דילמה...

d a n i e l s 5

New member
האמת אין דילמה...

את הראשון מכירה שנה.....ולא עשה לך כלום (הכימיה מותק). את השני הכרת לפני רגע.....והמיצים משתוללים.... כאילו מה הדילמה.... מה לא ברור... המרחק, וואלה כמו שאני קוראת אותך לאחרונה...את כל הזמן בדרכים, חוצה את הארץ לאורכה ולרוחבה. ולסיכום....איפה שמרגיש שם נמצאים.

וואללה גם את מעצבנת

שעה שעה מנסה להסביר לה ואת ככה בשנייה רושמת כומו שצריך.

והנה דעתי...

פשוט מאוד.. לא זה ולא זה !!! הראשון שישאר חבר, הוא חבר טוב ואין לך אליו כלום. והשני...גם לא, ואת דעתי את כבר יודעת. ולא..אל תלכי עם הלב, זו העצה הכי גרועה שיכולה להיות.. לפעמים הלב מטעה אותנו, ולכן הפעם לכי עם הראש החכם שלך. יש לך אינטואיציות מדהימות, סימכי רק עליהן. בהצלחה יקירתי...

גדי40

New member
רינת את טועה ובגדול!!!

יש לי ידידה שלא אחשוף את שמה ,אבל לשעבר מפה,היתה לה ממש אותה דילמה וממש אותו סיפור וזה היה לפני חצי שנה והסברתי לה מה שאסביר לך וצדקתי!!! נכון יש גברים יותר מושכים ויש שפחות מושכים,המושכים הם בגדר פנטזיה בשלב הראשון שכשהיא מתממשת חלק גדול ממנה נמוג וזה בעיקר אצלו נמוג ,כי כמו שאת פנאזיה עבורו יש מבחר גדול של נשים שהן פנטזיה עבורו וכשהוא קולע למטרה הוא מתחיל לפנטז על קורבן חדש ולא שם עליך זה מה שהיה שם וזה מה שיהיה אצלך וישאיר אותך בלב שבור. גם הידידה לא שמעה לי והכלה כמוך על הפרפרים ועל הפנטזיה,אמרתי לה תני צאנס לזה שאין לך כלום כלפיו שברגע הראשון אינו מרשים,אם אחרי שתכירי אותו במעט זה לא זה תמשיבי הלאה מלנסות לא מתים,אחרי 3 דייטים איתו אמרה לי שטוב לה איתו אבל חסרים הפרפרים,אמרתי לה קצת זמן,לא עניין אותה כלום וחזרה לראשון עם הפרפרים,שיחק בה שוב וזרק אותה בפעם השניה,כנקמה חזרה לזה שלא היו לה פרפרים אליו והיתה משוחררת ונתנה את כל כולה והפעם עד הסוף לכל חייה... היום חצי שנה אחרי הם גרים יחד איי שם בהרצליה ומאושרים ויש ביניהם גם אהבה וגם פרפרים מה שלא היה בתחילה אז צאו מהפנטזיה ותתחילו להיות מציאותים!!! ההתאהבות היא ראשונית האהבה היא האמיתית והמציאות!!! זו דעתי וסביר להניח שאהיה במיעוט

לא אתה לא במיעוט

אבל לא תמיד מתפתח משהו. התמזל מזלה של ידידתך שהתפתח משהו עם הבחור שלא כלכך חשקה בו בתחילה אבל לא תמיד זה התסריט.

Rinattt

New member
רגע,רגע,רגעעע עוד לא טעיתי...

עוד לא החלטתי... בעצם... בערך כן... לא זה ולא זה... כרגע הכי נכון לי לבד...

