטוח איתו ואוריד שוב את הקונדום.
גם אז אשאר עם יד על הדופק, כי לצערי, אין הרבה ברירה.
הניסיון שלי לא הכי טוב - אבל אני בטוח שיש הרבה אחרים שיכולים להעיד שהורידו את הקונדום והרגישו בטוחים לגמרי.
אבל אני לא יכול לתת לך את כל נקודות המבט האפשריות על סמך נסיונם של כולם.
אני יכול להעיד רק על עצמי.