דילמה.

Queen Of Love

New member
דילמה.

הבן/בת הזוג שלכם מעוניינים ללכת למועדון לרקוד סלסה אתם לא אוהבים בכלל לרקוד סלסה, ולכן אינכם מעוניינים, האם תאפשרו להם ללכת לבדם? סתם מעוניינת לדעת מה דעתכם.

orbotek

New member
קוויני

ממי שלי יש לי בדיוק את אותה דילמה עם חבר שלי בנושא הזה רק זה קצת שונה אז ככה: בתקוםה שהיינו פרודים קבעתי לנסוע בסוף החודש הזה לפסטיבל סלס באילת בכל מקרה חזרנו והוא לא רוצה שאני יסע כי הוא טוען שהוא לא יכול לסבול שאני ירקוד עם מישהו אחר וכו´ הקטע הוא שהחוצפן הזה בזמן שאנחנו היינו פרודים הוא כן!!! נסע לאילת וחגג חבל על הזמן עכשיו אני שואלת מה עליי לעשות?? דרך אגב הצעתי לו לנסוע איתי אבל הוא טוען שהוא לא יכול כי אין לו כסף ועוד כל מיני תירוצים

zos

New member
../images/Emo4.gifגם אצלי זה אותו דבר

רק שאצלי היא ביטלה ברגע האחרון

Queen Of Love

New member
כן...

אבל כמה שנרצה להיות טובים, זה באיזה שהוא מקום יפריע לנו, את מסכימה איתי בת בת?

בת ה י ם

New member
יפריע איפה מתוקה ?

תני אמון יחד עם מרחב מחייה הוא ירקוד סלסה ואת תעשי משהו אחר שאת אוהבת אח"כ תפגשו תחליפו חוויות - מבטיחה לך רק תחייכו.

Queen Of Love

New member
אני מסכימה..

איתך, שכשנותנים מרחב אחד לשני, הזוגיות הרבה יותר טובה אין וויכוח לגבי זה. לא אמרתי שאני לא אתן,עוד לא היה לי מקרה כזה. אבל חברה טובה שלי, מאוד אוהבת סלסה, ורציתי שהיא תבוא איתי אבל חבר שלה לא ממש מתלהב מהרעיון, אז היא פשוט לא הולכת. וזה קצת מעצבן אותי, אבל אני לא יודעת, אני גם יכולה באיזה שהוא מקום להבין אותו.

ronen1981

New member
למה חברה......

בואי לחיפה ותרקדי איתי.........

Queen Of Love

New member
הממממ....

ראית אתמול :"הכי גאים שיש" זה עוזר לך?
לא, לא ראיתי, ובכל זאת...רוצה להסביר לי? אני שונאת לא להבין
חחח

sidi

New member
שאלה מעניינת

אני חושב שאם סומכים על הבן בת זוג אז צריך לתת להם ללכת הרי אנחנו לאוהבים אותם ולכן לא נרצה שיוותרו על משהו שם אוהבים. כמובן שזה לא הופך לאובססיביות שלהם כלפי העניין.

ronen1981

New member
דילמה שאצלי לא קיימת.

אני אוהב לרקוד סלסה
. מכל מקרה לדעתי יש לאפשר שכן אי אפשור משמעותו חוסר אמון בבן הזוג וחניקת בן הזוג ומניעה ממנו של האינדבודאליות שלו. לדעתי בזוגיות זה לגיטימי שבני הזוג יעשו דברים לפעמים לבדם,ולא היתי רוצה להיות בזוגיות שהדברים היחידים שבני הזוג שבזוגיות עושים הם הדברים שהם עושים יחדיו. ולדעתי זוגיות שלעי"ל תסבול מקשיים רבים ופחות סביר שתחזיק מעמד לאורך זמן.

למעלה