דילמה...

ToryMaster

New member
מי אמר לך?

כרגע הם אוהבים וטוב להם, כל קשר הוא בזבוז זמן אלא אם הוא מוביל לחתונה וחיים משותפים עד המוות? גם את יודעת שתיפרדי מהנוכחי שלך מתישהו, במוקדם או במאוחר, ההבדל היחידי פה הוא שלבחור נדמה שהוא יכול להחליט מתי, כשהסיכויים הם יותר חמישים אחוזים שהוא יגיע לסיום השירות ואחד מהשניים יקרה: או שהוא יקלוט שהוא לא רוצה להיפרד, או שהיא תיפרד ממנו הרבה קודם בלי קשר. וגם אם לא, היה טוב כשהיו ביחד, וזה מה שחשוב.

McBlack

New member
חחח את הפרידה שלי מהחבר כבר עשיתי לפני 4

שנים. אם הייתי יודעת שניפרד אני לא בטוחה אם הייתי ממשיכה את זה. כל עוד רגשות מעורבים בעניין, למה סתם לשחק? דווקא כשהוא משתחרר, כשהם סופסוף יוכלו לקיים מערכת יחסים נורמלית - הוא יזרוק אותה. איך אפשר לעשות דבר כזה? לחיות בסרט ולאהוב בנאדם שאומר שהוא ילך. משהו באהבה שלו אליה קצת מסריח בעיניי

את צודקת..

האקס שלי אחרי 3 שנים.. התחיל להעלות את העניין. ואז אמרתי לעצמי, זהו זה לא יחזיק יותר מידי זמן, ואני פחדתי לחתוך, לעשות את הצעד.. כי רגילים אחד לשני...

ToryMaster

New member
זה לא קשור לאהבה

זה קשור להרבה דברים אחרים, בין השאר הפחד מלהפסיד הרבה דברים טובים. מה ההבדל בין מערכת היחסים שלהם לשל זוגות אחרים בגיל הזה? זה שהוא מודיע חד משמעית שהם הולכים להיפרד מתישהו?

מאורי6

New member
אבל כשאת יוצאת עם מישהו....

את לא נהנת בין היתר גם מהמחשבה והחלומות שהוא האחד? שאיתו זה הכי נכון והכי מדהים והכי עד סוף העולם וקץ הימים? רק לפני חודשיים משו כזה דיברתי על זה עם סבתא שלי... לקראת ההכרות שלה עם החייל שלי הייתי צריכה לעשות שלושה דברים: 1. להגיד לה שאני והאקס כבר לא ביחד יותר מ8 חודשים. 2. לספר לה שיש לי חבר עכשיו... 3. באותה נשימה לספר לה שהחבר החדש לא יהודי [הכוונה, עוד פעם לא יהודי
]. ציפיתי לאיזו תגובה קיצונית ומרעישה של הסבתא הרוסיה הנודניקית שלי [שמנסה לשדך לי רוסים מאז שאני בת 0 וחצי] ולא האמנתי כשהיא אמרה לי שזה בסדר... אחרי שבנוגע לאקס היא לא חסכה ממני ביקורת לשנייה... כששאלתי אותה אם זה באמת באמת בסדר בעיניה ומה קרה פתאום... היא ענתה לי שהיא הבינה שזה סתם עוד חבר.. ושכמו שנגמר עם האקס גם איתו זה יגמר..שזה לא החבר הראשון שלי ולא האחרון. הייתי בהלם.... אחד הדברים הכי יפים בזוגיות ואולי בעיקר בגיל הזה היא שאת בטוחה שהוא האחד והיחיד.... זה זיעזע אותי לגמרי... עזבו שעכשיו אני יודעת דברים שקודם לא ידעתי.... ולא רוצה לדבר עליהם... לפחות לא במקום שכל האוהבים שלי והשונאים שלי באותה מידה יכולים לקרוא מה עובר עליי.... אבל גם כשעוברים את זה... זה עדיין נשמע מוזר=\

ToryMaster

New member
לא, משמ לא

רומנטיקה לחוד וריאליזם לחוד. לפעמים אני רוצה שמישהו יהיה האחד, אבל לרוב אני מודעת לזה שזה יגמר באיזשהו שלב, ושעדיף להוציא מזה את המיטב ולהנות כשזה עודקיים, בלי לאכול סרטים על הסוף ובלי לקטוע את זה כשזה יפהפה.