לגברים יש בכלל לב?... ../images/Emo14.gif

בדרך כלל, אני נהנה לקרוא דברים שאת כותבת. לגבי הדילמה שלך - רק את יכולה לענות עליה. אבל הסוף של מה שכתבת... הסוף היה מאד לא לעניין. "גברים מתאוששים יותר מהר..."? מכירה את המושג "רשומון"? מהצד שלי, תמיד היה נראה שנשים נהנות לשחק ברגשותינו ולרחף כפרפרים בין פרחי הגן... אבל זה לחלוטין ברור לי שזה מהצד שלי. מחשבה יותר עמוקה מגלה שיש נשים רגישות יותר, רגישות פחות - ממש כמו גברים. ההכרזה שגברים מתאוששים מהר - אטומה בעיני... כבר שלוש וחצי שנים מאז שהלב שלי התרסק - וכרגע הוא אפילו לא בכיוון של לחזור להכרה ולהעיז להתאהב שוב. מצד שני - אולי אני סתם לא גבר...

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

אוהב לקרוא מה שאני כותבת? המממ... תודה!!!
צודק, לוקחת את המילים בחזרה, יש כאלו כנראה שגם להם קשה יותר להתאושש... חושבת בעצם... שאם זו הבחורה (או הגבר) חזקה ומשחקת ברגשות, אי שם משחק גבר אחר ברגשות שלה, לאחד היא חזקה לאחר חלשה... וכמובן גם בהיבט הגברי... בסה"כ... "לב זה שריר הוא לא שביר ורצוי אימון זהיר כי בייחוד הלב אוהב להתרחב וגם אם מתכווץ לא לנצח הכאב שורץ" < זכויות של פשוט ואמיתי!!! > אתה כן גבר... מקווה שתמצא את האחת שלך, ושהלב לא יכאב...

Rinattt

New member
../images/Emo25.gif

עכשיו... סיר עינד אומאק... חחחחחחחחחחחחחחחחח זכויות יש לכולנו... במיוחד לך על הלב הזהב שלך...

גדי40

New member
אתה כל כך צודק../images/Emo45.gif

רק אנחנו מחפשים זיון וכולן נזירות (רק מדברות בפומבי על הצעצוע שמחליף אותנו,זלזול שאין כדוגמתו),לנו אין רגשות,אנחנו לא בשר ודם,אנחנו לא מתאהבים,לנו אין פרפרים. אנחנו כלי משחק של נשים שיעשו בנו כרצונן,יש פרפרים יש ריגושים אז יהיה אקשן. אחרי כן בוכים כול הגברים זבל כל הגברים אותו דבר,מה אתן מצפות שתבואו ,תשחקו בנו,תעשו איתנו סקס,תעברו ממיטה למיטה ולא תספרו אבל גם אם לא תספרו כולם יודעים!!! אנחנו שלא מתביישים ולא מעלימים את שעושים,אז אנחנו רברבנים,כבר מזמן הפסקתי לספור עם כמה נכנסתי למיטה וגם עם לא מעט נשים מפה,זה הדבר הכי הכי מגעילללללל וגם אותנו ואותי במיוחד זה מגעיל,אבל מה לעשות כשקשה למצוא אהבת אמת,במקום לעשות אהבה ,עושים סקס ואז זוקרים עלינו משפטים....אתם דופקים כל מה שזז...ממש מעניין יש לי ידידה שבסקס היא אלופת הארץ מבחינת איכות ואין דומה לה וכשהתחלנו לצאת כבר בשבוע הראשון אמרה לי משפט שלא האמנתי שבחורה יכולה לומר: אני כשהתגרשתי זיינתי בשנה הראשונה כל מה שזז וזו אימרה שנאמרה ע"י בחורה אז כל הגברים אותו דבר וכל הנשים נזירות!!!! לפני שתתחילו לתקוף אותי תחשבו היטב וכיתבו רק דברים אמיתים,נכון זה לא נעים לקרוא את שכתבתי,אבל גם לנו לא נעים להרגיש את שאנחנו שומרים לפעמים בלב ( לא סתם נאמר....הגברים בוכים בלילה בכי נאלם)

Rinattt

New member
ווא וואו וואו גדי...

