דילמה

uri80

New member
רק אל תקחי את התגובות שלי ברצינות רבה מדי ../images/Emo3.gif

דרך אגב, בחיים לא ממש נשאלתי את השאלה הבנאלית הזו. אין לי מושג מדוע הוא בחר לשקר לה, פשוט אומר שאנשים לוקחים החלטות בחיים, לפעמים הם טועים. זה קורה, אף אחד לא ממש מושלם. ולגבי אקסים ואקסיות -קצת ביטחון בעצמך לא מזיק. מסכים איתך שעדיף מלכתחילה להיות כן בעניינים האלו. חוסך הרבה כאבי ראש בהמשך.

אל תדאג, הכל בסדר

תשמע, בקשר לאקסים אני רק יודעת שזה ממש אבל ממש פוגע לגלות שהאהוב שלך משקר לך בכל מה שקשור לאקסית. זה לא קשור לביטחון בעצמי כי כשזה שקר גס ושקוף אין מצב שאפשר לעבור עליו בשתיקה אם הוא משקר - יש לו מה להסתיר. נקודה. טעות או לא טעות - זו עובדה. אם אין לו מה להסתיר - ספר לה! למה לשקר? אחר כך זה רק מסתבך חבל

uri80

New member
אם כבר בנושא זה -הנה משהו מבדר הקשור לענין

פשוט חבל.

אם זה לא היה כל כך עצוב - זה אולי היה מצחיק

החלום שכל אחד מהם רצה שיהיה לו היה לשניהם בידיים והם ויתרו עליו ובגדו זה בזה כי לא היו מסוגלים להקשיב ולגלות בזמן שמה שהם הכי רוצים כבר שלהם. כשהם הבינו זאת, זה כבר היה מאוחר. אין שכל אין דאגות. אין רגשות - אין אהבה. חבל באמת חבל.

אפילו שגברים לא אוהבים מילים (בדר"כ)

חשוב לדבר ולהקשיב אחד לשני ועם השני... אם אין פתיחות איך אתה מצפה לפתח קשר זוגי? ואם אתה לא מצפה, אז למה אתה בוגד ומחפש ריגושים מהצד? אני לא פונה אליך ישירות כמובן אני מדברת באופן כללי.... בהקשר לכתבה וגם בהקשר לחיי הזוגיות בכלל... נו טוב, מצטערת על השעה המאוחרת (או המוקדמת, תלוי איך מסתכלים על זה) שיהיה לך לילה טוב וגם לכל מי שקורא את זה...
לילה טוב

uri80

New member
מאד מאד מקווה שאת לא פונה אלי ישירות ../images/Emo6.gif

מילים? יש יותר מדי מהן ויותר מדי אנשים שמקשקשים בהן לחינם. מישהי פעם אמרה לי ובצדק, שהדיבור הוא זול כי ההיצע תמיד עולה על הביקוש. יש ספר שקראתי פעם ואהבתי מאד. "והיום איננו כלה" שמו, של צ'ינגיס אייטמטוב. ספר קצת איטי, לא יודע כמה יתחברו אליו אבל הוא אחד מהיפים שקראתי בחיי. לגיבור הראשי קוראים ידיגיי והוא נוסע לקבור את חברו הטוב קזנגפ שנפטר על מסילת הרכבת. הוא לא מדבר הרבה אותו ידיגיי אבל אין זה משנה. לפעמים דברים מסוימים עוברים גם בלי מילים.

הכל יחסי (ואת זה עוד אמר איננשטיין לפני...)

למילה "שקר" יש הגדרה רחבה מאוד. יכול להיות שהחבר הטוב שיקר לך כשהוא אמר שהוא בעד בועז מעודה והתברר לך שהוא עדיף את מרינה בלומין? (וזאת עשית דרך חיטוט בפלאפון שלו, וראית בהודעות היוצאות שהוא שלח ס.מ.ס למרינה, לפי מספר המתמודד שלה בתחרות!!! ) או ששאלת אותו מה השעה, ואת ידעת היטב מה השעה, והוא בכוונה אמר לך את השעה לפי שעון גיניאה המשוונית? (גם זו לא דרך הוגנת, את הרי ידעת מה השעה, סתם שאלת אותו!!!) המשורר הרומי הדגול פובליוס ורגיליוס מארו אמר פעם, וזה היה באמת מזמן, שחבר אמיתי נודע באהבתו, מנהגיו, דבריו ומעשיו. בלאטינית, אגב, זה נשמע בהרבה יותר טוב. (שימי לב כיצד משמיטים בכל פעם אות אחת, ואז מתקבלת משמעות שונה..): Verus amicus amore, more, ore, re cognoscitur. אם השקר שסופר לך הוא לא כזה שיכול להשפיע על חייך ו/או יחסייך עם אותו חבר, ברור שאין טעם להיכנס איתו ל-"כסאח"... שהרי בטח היו עשרות הזדמנויות שהוא כן הוכיח שהוא חבר טוב וידיד אמת. אז אני מציע שתעברי על המקרה, העלימי עיין, והמשיכי הלאה. אבל זו רק דעתי, מה אני כבר מבין בחיים שלי... דאנטה

מורני !

