דילמה...

Rinattt

New member
להההההה את רצינית כאילו?

את שניהם אני מכירה, אחד חבר טוב! השני... הכרנו במקרה...

יערית

New member
זו היתה

תגובה עם לשון ארוכה או קצרה הלההההההההההההההההההההה הזה?

Rinattt

New member
ארוכה... רק ארוכה...

יאללה תתפלספי... בא לי התפלספות קצת...

סופי31

New member
התכוונתי שתפגשי עם שניהם........

ומי שעושה לך את זה .. ואת מרגישה איתו בנוח , ונימשכת אליו.. תבחרי בו ואם הבעיה היא גאוגרפית בלבד, את צריכה לדעת אם זה מתאים ופה בעצם נישאלת השאלה? מה את חשה מה את רוצה תעשי רק מה שאת רוצה! בהצלחה...

maof

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

סתם מניסיוני הדל....
כל מה שמתחיל כזמני...הופך לסופר קבוע
מעוף

miri362

New member
שאלה ?

עם מי מהם הכי נהנית והיה לך הכי טוב בהכל ????????תחשבי תישני על זה לילה ואז תחליטי

Rinattt

New member
בעיה מירי...

אחד הוא ידיד טוב, ככה ש... נהנית לבלות איתו, לשוחח וזהו... כי מלבד זה לא קרה כלום... עם השני... כנ"ל... כי בעצם הכרנו במקרה ושוחחנו המון, מראש אמרתי המרחק! אבל פוקס, ממש פוקס... מהשיחות שהיו... יצאנו לבלות ובוםםםם מתנשקים! והבנתי שמשהו פה קורה לי... מתחיל להרגיש לי משהו, גם לו, עדיין לא ברור! אבל די מלחיץ... נראה סיפור ידוע מראש, שמלכתחילה זה לא ילך... מרחק... אפשרי לאהוב מרחוק? בואי לא נשכח שלכל אחד גם חיים משלו, אנחנו לא רווקים... יש ילדים, עבודה, בית... הבנת?

../images/Emo25.gifנשמתי../images/Emo23.gif יפתי../images/Emo68.gif תמתי..

בוחרת להגיב לך במשפט קצר,אך בעל משמעות גדולה. "ללב יש הגיון שההגיון לא מבין" הסברים ופרטים נוספים מחר על

Rinattt

New member
אוהבת אותך...

אחחחחחחח כמה אני אוהבת אותך, כל הזמן דואגת לי...
מחר, עושה מאמצים להגיע... נשבעת בשכנה שלי...

maof

New member
סליחה אביב....... ../images/Emo39.gif

יש רגעים שצריך לתת למוח לחשוב היכן שהלב לא יכול לראות. מעוף

רינתתתי שאלה לי אליך

הבחור הראשון זה שאתם רק ידידים יודע מה מתחולל בראשך? האם הוא יודע שאין לך פרפרים בבטן? מאוד חשוב לשבת ולדבר עם הבחור ולהסביר את העמדה שלך, למרות שהוא בחור חתיך רציני ומדהים ת'כלס את תיהי מסוגלת לבוא איתו במגע נשיקה חיבוק ... אם התשובה היא לא אז תשאירי אותו בתור ידיד. לגבי הבחור השני חוץ מזה שהוא חתיך מדהים וחיצונית הוא נראה טוב הספקת להכיר את הפנימיות? האם משהו מתכונות האופי שלו עשה לך את זה או רק מראה חיצוני? אני מבינה שהקשר ממש בחיתוליו ואולי עוד לא הספקת לראות את הפנימיות, את רוצה לסיים את הקשר בגלל המרחק, אבל מה הוא אומר? האם גם הוא רוצה לסיים? במידה ולא אולי כדאי לתת צ'אנס לקשר בניכם וכך אולי דברים יהיו יותר ברורים לך. בכל אופן בהצלחה בכל אשר תבחרי

לדעתי

התשובה היא כל כך פשוטה תבדקי את הביצועים המיטה כי הסקס הינו מרכיב חיוני תנסי, תשווי ותהיני. בהצלחה

לא זה ולא זה

הבחור הראשון - את מתיחסת אליו כמובן מאליו תמיד הוא שם , תמיד אוהב , תמיד מחזר ... לכין אן לך פרפרים אין לך את הצורך להשתדל ולהתאמץ כדי שיחזר אחרייך . הבחור השני - נראה מדהים ,מקסים, מאתגר לגלות מי הוא ....כשתדעי מי הוא קצת יפחתו הפרפרים ....אז תתחיל הפרקטיקה לנסוע שעה וחצי ? כדאי ? לא כדאי ?כדאי ? לא כדאי ?כדאי ? לא כדאי ?כדאי ? לא כדאי ?כדאי ? לא כדאי ?כדאי ? לא כדאי ?כדאי ? לא כדאי ?כדאי ? לא כדאי ? מה יצא כדאי או לא ? פעם כן ,ופעם לא .....

Rinattt

New member
אהבתי...

אהבתי... אבל זה רק ימים יגידו ורק אם אחליט ללכת עם השני...
כדאי הראשון או כדאי לי השני? מה אתה אומר? כדאי? לא כדאי? כדאי? לא כדאי? כדאי? לא כדאי? כדאי? לא כדאי?

ימים יגידו

הראשון - להערכתי אם לא החלטת עד עכשיו (אפילו שלא אמרת כמה זמן את מכירה אותו )......לעולם לא תרגישי פרפרים בבטן איתו נראה לי שהוא יהיה ידיד טוב ,כדאי שיהיה מודע לזה ושלא יפתח ציפיות תקני אותי אם אני טועה השני - כבר סיכמנו שימים יגידו כדאי? לא כדאי? כדאי? לא כדאי? כדאי? לא כדאי? כדאי? לא כדאי? כדאי? לא כדאי? כדאי? לא כדאי? כדאי? לא כדאי? כדאי? לא כדאי?

Rinattt

New member
אוףףףףףף איתך...

הראשון- מכירה כשנה... כן, חושבת שאתה צודק... למרות שענו לי, לכי על הבטוח... אולי משם תתפתח אהבה, יש אהבה שמגיעה בשלבים... המממ... השני... ימים יגידו... תן תשובה חד משמעית!!! הצלחת להצחיק אותי! תודה...

רוצנ תשובה חד משמעית...?

אז ככה לגבי הראשון - כבר עניתי ואמרת שאני צודק ולגבי השני .......................... אני אתן לך תשובה שאת בטח רוצה לשמוע ...לקבל אישור שזה נכון ...ללכת עם הלב למרות " הקשיים" (המרחק). רוצי , תתלהבי , תתרגשי ,תהני , כל עוד באה אלייך ההזדמנות להרגיש כך זה לא קורה כל יום . אבל ...תמיד יש אבל ! אל תלכי במחשבות רחוק מידי ...יום אתד אולי המרחק יפריע השאלה עד כמה ? ואז ....תצטרכי להתחליט מה לעשות כשתגיעי לשלב הזה שתפי אותנו...ונחשוב על תשובה
ילה שחקי אותה ....מדיבורים לא מגיעים לשום מקום

למעלה