דילמה...

חזקוש

New member
בהחלט טלה יקירי

לטעמי גישתו לנשין אנכרוניסטית והשאלות היו כדי להאיר לו פינה חשוכה זו בעדינות. ואת קו דעותיי ניתן להבין בין המילים. ב"גילוי הנאות" שבהמשך ההודעה הבעתי את אופן התבוננותי באופן ברור . חג שמח (בנית סוכה?) חזקי

גדי מה זה להפסיק לרשום???

אתה חייב לרשום כל אחת ואחת לתת ציון במספר או כוכבית ליד כך שבערב חשוך ובודד תדע איפה הכי טוב לשמוליק להתמקם...

ozzz64

New member
דילמה של תקופת השפע...

פעם הדילמות היו שונות . היה בחור חתיך עם כל התוספות האפשריות , אבל רוצה רק סקס . ומנגד מכוער אבל עם הרבה אופי ואמין . תבחרי בזה שיש לו הכי גדול

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif הייתי נשארת נשואה...

עוד לא ניסיתי... אבל אקח את זה כאופציה... חחח לא עניתי לכל מי שרשם לי לנסות והתמקד בסקס בעיקר, זה לא האישיו... לך בחרתי לענות כי זה בהחלט הצחיק אותי... עכשיו שאלת השאלות, וחושבת שנשאלה כאן הרבה... הגודל קובע? בוא נאמר ככה... חארטה בארטה הכל... כי כשיש אהבה... הכל מוצלח... לא חושב? כי חומוס עושים באהבה או לא עושים בכלל... כנ"ל לגבי כל דבר... ומישהו חכם אמר לי פעם... למטבח ולמיטה... כנסי באהבה...

חזקוש

New member
רינתתתתתתתתתתתתתתת

נכון שאת נאבקת במאוויים הפנימיים? את רוצה את מהפך הקרביים ומחפשת חיזוקים רציונליים שלא? חזקי

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

נראה לי שכן... בעצם... כן, בהחלט כן!!! חיפשתי את כל הסיבות של "למה לא" ואפילו אמרתי לו...
מצד אחד... אם זה היה כזה נכון... הייתי מרגישה... לא מהססת... הולכת עם מה שמרגישה... מצד שני... גם יכול להיות שאני טועה בהרגשה שלי... הנושא כאן באמת, יותר על הבחור השני... זה עם הפרפרים...
כי הראשון, זה הבטוח יותר, לא מחייב שיהיה בטוח והרי פעם הגרוש שלי היה בטוח, ולא נשארנו יחד... שום דבר לא בטוח 100% ואני כבר עניתי פעם למישהו בעיניין דומה...

maof

New member
רינת TTT ............./images/Emo39.gif

אולי...ורק אולי........במקום לשאול את כל העולם אישתו, גרושתו, וחמתו. תחשבי על משפט אחד.....מה ששנוא עליך אל תעשי לאחרים מעוף

למעלה