לא טענתי שגברים מניאקים ואנחנו חסודות... הלו קרא שוב את ההודעה שלי! רשמתי שלהתאושש קל לכם יותר, או קיי האירו את עיניי, יש כאלו שקל להם יותר, ויש כאלו שלא... ואתה התפלספת עכשיו יתר על המידה הרצויה!!! חמוד, לא דובר כאן על סקס בכלל... על מערכת יחסים... מה שיהיה להבא אם ואחליט זה כבר עינייני, בעינייני סקס אני לא אתייעץ לא איתך ולא עם אחר... שמחה בשבילך שדפקת חצי עולם\פורום\שכונה ומה לא... בעצם בזה הרגע הראית שאתה כן "מהמניאקים"... כאילו דאאאאאא? עשית? שתוק!!! כי ציינת שחלקן מפה, וזה... דוחה בעיניי... לא היית צריך לציין זאת, נחש מה הן עכשיו מרגישות, סמכו עלייך, שכבו איתך, בטח ציפו לסודיות, ונכון שלא ציינת שמות... אבל אם רשמת כאן ככה... מאיפה להן הבטחון שאתה כן שומר לעצמך שמות? כמו שרשמתי לקורא ומבין, אישה חזקה לך... חלשה לאחר... מבחינת הרגש... וככה גם בהיבט הגברי... פיכס לא אהבתי מה שרשמת... "וגם עם לא מעט נשים מפה" תתבייש לך...

גדי40

New member
רינת הרגעי

אני הגבתי גם בקשר אליך וגם בהקשר למה שכתבו פה,נכון זו היתה מחאה גלויה,אבל לא נגדך,את חושבת שאני לבד? אז יש לי חדשות בשבילך,הרבה גברים והרבה נשים פה פשוט עושים פה סקס חופשי בלי לדפוק חשבון וזה מגעיל. מזה עשית שתוק? פרסמתי? כולנו עושים את זה בהחבא,רק שכל אחד בפורמט אחר,לא אמרתי לך מה לעשות ועם מי לעשות!!! רק שתדעי שמה שמותר לך גם מותר לו,כמו שחלקכן משחקות אתן גם גורמות לנו לשחק,אני מכיר הרבה נשים שלמחרת היום שסיימו קשר כבר נמצאות עם אחר. אני לא מנסה להיות שוביניסט ואנחנו פה מתחילים להתנצח וחבל,היתה לי כוונה להעיר עיניינית ולהאיר ולומר את דעתי ,אבל היו פה תגובות שיפה השתיקה להן ולא יכולתי לקרוא ולא להגיב. מי שקבע שנשים יותר רגישות? מי קבע שלנו יותר קל להתאושש? למה אינך מסתכלת בשוויון?

Rinattt

New member
שוב גדי...

בנושא השיוויון שיניתי את מה שאמרתי... אז בזה אפשר לאמר שהגענו לעמק השווה... < הווה אומר - מסכימים > מה קורה כאן ומי דופק את מי... לא עינייני... לא האישיו כאן!!! חושבת שמיותר לציין מה שציינת... זה דוחה, תרצה או לא!!! דוחה בעיניי! זו דעתי... חושבת שמי שעושה... שיבושם לו... כל אחד אחראי לגופו!!! אבל חושבת שעדיף... לשמור על זכות השתיקה בעיניינים אלו... זה עלול לפגוע... וחבל... וגם, מה שקורה אצל אחרות\ים, סיימו קשר, עברו לאחר, זיינו את זה, או עשו כל דבר שבא להם... גם לא עינייני, אני רואה אך ורק את עצמי כאן!!! לי חשוב אני עצמי... הם בוגרים, אחראים למעשיהם... לא ממש התייעצתי איתכם, כי בעצם החלטתי לבד... רק רציתי לשמוע חוות דעת... מה אחרים היו עושים במקומי... אני על החיים שלי תופסת פיקוד, מחליטה לבד, ויודעת מה אני רוצה מעצמי! פה... בשירשור שלי... לא היה שום נושא על סקס... שוב חוזרת ואומרת... מי שיעץ לי לנסות אותם במיטה, התעלמתי... כי לדעתי זה לא נכון, לא לגביי בכל אופן! זה לא מה שיעזור לי להחליט... אם ארצה לעשות משהו... אעשה מבלי להתייעץ, לא איתך ולא עם אחר!!! יום נעים... אהההההה ותחשוב על זה... נניח שמישהי שהייתה איתך תפרסם שאתה כשלון רציני במיטה... איך תרגיש? בחייאת רבאק... קצת קצת קצת אנושיות ודיסקרטיות...

