דילמה...
|קר|

דנטל

New member
שווה מאוד אפילו

לא רק שהדיסק שווה בכל מקרה, אז גם מדובר בדיסק כפול וזה עולה רק 59.90 ש"ח, כמו דיסק לא כפול. הכי אהבתי שם את השיר ריספקט. פשוט שיר מעולה, אבל יש שם עוד המון שירים וחלק שכבר הכרתי קודם ואני מאוד אוהבת כמו טינאנאי של שי360 ובוסקילז. טוב, נו, את כבר תשמעי הכל אחרי שתקני. אני לא צריכה להסביר
.

Thestral

New member
אני מאמין../images/Emo108.gif

שאם הוא אומן טוב, אז הייתי ממשיך לאהוב אותו במסגרת העבודה שלו, אבל שלא הייתי מעריץ אותו כל-כך מחוץ לפורום הזה(של העבודה שלו
)

מלאכית16

New member
אבלאבלאבלאבל...../images/Emo110.gif|קר|

אני בנאדם שנורא קשה לו לעשות הפרדות.. אני או שחור או לבן (אל תגידו לי להיות באמצע, זה לא עובד..
) אז מה כן
להפסיק לגמרי...או להמשיךךךך.... אני חוציהההה..

מלאכית16

New member
טוף..../images/Emo110.gif|קר|

אני מכריזה בזאת על התחלת תהליך הגמילה.
כמו כל מעריצה מאוכזבת, הכנסתי את טל פרידמן לקופסה. ואת הקופסה לארון.
ובמקום הפוסטרים שלו, כרגע מכסים את הקיר ג'וני דפ ואורלנדו בלום (כן, כן, תמונות מהסרט שודדי הקאריביים) תחליף, שהיית אומרת- די הולם...והרבה יותר מושך
תודה לכולם על הדעה והעזרה

DARK ANGEL14

New member
אווו זה נשמע טוווב../images/Emo15.gif

הרבה יותר טוב נטל פרידמן
בהצלחה עם הגמילה

Thestral

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

WTF

לי זה קרה המון פעמיים

אתם צריכים להבין שהטליוזה לא משקפת אותם ומה שהם כי זה לא הם באמת הם רק משחקים אותה מלשון שחקנים ואשמח אם מלאכית 16 תספרי לי מה קרה לך......עם טל פרידמן..שלח לי ...

KiShKooSh

New member
קשה לי להגיד...

אני פשוט בדרך אחרת מסתכלרת על מפורסמים (בגלל גילוי שמישהו שהערצתי בילדותי התגלה כממש מגעיל, לא סתם סנוב,ממש בן אדם דוחה
) אני למדתי, היה רק מפורסם אחת שהערצתי וממנו גיליתי שהוא ממש מגעיל אני מתחילה בנודת הנחה שכל המפורסמים מגעילים ואם הם לא, זה הפתעה לטובה וזה נחמד ואם כן אין שום אכזבה

gargamich

New member
נראה לי להמשיך ../images/Emo11.gif

רק אני מרגיש שאם מפסיקים זו סוג של צביעות?
הרי, ואני סתם לוקח את פרידמן כדוגמא, את מעריצה את פרידמן, זה כי את אוהבת את מה שהוא עושה בתקשורת. את לא נקרעת מהבדיחות שלו ביום שישי או מהחיקויים שהוא עושה לאחותך
. את לא הולכת וצועקת "פרידמן אתה כה אדיב", או "פרידמן- אינטיליגנט שכמותך
" נכון? ובגלל זה, נראה לי שאת צריכה להמשיך להעריץ את מה שהוא עושה. תדעי שיש לו אישיות שלילית, אבל שהוא שחקן ענק...
נ.ב- אני בכלל לא חושב שהוא חרא בן אדם. נכון שזה נורא מעליב, אבל הלא כל אחד יכול להתמודד עם מעריצים. יכול להיות שעם אנשים קרובים אליו הוא הכי מקסים בעולם...

מלאכית16

New member
תראה...../images/Emo110.gif|קר|

אני לא אמרתי שיש לו חרא אופי כזה לא נוגע למעריצים.. אני מכירה אותו רק מנקדות המבט של מעריצה.. ומנקודת המבט של מעריצה- די התאכזבתי.. אצלי הערצה היא דבר שבא ביחד עם האופי של הבנאדם עצמו.. הרי, אמעריצים הם אלו שבונים את השחקן..בלעדיהם הוא יכול להיות השחקן הכי טוב בעולם- ולשבת ולשחק מול המראה כל החיים שלו.. אז אני לא אומרת שייפול לרגליי וינשק אותן, אלא שסתם ייתן הרגשה טובה..שייתן לך להרגיש ששווה להעריץ אותו.. למשל, קיציס..הוא בנאדם מקסים...הוא גורם לכל מעריץ להרגיש שהוא ה-כ-י שווה בעולם. הוא עמד איתנו בגשם, בלי מטריה, כדי לחתום לנו ולהצטלם איתנו.. הוא אומר תודה כל כך יפה על מכתבים שכותבים לו. הוא מעביר בדיחות ומדבר עם המעריצים בגובה העיניים.. זה כל כך נותן לך את ההרגשה ה-כ-י טובה בעולם. אני מתעבת את זה שמסתכלים עלי מגבוה. ולא ביקשתי מפרידמן להיות קיציס, כי לזה הוא בחיים לא יגיע. אבל בסך הכל רציתי שייסתכל עלי בגובה העיניים. חבל שקשה לו להסתכל על אנשים, שלא מרוויחים משכורת של מיליון דולר לתוכנית, בעיניים.. מזה התאכזבתי.
וכן, קשה לי להעריץ בנאדם שמתייחס אלי כמו לזבל. קשה לי לחשוב עליו כעל אייטם בשבילי, כשבעצם הוא אפילו לא טורח לשים זין עלי.

מירטל

New member
פיו, הבהלת אותי ../images/Emo13.gif

אני נכנסת לתומי לתפוז, אחרי יומיים מחוסרי אינטרנט, ומה אני רואה בעמוד הראשון בתפוז? את השאלה הזאת! בפורום הזה - ישר עלו לי שתי שאלות : א. מי היא ה#%&$^& בת המזל שפגשה את אלן ריקמן ועוד מעזה לקטר על זה? ב. זה אלן ריקמן לכל הרוחות, הבנאדם שאם הוא לא משחק את הבחור הרע בסרט, אז הוא משחק את הבחור הכי מאנייק בשכונה, אחרי כל התפקידים האלה, איך הוא נראה לך כבחור רע? ואז באתי וקראתי את תוכן השאלה,ונרגעתי
תראי, את אף פעם לא מתאהבת בבן אדם, את מתאהבת ( ומעריצה בטירוף) דמות בדיונית לחלוטין,תביני - טל פרידמן שמצטייר בתיקשורת הוא אמיתי בערך כמו סנייפ. שניהם תוצר של דימיון פרוע וטלוויזיה, אף אחד מהם לא קיים באמת, שניהם פנטזיה. ואז את באה, ומגלה שהפנטזיה הזו היא לא אמיתית, וכן, אני מתארת לעצמי שזה כואב נורא. כן, הוא לא בנאדם נחמד וכנראה גם לא מצחיק כמו בטלוויזיה, האם האם הפגישה הזו תגרום לך לא לצחוק בטירוף פעם הבאה שתיראי אותו בטלוויזיה?

למעלה