דילמה...

דילמה...

אני נמצאת כרגע בדילמה קצת קשה... הרי אני והאקס נפרדנו לפני 8 חודשים והיינו ביחד 3.5 שנים... והוא היה בקרבי בגולני, חיכיתי לו תמיד אפילו חודש.. והיה קשה בהתחלה והתרגלתי... עכשיו, אתמול התברר לי שידיד שלי (הכרתי אותו בתיכון), שאנחנו בקשר ON AND OFF ניפרד לפני שבוע מחברה שלו, והוא קרבי בנ"מ, הוא קציצה(קצין, למי שלא הבינה), ואני סדילמה אם להתחיל שוב פעם כזה קשר.. שאני אראה אותו פעם ב... אמרתי לו, שנתחיל וניפגש ונראה מה קורה.. לא נחליט על ההתחלה מה אנחנו.. מה דעתכן?

לילי123456

New member
נפרדת מהאקס בגלל שהיה קשה לחכות לו?

אם זאת הסיבה אז כנראה שגם הפעם לא ילך... אבל אם לא או לפחות לא רק זאת הסיבה, אז אני חושבת ששווה לנסות.

Woman In White

New member
תיראי

אם את אוהבת אותו לכי על זה... מה זה בכלל קשר של ON AND OFF ?

אני והאקס...

הוא ניפרד ממני, כי הבחור עמד להשתחרר והוא רצה להכיר עוד בנות.. אז לא ניפרדנו בגלל המרחק... אז בננות, תיזהרו מהעניין הזה.. הקרביים, שהם משתחררים, נוטים לחתוך את העסק!!! קשר של ON AND OFF לפעמים מדברים הרבה, ולפעמים לא...

אמא'לה, אל תבהילי ]=

"בננות, תיזהרו מהעניין הזה.. הקרביים, שהם משתחררים, נוטים לחתוך את העסק!!!" אמאלה..

חח לא ניסיתי להפחיד...

אבל זה מה שקורה בהרבה מקרים.... אני שומעת מחברות, הייתי בשירות הצבאי שלי, עם חיילים קרביים(הייתי משקית הוראה), והרבו סיפרו לי...

ממש לא התכוונתי להפחיד....

מצטערת, לא התכוונתי... אני אומרת.. "מה שצריך לקרות , יקרה", תאמצו את המשפט...

Clueless Maiden

New member
זה נכון.

יש לי חברה שנפרדה מחבר שלה כי הוא הודיע לה רשמית שהם נפרדים כשהוא משתחרר. האמת שאני חושבת שגם חבר שלי יעשה את זה. זה לא נורא פגע בך, שהוא נפרד ממך בשביל להכיר בנות אחרות? לא הרגשת תחושת פספוס נוראית?

S:

את אשכרה נמצאת בהרגשה שזה מה שהחבר שלך יעשה? ואת לא עושה כלום בנידון?

Clueless Maiden

New member
לא יודעת אם אני נמצאת בהרגשה.

אני לא שוללת את האפשרות. פשוט...כסיפרתי לו על החברה הזאת שנפרדה מחבר שלה כי הוא אמר לה שאחרי הצבא הוא רוצה להפרד, כל מה שהוא אמר זה "אני מבין אותו, אבל איזה מפגר שהוא אמר לה את זה". הוא גם אמר פעם, בצחוק, שבעוד חמש שנים הוא רוצה שנפרד, נהיה קצת לחוד, ונחזור. אבל בכל צחוק יש גרעין של אמת. העניין הוא, שגם אם הוא מתכנן להפרד ממני, זה בעוד כל כך הרבה שנים, שכשאני אגיע לזה, אני כבר אעשה משהו בנידון. למה, מה את היית עושה בנידון?

אני הייתי מדברת איתו על זה

ומנסה לגשש ולראות אם באמת יש לו תוכניות כאלה. אם הייתי מגלה שכן, אז כבר הייתי חושבת מה לעשות עם זה..

ToryMaster

New member
מה זה ייתן לך?

99% שבכל מקרה תיפרדו באיזשהו שלב, בעתיד הלא כל כך רחוק [סביר להניח], כל מה שיש לכם הוא את הכאן והעכשיו, למה לחיות בציפיה לפרידה?

Clueless Maiden

New member
אני מסכימה

חבל לחשוב על הצרות של בעוד כמה שנים. עדיף לחשוב על עכשיו, על הצרות של עכשיו.

McBlack

New member
במקום חברה שלך לא הייתי מבזבזת את הזמן עליו..

ככל שהם יותר ביחד עכשיו כך יכאב לה יותר כשילך - ובהנחה שהוא באמת ילך כמו שהוא אומר - אלו הם כאבי לב מיותרים. חבל עליה... גם עכשיו עם כל החרא הצבאי וגם אח"כ
"עכשיו טוב" זה סבבה, גם אני נוטה לחשוב ככה, אבל אי אפשר להתעלם מכך שהבחור יזרוק אותה כשהם יעברו את החלק שאמור היה להיות הקשה ביותר במערכת היחסים שלהם. זה כמעט כאילו שהוא משתמש בה. זה כמו לומר לה שעכשיו הוא איתה כי זה פשוט נוח שיש מישהי לחזור אליה מהצבא. שיש מישהי שמחכה לו... די נורא בעיניי...

הרבה כאלה...

הרבה קרביים חושבים ככה בתוך ליבם, והם פשוט לא אומרים את זה ישירות לחברה... הם אוהבים והכול, אבל כרגע נוח להם, מישהי מחכה להם שבועות, והם חוזרות לידיים מחבקות... ושהם יהיו קרובים לשיחרור, הם יגידו שלום... הכול יכול לקרות...

כן. זאת גם הייתה הכוונה שלי.

למה לצבור זמן עם מישהו שמתכוון להפרד ממני ברגע מוגדר מראש? להקשר עוד ועוד ואח"כ להפגע חזק, כשבנתיים אפשר לחצוך ולהמשיך הלאה?

ToryMaster

New member
כי למה לחיות בפחד מהעתיד?

כרגע יש מה שיש וזה יפה ונהדר, למה לחתוך בשיא?

למעלה