דילמה...
|קר|

מלאכית16

New member
מממ...../images/Emo110.gif|קר|

אני מאמינה שזה ייקשה עליי לצחוק כמו פעם.. אבל אני משערת שאם זה יהיה ממש מצחיק- אני אצחק.
הלוואי והייתי פוגשת את אלן.
ומצחיק איך ביום אחד הגענו לכותרות...יומיים שלמים שהשאלה הזו יושבת על אש קטנה בעמוד הראשי של הפורומים...חשבתי שהיא כבר לא תגיע לעמוד הראשי בחיים..

שניש

New member
טל "על הזין שלי" פרידמן../images/Emo56.gif

איכס,מניאק מכוער-מכוער. ואין לו זין. ואת זה אנחנו יודעות בגלל שהוא טרח לציין מיליון פעמים שיש לו זין...
הוא מפצה על חוסר הביטחון....אין לו זין...מואהאהאהאה.... והוא קירח.ושמן.והוא מתחפש לשלי יחימוביץ'. מכוער

mary lou

New member
אתם בעמוד הראשי של ../images/Emo43.gif

אה... שלום
קודם כל שניש, גם לך אין זין
חוץ מזה, לא הבנתי את הקשר בין הכינוי "מלאכית 16" למציאות ובנוגע לסוגיה רבת המשמעות שלכבודה באתי
את יכולה להנות מהבדיחות של הבן אדם גם בלי להעריץ אותו... (ותעזבי אותך שחור ולבן, כתום הכי טוב
>

Thestral

New member
הילה היא מלאכית!../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif

ויש לי את התמונה שתוכיח זאת
ואנחנו מפורסמים
יאי^_^ תודה לאמא לאבא ולרכבת שהביאוני עד הלום
=^-^=

מלאכית16

New member
כתום זה בהחלט טוב.../images/Emo110.gif|קר|

גם אני לא מבינה מה הקשר ביני לבין המציאות.. אבל אני יותר לא מבינה למה טרח לציין שאת לא מבינה מה הקשר ביני לבין המציאות.. התוכלי לשתף אותי

Thestral

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo124.gifD-:D-:D-:../images/Emo108.gif

(ובאותו יום ששניש חזרה
)

Thestral

New member
כרגע קלטתי../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

שכתבתי בעצומה להחזרת ה
ששניש תביא פרסום לפורום
גאד אני כזה נביא

TwelveEyes

New member
אה, נו, אבל זה חלק מגיל ההתבגרות.

להבין שגם האנשים שאנחנו מעריצים - בין אם זה שחקן, פוליטיקאי או אפילו ההורים שלנו - הם רק בני אדם, ולאו דווקא בני אדם סימפטיים או מושלמים כמו שחשבנו. זו הסיבה שאני נגד איידוליזציות למיניהן - למה אי אפשר פשוט להעריך בן אדם על כישרון שיש לו ולעצור שם? מילא אם מדובר בטינייג'ר, אבל כשאני רואה אנשים בני עשרים ושלושים ולפעמים אפילו ארבעים פלוס שסוגדים בעיוורות למישהו שהם אפילו לא מכירים, אני מוצאת את זה פאתטי מעבר למילים. לו הייתי פוגשת סלב ומגלה שהוא מניאק, לא הייתי מתפלאת. יש להם חיים מחורפנים בלי טיפת פרטיות, כל הזמן מציקים להם, כל הזמן הם קורעים ת'תחת, עוברים מסרט לסרט או מסיבוב הופעות לסיבוב הופעות.. חיים אינטנסיביים ולחוצים כאלה לא הייתי מאחלת לאויב הכי גדול שלי. איך אמרה מה-שמה ב"תהילה"? You want fame - well, fame costs! בשלב מסויים, תאמינו לי שגם לכם היה מתחיל להימאס מכל הילדים המעצבנים האלה שצווחים אליכם ברחוב ומנג'סים בלי סוף שתביאו להם חתימה ועל כמה הם מתיייייייייייים עליכם
אגב, דווקא על אלן תמיד שמעתי רק שבחים - שהוא מקסים ואדיב ותמיד נותן חתימה ומתייחס למעריציו (טוב, מעריצותיו, יותר נכון
) בכבוד - בעיקר כי זה גם מה שהוא מקבל מהם. בכלל, מעניין איך דווקא אלה שמשחקים בעיקר את הבאד גאי - גארי אולדמן, ג'רמי איירונס, אלן ריקמן ושות' - הם אלה שתמיד שומעים שהם ממש סבבה עם המעריצים שלהם. אה כן, מנצ'מע בנות? לא הייתי כאן כבר כמעט שנה