New member
וואי קרה לי

פתחתי לאקס שלי את הפלא והסתכלתי לו בהודעות <שהו שהיה נהוג בין שנינו כי עיקר ההודעות היו ביננו> וראיתי הודעה שהוא סיפר לאחותו משהו מאוד מאוד אישי שלי. זה חירפן אותי, ולא הייתי מסוגלת לספר לו שראיתי את זה, כי בתכלס זה לא ניראה לי לעניין לפתוח את ההודעה של אחותו. שאלתי אותו בעקיפין אם הוא סיפר את זה למישהו, הוא אמר שלא, ניסיתי להוציא ממנו שהוא סיפר לאחותו, אפילו אמרתי לו שזה יהיה הגיוני שהוא יספר לה כי הם כל כך קרובים וכו'... הקיצר ניסיתי להוציא ממנו, והוא התעקש שלא. בסוף לא הייתי מסוגלת יותר וזה די הרס לנו את הקשר.

Lir האחת

New member
../images/Emo4.gif

מבאס. מצבים כאלה הם באמת לא פשוטים. מצד אחד, לספר עשוי להוביל לריב עוד יותר ענקי, כי סך הכל שני הצדדים אשמים במשהו, ולכל אחד יהיה על מה לכעוס על האחר. מצד שני, לא לספר ולשמור בבטן גם בסופו של דבר עשוי להתפרץ ולגרום למריבה עוד יותר רצינית.

מורני !

New member
בהחלט.

אני ממליצה לספר. ברגע שהיא תספר, הם יוכלו לריב על זה, לדבר על זה, לפתוח את זה וזה ייצא לה מהסיסטם. ברגע שזה נשאר רק אצלי עסקתי כל היום בספקולציות... ועד היום אני לא יודעת למה הוא שיקר, ולמה הוא סיפר לה בכלל.

LadyWolf

New member
../images/Emo45.gif למרות שזה מצב לא פשוט

עדיף לדבר על זה מאשר למשוך ולמשוך עד שבסוף זה מתפוצץ

amitk80

New member
טוב קשה לי לשפוט

אבל אני אנסה לעזור פה. תראו, זה בהחלט מצב שהוא ממש לא נעים בכלל. אני אשאל את זה ככה. אם אותו בחור היה בקשר עם האקסית ולדעתו לא היה שם שום דבר אז למה לא להיות גלוי עם הבחורה? להיפך דווקא ההסתרה עשויה להעיד על משהו שהולך ביניהם. מה בדיוק הוא מחפש עם האקסית כשיש לו חברה? הוא מנסה לפזול לכל מיני כיוונים? אני מציע לחברה שלך שלא תשמור את זה בבטן כי בסוף זה יתפוצץ והספוקלציות יפוצצו אותה ויאכלו אותה. שתתמודד עם האמת ותלך להתעמת איתו. שתהיה הכי תקיפה ותוציא ממנו את האמת. שתחשוף שהיא יודעת על הכל. אם הוא ממשיך לשקר לה אז לדעתי אולי הוא לא ראוי להיות איתה בקשר רומנטי. אני כמובן לא מכיר את הבחורה אבל לא מגיע לאף בן אדם שישקרו לו ובמיוחד זה לא בריא לקשר שכזה. אם הקשר מכיל בתוכו שקרים ולא יכולים להגיד את האמת אחד לשני ואין כנות עדיף לפרק את החבילה. זאת בדיוק ההתחלה של חוסר אמון. שחברה שלך תהיה חזקה. תהיי שם בשבילה lir. כנראה זה אולי הולך לפרידה והיא תצטרך אותך. שיהיה רק טוב, עמית

dudmel

New member
כבר אמרו לפני, ולא סתם

חברים יש רק באגד... ואפילו זה כבר לא... לא סומכים על אף אחד חוץ מעל עצמך, כלל מספר אחד בחיים.

למעלה