דילמה...

ג ל י ן

New member
אני חושבת

שאם את מודעת לעובדה שאם השני לא יצא לך כלום וסתם כאב לב . תישארי עם הידיד. כי ידיד טוב ועוד אחד שעושה לך טוב ומעלה לך את הבטחון וגורם לך להרגיש מיוחדת ,ומה עוד שלא חייבת לו כלום ...אין כאלה בנמצא , הרוב מתייאשים מהר כשאין להם פידבק . מקסימום עם השני תלכי עד הסוף , ואח"כ תעלימי אותו. (תלמדי מהגברים קצת). רינת כנראה את בחורה מיוחדת עם שניים הורסים עושים לך את זה.

את לא הבנת גלין

עם השני היא מפחדת מהמרחק מזה שהיא לא יודעת מה הוא מרגיש ואולי בעצם היא יודעת שהוא מטריף אותה ומזה מפחדת אני בעד השני. ויש לי הרגשה שהוא מרוקאי.

ג ל י ן

New member
טלה ...הבנת הנקרא

"ועם השני... פשוט לחתוך... חושבת שזה לא יוביל לשום מקום וחבל על הזמן, שלי... שלו... והכי חבל על הלב... שלי בעיקר (גברים מתאוששים יותר מהר)" תאמין לי שזה לא רק המרחק ויש פה אפילו פחד מדחיה.

הבנת הנקרא...

"... והכי חבל על הלב... שלי בעיקר (גברים מתאוששים יותר מהר)" רואה בעיקר פחד על מה שהלב שלה ירגיש יודעת שיטריף אותה... את שם אני גם שם (אחר) ורואים שונה וזה הכי בסדר

מקווה

שאף לא אחד קורא פה... ואם מבין נכון אז תקוותי נגוזה... אבל הכי בריא ללכת על מה שהלב רוצה והראש מאשר למרחק אין חשיבות וזה שאת לא יודעת מה מרגיש לצד השני אני אלמד אותך...שגם אם הוא היה אומר עדיין לא היית יודעת אני הייתי בודק איך הם עם ג'חנון בתור מבחן ראשון

ג ל י ן

New member
../images/Emo8.gifטלה...

ואני חשבתי שהיא מדברת עלייך במרחק של שעה וחצי נסיעה....

גלין חומד

אל תסבכי אותי בבקשה.... הלב שלי נמצא בדיוק במקום הנכון.... ורינתי חמודה לאללה אבל גיזענית לא אוהבת מרוקאים...

ג ל י ן

New member
אני יודעת ...

סתם בצחוק אבל חייבת להגיד לך משהו ויש משפט שאומר"מי שנכווה ממים רותחים נזהר מפושרים" ומה שאומר שמי שהתקרב פעם אחת למרוקאים (והכוונה לבעל ) אין סיכוי שיחזור על הטעות שוב... כך שגם אצלי אין לך סיכוי.
כמובן בלי לפגוע ובלי להיות גזעניים.

גלין הרסת לי

לא ידעתי שאני בדיוק כמו ההוא והשני ממש כמוני תמיד חשבתי שאני שונה מהם והם ממני עכשיו אני מבין שעצם זה שאני שייך למקום מסויים אז כולנו אותו דבר טלה מתעורר מחלום.

Rinattt

New member
מי שנכווה ברותחין... נזהר בצוננין..

אם נדייק...
הגרוש שלי תימני... ואח"כ יצאתי עם תימני שוב... הבדלי שמיים וארץ... אי אפשר להכליל... וחבל שאת שוללת... לא כל המרוקאים כמו בעלך לשעבר... מה שרע לך לא בהכרח רע לאחרת... ולהפך... די צדקת במה שכתבת, יש כאן גם מן סוג של פחד... דחייה לא כל כך... ב"ה לא חסר לי לא יד ולא רגל ואני חושבת שאני בסדר, מהבחינה הויזואלית והאישית שלי! הפחד... כי זה לא הכי ברור לי... כי זה רחוק לי וכמה זמן זה יחזיק מעמד.. כי בעצם גם לא בא לי על קשר של חודש\חודשיים... ונכון שגם קשר עם מישהו שקרוב אליי גם לא בטוח, אבל סיכוי ההצלחה יכולים להיות טובים יותר. יש לי בעיה, שלפעמים גם מעלה די טובה... אני חושבת הרבה לפני שאני נכנסת למערכת יחסים, הרבה פעמים שוללת, מנסה לראות את כל התמונה... אולי זו גם הסיבה שכל מערכת יחסים שהייתה לי ולא היו לי הרבה, נמשכו לאורך זמן...
יום נעים לך... ותודה על התגובה...

Rinattt

New member
אני ראיתי מה כתבת... ../images/Emo11.gif

אהבתי את ההסבר של הבנת הנקרא...

ההגיון והרגש

תמיד יש מלחמה ביניהם. אם את רוצה חיים קלים, עדיף להשאיר את תהפוכות הבטן לשלבים מאוחרים יותר!! אני מאמינה שאהבה שנבנית בשלבים ולא בלהט ראשוני שכבה מהר מאוד. אם תשכילי ללכת לפי ההגיון, הקשר יהיה יציב , יבנה כהלכה ואיתו יגיע הרגש, הרי שניהם חתיכים, אחלה מדהימים כדבריך. ואם לא יגיע הרגש אז זה לא!! אבל לפחות לא התייסרת מרגש ראשוני, ומאהבה מרחוק!! זו עיצה, אבל רק את יודעת מה מתאים לך באמת!! בהצלחה , יקירתי!

למעלה