דילמה...
|קר|

מלאכית16

New member
אהההה...../images/Emo110.gif|קר|

בדיוק מה שאני מרגישה.. אני כבר לא יכולה לצחוק בלב שלם מהבדיחות שלו.. חלק בי מזכיר לי כל הזמן שהוא רע.
וריקי גל באמת זבל.
הגישה שלה ממש עיצבנה אותי (ואני בכלל לא מעריצה אותה..
)

זאת הסיבה, בעצם, שאני מעדיף

לא לדעת או להכיר את האנשים שאני כל כך נהנה לראות או להקשיב להם. לשמחתי, יש לי חברים שהם חלק בלתי נפרד מהתעשייה הסלבריטאית(שחקנים ידועים) ואני מרוצה בחלקי.

מלאכית16

New member
כן...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אני חושבת שאני אדגול בשטיה שלך, ולא אתיימר לפגוש את הסלבריטאים שאני מעריצה...עדיף רחוק מאשר קרוב..

אחלה דיון...

אני מכירה מלא מקרים שאנשים פגשו סלבריטאי שהיו מאוהבים בו והוא התגלה כאדם מגעיל לחלוטין. העובדה שאדם הוא סלבריטי לא הופכת אותו אוטומטית לאדם נחמד! בסופו של דבר, אף אחד מהם לא מלאך או משהו. כולם כמונו, רק יותר... מפורסמים! אה, נחמד לדעת שאלן ריקמן מתנהג טוב עם המעריצים.

מלאכית16

New member
מנמנמ...../images/Emo110.gif|קר|

תודה.
אני לוידעת מה להגיד לך..אצלי אנשים עם חושומור בדרך כלל מקבלים מעמד של כבוד...כנראה שבאמת ציפיתי ליותר מידי מפרידמן.. מקווה לא להתאכזב שוב.. אבל זו בהחלט הייתה מכה לפנים.. בשל ימי הצילומים שלי הכרתי די הרבה סלבריטאים (משום מה כולם מוצאים לנכון לעבור ליד אולפני מימד
) וגיליתי שדי הרבה מהם סנובים..אבל עד שזה לא הגיע לאייטם שלי, זה נראה לי כל כך רחוק ולא הגיוני... ממממ..אני חייבת להפסיק לחיות באשליות..

מלאכית16

New member
אני? מפתיעה?../images/Emo110.gif|קר|

(לא אני הצטלמתי..שלא תביני לא נכון...
באולפני הקלטות הקלטתי, אבל באולפני טלוויזיה עוד לא יצא לי להקליט
) צילומים לתוכנית ארץ נהדרת. אני קהל קבוע שם.

Silly LoveSong

New member
בדיוק אותה הדילמה ש"יש" לי

בקשר למל גיבסון. אומרים שהוא אנטישמי. אף אחד לא יודע אם זה נכון, נכון? יופי. אני לא יודעת אם זה נכון. וגם לא אכיפת לי. מצידי שיהיה אנטישמי. העיקר שיש לי את הסרטים הנפלאים שלו (אני מחשיבה את "לב אמיץ" כהסרט הכי טוב שאי פעם נוצר). והוא שחקן (ובמאי!!!) נהדר. אז לא איכפת לי מהאישיות שלו. כמובן שזה ממש נחמד אם האדם גם מתוק/חביב/רע בצורה שקסית כמו שהוא מוצג בסרטימים שלו, אבל זה לא משנה לי כי רוב הסיכויים שאני אף פעם לא אפגוש בו באופן אישי, וכל מה שנותר הוא להינות מהיצירות שלו כמה שיותר!

מלאכית16

New member
מממ..../images/Emo110.gif|קר|

לי קשה אוד לעשות את ההפרדה הזו.. אבל כל הכבוד לך שאת יכולה.

מלאכית16

New member
מאוד*../images/Emo110.gif|קר|

וכבר חשבתי שעשיתי שגיאת כתיב בפעם הראשונה בחיי.. טיפשה.

DARK ANGEL14

New member
וואיי../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

שיט גמני חשבתי כבר שעשית שגיאת כתיב
... טוב נו לא נורא

מלאכית16

New member
עחלט עוטא../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אני לא עושה שיגאות כתיב.

אמנם זה כבר לא רלוונטי../images/Emo54.gif

אבל אני אגיב בכל זאת. זה באמת בעייתי כי כשאת מעריצה עבודה של בנאדם, אם זה במשחק, שירה, כתיבה או כל דבר אחר, זה בעצם לא צריך לשנות לך מה האופי שלו, כי את אוהבת את מה שהוא יוצר. אבל זה כן משפיע איפשהו. אני למשל מאוד אוהבת את שוטי הנבואה ומה שהם מייצגים- אהבת שאינה תלויה בדבר, אחווה, שלום, שמחה, חופש לעשות ולהביע, והם מייצגים בשבלילי משהו מאוד רוחני ומטפיזי אם אפשר להגדיר זאת כך. את רואי לוי, אחד הסולנים, יצא לי לפגוש אישית בפסטיבל בראשית, והתרשמתי ממנו לרעה, הוא היה נורא אדיש ומופנם, כאילו לא אכפת לו בכלל שאנשים מכל רחבי הארץ שחברים בפורום "שוטי הנבואה" נעשו כל כך קרובים, ומגובשים, והכל בזכות המוזיקה שהוא יוצר, כאילו זה עבר דרכו, ומשהו בגישה הזאת נורא עירער לי את האמונה בו כבנאדם, זה כן. אבל את המוזיקה המדהימה שהם יוצרים אני לא אפסיק לאהוב רק בגלל זה, כי היא עדיין מדברת אליי ומשמעותית מבחינתי.

מלאכית16

New member
שוב...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

כמו שאמרתי לפני- אני מעריצה אותך על זה שאת מסוגלת לעשות את ההפרדה. לי זה קשה.

Thestral

New member
כל מה שצריך הן כמה../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

פגישות OBA^-^

למעלה