דילמה.

@@

New member
דילמה

לירי מתוקה, זה שבת הזוג לא אוהבת את תחביב בן זוגה זה עדין לא אומר שהיא תמנע ממנו את התחביבים שעושים לו טוב. אם יש אמון, אז למה לא? שיילך וירקוד ויחזור עם הרגשה נפלא, גם לבת הזוג יש את התחביבים שלך שבן זוגה לא אוהב. אז מה ? מוותרים על התחביבים שלנו? אין מצב!!! או שאנחנו מנסים להתעלות על עצמנו ומשתדלים להנות מתחביב בן הזוג ואם זה לא הולך, אז כל אחד נשאר לבד עם תחביביו.

Queen Of Love

New member
אני מסכימה ריקוש..

כל היופי בקשר לפי דעתי זה שלכל אחד יש את התחביבים שלו. שיש מצד אחד את הביחד, ומצד שני גם את הלבד.

אז ככה....

כולנו פה יכולים לומר לך שכל אחד ילך לתחביביו ואז תיפגשו ותעלו חוויות וכו/....כביכול לתת את המרחב והחופש....בולשיט! כל הבגידות הכי מוצלחות מתחילות במקומות כמו סלסה וריקודי עם...וזאת עובדה שאין להתכחש לה. שנית....חופש זה חלק בלתי נפרד ממערכת זוגיות...חובה...אם לא יהיה בן או בת הזוג יברחו...וזה לא לעניין מה גם שכמו שאת רוצה את החופש שלך גם הוא רוצה....מה שכן אפשר לעשות זה אולי להסביר לו...שינסה לבוא פעם אחת לראות....שתלכי איתו במיוחד אולי למתחילים....ואחרי ריקוד אחד בחוג הזה אולי הוא יבין שבעצם אם הוא ילמד זה יכול להיות מהנה וכייף גם עבורו.. כבר ניתקלתי בזוגות שאחד מבני הזוג לא רצה ואז הלכו למתחילים ובעצם ראו שזה יותר נחמד ממה שחשבו ושהקרדינציה מגיעה עם האימונים וכך המשיכו אך לעומת זאת....קחי את האפשרות שהוא לא יאהב זאת בכל זאת....ולא ירצה אבל מה....לפחות יראה שזה לא נורא שתרקדי אם מישהו אחר. מצד שני....תחשבי להיפך....אם הוא היה אוהב ואת לא...והיית רואה אותו רוקד סלסה שזה ריקוד מאוד צמוד, חושני וסקסי ביותר...מה את היית מרגישה? בטוחני שהיית מרגישה צביטה בלב...מין קנאה שכזאת וזה טבעי!(מי שיגיד לך שלא....סתם שקרן)... תנסי לנווט אותו לתוך זה...ואם בכל זאת הוא לא ירצה...תלכי פעם בשבוע...לא צריך גם להגזים למרות שזה סוחף...ותתרצי זאת שגם הוא יכול ללכת פעם בשבוע לאן שהוא רוצה (באולינג, כדורגל..כל מה שבא לו בעצם).... שזה יהיה היום שלך ולו יהיה גם יום משלו....ותנסי להסביר לו שאת אוהבת אותו וזה שאת רוקדת עם מישהו אחר זה רק בגלל שאין לך ברירה. מקווה שזה יצליח........בהצלחה וספרי מה קורה מקסימוששששששששש

Queen Of Love

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל תודה רבה על התגובה הארוכה!! העליתי את הדילמה הזו לא כי יש לי את הבעיה הזו יותר נכון לחברה שלי יש בעיה כזו עם חבר שלה, ובעקבות שיחה שלי איתה זה העלה בי לבטים. אם הייתי במקומה, נראה לי שהייתי מצליחה לשכנע אותו פשוט להצטרף אליי
נחמד לשמוע דעות של אנשים יקרים,
רבה על תשומת ה-
וה-

למעלה