דילמה

MC SammY

New member
מה הקטע?

קנית, נהנית, שילמת את מה שהיית צריכה, תרמת את הזדהותך. די כבר! מותר לך לצרוב, את לא עושה משהו לא חוקי, את צורבת אחרי שיש לך את המקורי מסיבות מובנות לגמרי. תפסיקי לחשוב אם זה מותר או לא, זה מותר. אני לא מאמינה ששואלים שאלות כאלה... כאילו מה? אם יגנבו לך את הדיסק או שהוא יישרט בטיול, את תגידי: הלכו 60 שקל, אבל מה זה משנה- אני לא צרבתי! שטויות.

FunkyGiraffe

New member
אגב

בפעם האחרונה שלקחתי כמה דיסקים לטיול (השנתי האחרון) ולא באתי עם הMP3 נשבר לי דיסק צרוב

sig sigalon

New member
תודה אנשים=]

מה שאני יעשה זה באמת פשוט לצרוב ת'דיסקים ואז לשמור אותם לטיולים הבאים... כי נשבר לי כבר "שמע ישראל" בטיול אחד... ושאלתי ת'שאלה כי חשוב לי לדעת מה אנשים פה חושבים, אז תודה =] יאללה להית' אנשים... עפתי לעבודה:)

Black sheeeeep

New member
סוגיה מעניינת...

המ... אני חושבת שאת יכולה לצרוב לעצמך תדיסקים המקוריים מתוך רצון לשמר אותם... ואז לזרוק. מצד שני... את יכולה גם לתת את זה למישו... כי במילא כבר צרבת. אבל כלמקרה... אם את תצרבי לעצמך, זה לפי דעתי פסדר. כי כבר יש לך תמקור. אז מזה משנה?

הייתי באותה התלבטות כמוך,

לפני פולין לא ידעתי עם לצרוב או לקחת תאמיתי. כי פחדתי שיקרה משהו לדיסק!! ובסוף צרבתי.. כי תאכלס היה לי תמקורי אז מה הקטע
ואז את יודעת מה קרה? חזרתי הבייתה אחרי כמה זמן ושמתי תמקורי במערכת, לא יודעת איפה הצרוב....... ופתאום הוא נשרט לי. אז את יודעת איך אומרים? 80% מהתאונות מתרחשות בבית.

למעלה