דילמה

sig sigalon

New member
דילמה../images/Emo22.gif

אוקיי יש לי בעיה: עוד שבועיים בערך אני יוצאת לקורס מד"צים שהוא 11 ימים ביער. אני מתכוונת לקחת דיסקמן (כדי לשמוע מוקי כמובן...
). הבעיה היא שאני לא רוצה לקחת ת'דיסקים המקוריים כי אני מפחדת שהם יהרסו/יאבדו/משו אחר יקרה להם... אז יש אפשרות של צריבה. אבל אני מאוד נגד צריבת דיסקים. לפחות צריבת דיסקים ישראליים. אז מה אני עושה? אם אני אצרוב זה עדין נחשב כמו כל צריבת דיסק אפילו אם יש לי את המקוריים? או שזה בסדר לצרוב אם יש לי את המקורי? מה דעתכם? וואו אני מרגישה כמו המורה לספרות שלי *פיכס* עם כל השאלות המעצבנות שלה (והיום היה לי שיעור אחרון איתה!! *ה-ל-ל-ו-י-ה*)

ס ו ל ר ו

New member
12 ימים.

את צריכה לדעת חח. וגם חברות שלי יוצאות, אז תהני((+ ואני חושבת שתצרבי אבל אח"כ תשרפי את זה, כדי שלא ישתמשו בזה.

Rasta Nesta

New member
קודם כל ריספעקט על היציאה לקורס..

אני הייתי שם כבר ומאוד נהנתי...מקווה שגם את תהני.. (ורק תדעי שאורן זו ה-אימפריה!!) לגבי הצריבה של הדיסק..לפי דעתי זה הגיוני כל עוד יש לך את המקורי.. ולך יש את המקורי אז זה הגיוני... כל עוד לא תמכרי את הדיסק הצרוב ולא תעשי על הצריבה הזאת כסף על מוק זה פסדר אחו שלוק...

The Macker Girl

New member
תראי...

אני שומעת רק ישראלי, ואני שומעת הרבה, וכמעט כל דיסק שיוצא אני קונה. הכל אצלי מקורי. אבל מה לעשות, לבסיס אני לא מוכנה לקחת דיסקים שאני מוציאה עליהם כ"כ הרבה כסף, אז כן - אני צורבת ב-MP3 כמה דיסקים שקניתי על דיסק אחד ושומעת בבסיס. כל עוד יש לי את המקורי, אני לא רואה בזה שום בעיה. זה לא שאני מפיצה דיסקים צרובים או משהו כזה... זה פשוט עניין של נוחות.

Gil shaDy

New member
תצרבי ותשמידי כשתחזרי הביתה...

כדי שלא יקרה כלום למקוריים.

Magi¢ Girl

New member
איזה קן את?

(הרי אפריים אימפריה) (תראו את כל הנקבות נכנסות להיסטריה) חח סתם
הממ יש לך כמה אפשרויות: 1. לצרוב ולהשמיד 2. לא לקחת 3. לקחת ולשמור השלישי מפחיד אותך? תעשי את הראשון.

תשמעי תשמעי תשמעי ../images/Emo26.gif

יש לך את המקורי? בובה, תצרבי. ואח"כ תשמידי או משהו
כי לקחת איתך דיסק שהערך שלו 2 שקל, ולשבור אותו אח"כ או לשמור לטיולים אחרים זה פי אלף יותר טוב מלדפוק דיסק של מוקי. זה הפחד הכי גדול שלי בטיולים!

b e n

New member
זכותך המלאה לצרוב את הדיסק.

במידה ורכשת את הדיסק המקורי של מוקי, ואת מעוניינת לצרוב אותו - יש לך הזכות המלאה לכך, אבל עליך להקפיד שהשימוש בדיסק הצרוב יהיה אישי שלך בלבד, וכי אף אחד אחר לא ישתמש בו לצרכים שבעצם מוגדרים כעברה על החוק. שיהיה אחלה קורס מד"צים.

Jimmiet

New member
ברור שתצרבי, אין פה שום דילמה

קנית, שילמת. את לא הולכת להפיץ את זה, את לא רוצה לשלם שוב. לצרוב.

Peyton

New member
אני חושבת...

שכל העניין של לא לצרוב זה בשביל שהאמן יקבל את מה שמגיע לו ואת הכסף שהוא מרוויח...ואת נתת לו את זה...את שילמת וקנית את הדיסק שלו...וזה לא שאת צורבת למישהו אחר...זה ממש לא דבר רע לדעתי את לא צריכה בכלל להתלבט...כי סה"כ את לא אומרת "יואוווו בואו נצרוב למי יש כסף או משהו" , את שילמת בשביל זה - עכשיו זה רק בשביל שלא תהרסי אותו.. תצרבי בובה..

פיטפיט

New member
טוב, אז קודם כל...

אני לא הייתי מציעה לך לקחת דיסקמן כי: א. לא יהיה לך זמן לשמוע. ב. הוא יהרס לך מכל החול והאבק. ג. אם תשמעי דיסקמן תהיי מנותקת מהחוג שלך...ודיי עם הניכור
(סורי שהתחלתי לדבר דיבור קומונרים-אני מתרגלת
) ואגב אני בי"ב והקורס פולין זה שתי החוויות הכי מדהימות שקיימות בתנועה...אחר כך טיול מים ורפסודיה...

FunkyGiraffe

New member
מה קרה?

למה צריך להצטדק ברמה כ"כ גבוהה? אני חושב שאם יש לך את המקורי את יכולה לצרוב לעצמך עוד עותקים לשמיעה ולשימוש עצמי...

moshe alfasi

New member
../images/Emo45.gif

גמני חושב שזה מוגזם... כמו שכולם אמרו "לשמוע ולא להפיץ"... שיהיה בכיף בקורס הזה, ו.... מזה בכלל?

Jimmiet

New member
האמת, תפיצי.

כאילו, תשמיעי לאנשים אחרים שיתלהבו ויקנו גם

שייקה123

New member
שטויות.. בטח שתצרבי...!!

יש לך את המקורי... אז בקטנה... ואם לא תצרבי.. ולא תקחי את המקורי אז לא תשמעי מוקי 11 ימים?!? לאאא... תצרבי.. יותר פשוט...
וזה אחלה קורס אז תהני!! אני הייתי שם לפני שנתיים או שלוש.. לא זוכרת.. והיה הכי טוב שיש.. זה אחלה של קורס...

למעלה