דילמה...
|קר|

מלאכית16

New member
דילמה...../images/Emo110.gif|קר|

מה אתם הייתם עושים, אם אחרי שפגשתם מישהו (סלב, כמובן..
) שאתם מעריצים/סוגדים/אוהבים בטירוף..וגיליתם שיש לו את האופי הכי מגעיל בעולם, והוא הכי לא נחמד בעולם למעריצים
הייתם ממשיכים להעריץ אותו
או שהייתם מפסיקים
אתן יכולות לקחת כדוגמא את אלן ריקמן, או כל סלבריטאי אחר שאתם סוגדים לו.. (אצלי במקרה זה טל פרידמן...אבל אל תתנו לזה לשנות את דעתכן על השאלה..קחו אתן מפורסם שאתן מאוד אוהבת, ואז תענו..)

3נטוש

New member
מממ אני חושבת שהייתי

מפסיקה להעריץ אותו... כלומר אם הבאנדם לא נחמד מטבעו אז מה יש להעריץ אותו? לא יודעת אני חושבת שאם זה הייתי אני ,הייתי מפסיקה להעריץ אותו.

inbal145

New member
כנ"ל

מה יש להעריץ בבנאדם עם חרא אופי? :|| ומשום מה הייתה לי תחושה שאת מדברת על טל פרידמן

מלאכית16

New member
כן...נוו..../images/Emo110.gif|קר|

אבל הבנאדם גאון בתחום שלו...פשוט אלוהי הבידור (בעיקר הנונסנס והחיקויים) בארץ.. ומסיבה מסויימת אני גם אוהבת אותו... אבל הוא מגעיל למעריצים..לא שהוא מקלל אותם או מתעלם מהם לחלוטין (כמו אורנה בנאי) אלא שהוא פשוט נותן לך את ההרגשה הכי רעה בעולם על זה שבכלל העזת להתקרב אליו או לדבר איתו.... ובכלל...היחס שלו למעריצים צעירים אפילו יותר מזלזל מהיחס שלו למבוגרים... אבלללל...אני לוידעת מההה לעשוווותתתת...

inbal145

New member
אממממממ

לפי מה שאת אומרת זה נשמע שהוא ממש תופס תחת
ההצלחה עלתה לו הרבה יותר מדי לראש כנראה :| אני נשארת באותה דעה שלי, את לא צריכה עכשיו להיות אנטי לגמרי, את אוהבת את מה שהוא עושה אז את לא תפסיקי לראות תוכניות שהוא משתתף בהן או לראות אותו בטלוויזיה או משהו
תהני מזה, אבל תשתדלי להפסיק להעריץ אותו כבנאדם או משהו
לוידעת, אנלא טובה בניסוחים ושיט.

DARK ANGEL14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

אני חושבת כמו ענבל
אמרתי לך כבר אתמול...תורידי את הפוסטרים XD

מלאכית16

New member
תביאי לי תמונות שלך..../images/Emo110.gif|קר|

(ולא במחשב..כי אז אני אצטרך להדפיס אותם, ואין צבע במדפסת, אז את תצאי שחור לבן וזה לא יפה...
) ואני אתלה
נשאר עוד מקום...אורלנדו בלום וג'וני דפ ביחד לא מכסים את כללללל הגודל של טל פרידמן..

black dog angel

New member
מפ../images/Emo9.gif

פשוט תורידי את כמו ההערצה... למשל פוסטרים הוא לא שווה... אבל אם הוא גאון בתחום שלו אז אין סיבה שתפסיקי לראות תוכניות איתו או ללכת להופעות שלו...כי זה בשביל בידור בלי קשר לבנאדם...או לאופי שלו...

דנטל

New member
אני מניחה שהייתי מפסיקה לאהוב

אבל אי אפשר לדעת. הסלבריטאי שלי זה סאבלימינל ופגשתי אותו כמה פעמים והוא מדהים ואתמול הוא אפילו היה יותר מדהים מתמיד
, אז ממש קשה לי לדעת. מנסיון שלי עם סלבריטאים, מספיקה טעות קטנה ברמת האישית בשביל שאני אתעב ת'בן אדם, אבל אף אחד מהם לא היה כזה שאני מעריצה מלכתחילה.

inbal145

New member
הולד איטטטט!../images/Emo2.gif

היית במפגשפורום הזה שהיה להם? O: ואתמול במסיבת השקה של האוסף הכפול? O: יוּ! אולי את מכירה את אורטל ואת מורן!

דנטל

New member
הייתי במפגש והייתי במכירה המוקדמת

אבל כשכתבתי ש"אתמול הוא אפילו היה יותר מדהים מתמיד" התכוונתי לזה שהייתי עם כל משפחת תאקט ב"עסק שחור" כי לירון תאני הזמין אותי לתוכנית (והכריח אותי לשאול שאלה למרות פחד הבמה שלי). הם מקסימים אחד אחד (והצל הכי מקסים מכולם, אגב) ואני חולה על כולם, אבל סאב הוא זה שאני מעריצה. אם אנחנו מדברות על אותן בנות, אז את מורן אני מכירה ואת אורטל רק וירטואלית.

מלאכית16

New member
אווווו...../images/Emo110.gif|קר|

בדיוק כמוני, צריך לפעמים משהו ממש קטן כדי שאני אשנא מישהו... רק שאצלי אני הולכת על הערצה מוחלטת..אני פשוט לא מצליחה להיגמל מזה. כל סלב שהערצתי הגיע מתישהו להערצה אבסולוטית..ואחר כך נזרק לצד
סאבלימינל נשמע באמת אחלההה.. הייתי בהופעה אחת שלו...והיא הייתה פשוט מ-ע-ו-ל-ה
אני חייבת ללכת לראות עוד כמה...

דנטל

New member
אבל, כאמור

אלה שאני מתעבת בגלל טעויות מפגרות, הם כאלה שמראש לא הערצתי. הם סלבריטאים וזהו, ובמקרה עברו בחיים שלי ועצבנו אותי. מאידך, יש סלבס אחרים שמעולם לא אהבתי וכאלה שהם בבחינת "לא מריח ולא מסריח" ואחרי הכרות איתם, מתחילים גם לאהוב את פועלם. סאבלימינל... ראיתי 13 הופעות. בקרוב יהיו המון הופעות בגלל הדיסק החדש של תאקט. בינתיים יש מסיבות השקה לדיסק שאני מניחה שתאקט יופיעו קצת. שוקלת אם ללכת למסיבה בתל אביב. לא בטוחה שיש לי עם מי. את באמת חייבת ללכת לראות עוד כמה הופעות
.

מלאכית16

New member
כן...../images/Emo110.gif|קר|

מכירה את הסיפור.. גם אני לא ממש הערצתי את אייל קיציס, ואחרי שפגשתי אותו גיליתי שהוא מקסים, והתחלתי להעריץ.. אני ממש רוצה...אבל לא יוצא לי.. כשהם יתחילו את הסיבוב החדש אני אנסה לתפוס הופעה...אני מקווה.. מתי האלבום הבא יוצא
אני כבר לא יכולה לחכות...

דנטל

New member
האלבום יצא ביום שישי האחרון

וביום חמישי היתה מכירה מוקדמת בדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר שהגיעו אליה כל תאקט והמון מעריצים ואני.

למעלה