DARK ANGEL14

New member
חח הכל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אותי בכלל לא יצא לך להכיר, אני עדי
וולקאם באק (
) ואני חושבת שכל מה שאמרת נכון, הסלבריטאים באמת חיים במציאות אחרת לגמרי והרבה יותר קשה להם, אבל זה חלק מהעבודה ולכן הם צריכים לדעת להתייחס למעריצים/ות בכבוד (אהמ אלן ריקמן
) ולא להתייחס אליהם כאילו הם סתם זבל (אהמ טל פרידמן
)

Thestral

New member
המעריצים עושים את הסלב../images/Emo108.gif

האריה עושה את היחמור

מלאכית16

New member
איזה אוצרות מוצאיםםםם...../images/Emo110.gif|קר|

פשששש...א הייתי יודעת שפרסום ההודעה הזו תחזיר כל כך הרבה אנשים, הייתי עושה את זה לפני שנים. למרות שאז בכלל עוד לא פגשתי את פרידמן פנים אל פנים..
ולתגובה על ההודעה שלך- אין לי מה להגיד לך. את צודקת במאה, לא- מיליון, אחוז. אבל אין מה לעשות..בין לדבר ללעשות יש דרך ארווווכה מאוד.. ואני בנאדם שקשה לו ליישם
אני חושבת שדי הגעתי לנקודה שבה באמת התחלתי לחשוב מעבר להערצה עיוורת..ואולי אני באמת צריכה להודות לפרידמן הזה על שפקח את עיני. ואולי סתם לקלל אותו על "ששבר את ליבי"... אני חושבת שמהיום אני כן אתחיל לחשוב אחרת..לא אצמצם את ההערצה העיוורת שלי לאנשים
אבל אצפה מהם לפחות. ובכל מקרה, כמו שאמרו לפני, ההערצה בונה את השחקן. ולחשוב שלפני ארץ נהדרת אף אחד לא היה אפילו מוכן להשתין לעברו. ועכשיו הוא תפס כזהההה תחת. וזה רק אחרי עונה אחת. מה ייקרה בסוף העונה הבאה

Ginger John

New member
../images/Emo4.gif אני דווקא קראתי על אלן ש...

אני אישית מתה על אלן ריקמן (במיוחד בתור פרופסור סנייפ) בבכורה של הסרט השלישי של הארי פוטר מעריצה הציעה לו נישואין והוא הגיב - "היא בטח ממש מיואשת". זה מצביע על חוש הומור מבריק או זלזול...?

מלאכית16

New member
חושומור..../images/Emo110.gif|קר|

ממה ששמעתי עליו הוא דווקא בנאדם מאוד צנוע, ומאוד חביב למעריצים.. בכלל, מהרבה ראיונות שראיתי איתו הוא בנאדם מאוד משעשע ומצחיק..

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif איזה עיתוי,

בדיוק שאני קורא את ההודעה הזאת מהעמוד הראשי אני רואה במקביל את "אמריקה מאוהבת"

SimsY

New member
זה קרה לי עם נדב הנפלד

אתם לא תאמינו איזה סנוב !! פגשתי אותו ולקח לי שנה שהייתי בהכחשה גמורה למה שהיה שם - וגם אחרי שבסוף הייתי צריך להודות בזה לקח עוד טונה של זמן עד שהתגברתי עליו זה היה נורא, הייתי אז רק בכיתה ט' - י'

זה קרה לי עם ריקי גל

הערצתי אותה בכל ליבי עד שגילתי שהיא מפלצת קרה. מאותו הרגע, לא יכולתי להקשיב עוד לשירים שלה. שירים כל כך עמוקים אבל לחשוב שמפלצת קרה שרה אותם, הם מאבדים את המשמעות. לפחות אצלי זה קרה.

למעלה