אתה כל כך צודק../images/Emo45.gif
רק אנחנו מחפשים זיון וכולן נזירות (רק מדברות בפומבי על הצעצוע שמחליף אותנו,זלזול שאין כדוגמתו),לנו אין רגשות,אנחנו לא בשר ודם,אנחנו לא מתאהבים,לנו אין פרפרים. אנחנו כלי משחק של נשים שיעשו בנו כרצונן,יש פרפרים יש ריגושים אז יהיה אקשן. אחרי כן בוכים כול הגברים זבל כל הגברים אותו דבר,מה אתן מצפות שתבואו ,תשחקו בנו,תעשו איתנו סקס,תעברו ממיטה למיטה ולא תספרו אבל גם אם לא תספרו כולם יודעים!!! אנחנו שלא מתביישים ולא מעלימים את שעושים,אז אנחנו רברבנים,כבר מזמן הפסקתי לספור עם כמה נכנסתי למיטה וגם עם לא מעט נשים מפה,זה הדבר הכי הכי מגעילללללל וגם אותנו ואותי במיוחד זה מגעיל,אבל מה לעשות כשקשה למצוא אהבת אמת,במקום לעשות אהבה ,עושים סקס ואז זוקרים עלינו משפטים....אתם דופקים כל מה שזז...ממש מעניין יש לי ידידה שבסקס היא אלופת הארץ מבחינת איכות ואין דומה לה וכשהתחלנו לצאת כבר בשבוע הראשון אמרה לי משפט שלא האמנתי שבחורה יכולה לומר: אני כשהתגרשתי זיינתי בשנה הראשונה כל מה שזז וזו אימרה שנאמרה ע"י בחורה אז כל הגברים אותו דבר וכל הנשים נזירות!!!! לפני שתתחילו לתקוף אותי תחשבו היטב וכיתבו רק דברים אמיתים,נכון זה לא נעים לקרוא את שכתבתי,אבל גם לנו לא נעים להרגיש את שאנחנו שומרים לפעמים בלב ( לא סתם נאמר....הגברים בוכים בלילה בכי נאלם)