גדי40

New member
הבנו את העניין

היתה גם אי הבנה וגם סטיה מהנושא,אני האחרון שיתרברב בדברים מהסוג הנ"ל,אנחנו גם נהיה לעולם בעלי דיעות מאוד שונות,תפיסת העולם של 28 מאוד שונה מ 40+ וזה מנסיון אישי. בכל מיקרה שיהיה לך בהצלחה באשר תפני ואל תמהרי את עדיין צעירה

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

תפיסת העולם גם של 28 אמא ל-3 גרושה, שונה מתפיסת העולם של 28 רווקה... ברוב תפיסות העולם אני כמוכם המבוגרים, מסתכלת על חברות שלי הרווקות, שונות ממני לחלוטין פתאום... וזו גם הסיבה שנוח לי להיות כאן, לבלות בחברתכם... אז לחכות עד גיל 40 שקצת אבין? חשבתי שתאיר את עיניי בנושא... נכון, 28, עדיין קטנה, עברתי בטח פחות ממה שאתה או אחר... אבל... יודעת ללמוד גם מאחרים... לכן אני לא מתנצחת איתך, משוחחת, בכדי אולי להבין... כי מה שכתבתי כתבתי את דעתי, לפעמים משנה דיעה מנסיונם של אחרים, כי יש דברים שהם בהחלט ברי שינוי... אני מאחלת לעצמי... לפחות בנושא של בינו לבינה לא ללמוד מנסיון החיים... אומרים שעם הנסיון בא הותק, הידע הנרחב... לא רוצה הרבה נסיונות... בהחלט כאן הכמות זה לא האיכות!!! לא בנושא הזה... לכן נזהרת לי... מהססת יותר... לא זורמת חופשי יותר... בכל אופן, תודה והמשך יום נעים...

חזקוש

New member
שמע בחור.............

גדי, יש דברים שהצנעה והשתיקה יפה להם, כמו הפרטים שחשפת. חשיפה כזו יתר מאשר פוגעת בכלל פוגעת בחושף. כשנדהמת מאותה אישה שחשפה בפניך את מעלליה המיניים שאלת את עצמך האם היית כך מגיב לו היה זה מעללי גבר? שאלת את עצמך היכן תדהמתך מציבה אותך? (לגילוי נאות:- אני אישית מעדיף ואף מעריך אישה עם נסיון.. רב) התגובה שלך... עם טעם סקטוריאלי מעין "אנחנו הגברים ואתם הנשים" מה אכפת לך מה רינת חושבת בהכללה על גברים? אתה נפגע ? ולכן אז יצאת להגנה ? יכולת להאיר את תשומת לבה כי נפלטה לה הכללה ללא ההתנצחות המיותרת. חג שמח חזקי

חזקי

תראה זה שמישהו מופתע ממשפט של אישה זה רק אומר קצת "עתיקות" ממזמן יש נשים שפיהן שווה לרגשות שלהן או למחשבות שלהן ואם היא מתבטאת כך וזה מה שמרגישה אז אין רע

למעלה