McBlack

New member
לא אמרתי אחרת, אבל זה לא המקרה פה -

הבנאדם אומר לה שעוד פחות מ-3 שנים הם ייפרדו, לא משנה מה. גם אם הוא עשה לה הכי טוב בעולם ו/או אם הוא הרגיש לה כמו האחד. הוא לא אמר לך "אני לא מאמין שנחזיק מעמד ביחד, בשלב מסויים אנחנו ניפרד", הוא אמר "אנחנו ניפרד ברגע שאסיים עם כל החרא שאני מעביר אותך עכשיו, ברגע שנוכל להפיק את המקסימום אחד מהשנייה". זה מעליב. הייתי זורקת אפילו את "האחד" שלי על מילים כאלה. את נמצאת במערכת יחסים עם חייל שאת מאמינה שיש לך עתיד איתו. נראה לי שרוב (אם לא כל) הבנות פה בפורום מוכנות להסכים עם כך שללא האמונה הן כבר היו מתמוטטות ונשברות. אלה לא יחסים נורמליים. אלה לא יחסים קלים. טוב להם ביחד? הם שמחים? - מן הסתם, כי בסוף כל מינימום שבוע מחורבן בלעדיו הכל נראה טוב יותר. קל לשכוח מהבאסה כשהיא יודעת שהוא שלה באותו רגע, אבל הוא אומר שהוא לא רוצה להיות שלה בקרוב. היא תיפול חזק. וחבל עליה.

אני הבנתי אותו...

אני די הבנתי אותו, ואני ידעתי שהקשר לא יהיה לנצח... אחרי 3.5 שנים, ראיתי שזה כבר לא זה.. הבחור שהיה איתי, היה ביישן ולא היו לו בכלל ידידות.. הבת היחידה שהוא הכיר זאת אני, ואני הייתי החברה הראשונה שלו, אז די הבנתי את הצורך שלו!!! בננות, מה שיקרה יקרה, אל תפחדו!!!

McBlack

New member
איח כן, הם עושים את זהבגלל שהם כמעט בני 21

אני קיבלתי הצהרות דומות מהחייל אחרי שנה בעורב גבעתי, הוא היה כמעט בן 21 ואז בא בהצהרות שהוא רוצה לנסות להיות עם אחרות כי הוא בן 21 עוד מעט ובלה בלה (התגייס מאוחר בגלל ניסיון בעתודה). מהניסיון שלי- הם נוטים להתחרט על שרצו אחרות... הם די לא יודעים מה הם רוצים מהחיים שלהם, מתבשלים בתוך העצות של החברים הקרביים הטיפשים האחרים שלהם

בעעע איכ

בנים יכולים להיות מפגרים לפעמים.. בתאכלס, בערך כל אלה אח"כ יאכלו את הלב על הוויתור הטיפשי הזה. בדוק.

McBlack

New member
כן, אבל הוא אמר את זה אחרי שהוא הציע/ביקש

שאעשה משהו דומה, מממ, סיפור מעיק, לא לפה...

בננות...

הכול אפשרי, האקס רצה להיפרד ולהכיר כמה שיותר בנות... בסוף אחרי חודשיים מהפרידה הכיר מישהי אחת, והוא איתה כבר חצי שנה.. הכול אפשרי.. לדעתי תחיו את הרגע, ואם תשמעו מהחבר מכול מיני דברים, כמו:"אחרי הצבא... שאני אשתחרר, ארצה להכיר בנות" בלה בלה.. תדעו שזה אות..

איכס.

אני מקווה שזה לא ככה אצל בנים שרכשו מספיק נסיון עוד לפני הגיוס..

לילי123456

New member
כנראה שזה לא ככה אצל כאלה שהיו עם נסיון לפני

הצבא... לשלי היה דיי הרבה ניסיון לפני שהתחלנו להיות ביחד [והוא התגייס כשהיינו ביחד שנה וחצי] והוא אמר שמיצידו הוא לא רוצה להתנסות עוד... אבל לכי תדעי. לא כולם אותו דבר..

McBlack

New member
זה לא תלוי בכמה זמן הוא היה איתך לפני,

זה תלוי בעם כמה בנות הוא היה לפנייך.

למעלה