דילמה קשה במיוחד!!! HELP ME

דילמה קשה במיוחד!!! HELP ME

יש לי דילמה מאוד קשה: מתאריך ה24 לספטמבר ולם יודעים שיש את המשחק בית הראשון של הפועל נגד אשדוד, עכשיו המשחק נגמר בשעה 10 בערב , ובאותו יום יש מופע יחיד בראשון (הכי קרוב אלי אני מנס ציונה), של אילתורים (מי שלא יודע זה מופע סדנטאפ של מלא בדרנים), וזה מתחיל ב 10, וחוץ מזה יש לי כרטיס בחצי מחיר! עכשיו אין לי מושג מה לעשות לאן ללכת?!?!?!??!?!?!!!!! מצד אחד משחק בית ראשון, וחוץ מזה שזה משחק של הפועל !!! מצד שני אני כבר חודש רוצה לראות את המופע ויש רק מופע אחד בראשון וזה חצי מחיר!!! HELP ME!!!!! תודה שחף המורעל!

המ.........

אני ממליצה שתבוא למשחק..... תשתדל לא לקפוץ ולהזיע..... תצא איזה 20 דקות לפני שנגמר המשחק או אחרי מחצית אחת.... ומשם תילך ישר למופע..

כן אבל הבעיה היא...

שגם אם אני לא יקפוץ אני יהיה מסריח מכל הסיגריות, חוץ מזה מה זה שווה לפספס 20 דקות או יותר מהמשחק (אם כל הגולים יהיו ב-20 דקות האחרונות?) והבעיה הכי גדולה שאני לא הולך לבד אחותי ואבא שלי באים איצי ולי אין רשיון או אוטו ככה שאין לי איך לחזור לבד, והם לא יסכימו לחזור לפני הסיום (ודיי בצדק). אבל תודה בכל מקרה על ההמלצה, אני יחשוב על זה ביי ביי שחף האדום והמורעל

זאת בחירה דיי קשה.....

לא נראה לי שיש שידור ככה שלא תוכל לראות אותו איפשהו... אבל מה אני יגיד לך תצטרך לחשוב מה יותר חשוב לך.... יש עוד משחקים רבים להפועל.... והמשחק הראשון של הליגה כבר היה לא יודעת...אם המופע הזה חשוב לך..אז תילך למופע

פרינס...

אם אתה עושה מרוץ חדש אז עשה לי טובה ותעשה את זה בהודעה חדשה כי ההודעה הישנה כבר לא קופצת! תודה. נ.ב- תעשה כבר אני רוצה את הכוכב הראשון שלי ותמיד אני לא מצליח להגיע בתזמון טוב
(ואני כל הזמן מחובר וכל היום כמעט אני בפורום

Skate is Back

New member
שחף,למיטב ידעיתי המשחק ב6 בערב

ככה שהוא נגמר בערך בשעה 8,אולי לפני אפילו אני גר בראשון,ולוקח ארבעים וחמש דקות מקסימום להגיע מיפו לראשון אם ככה,אני לא חושב שתיהיה לך בעיה

באמת?... לי אמרו שהמשחק מתחיל ב-8

אבל אני יבדוק. אם הוא מתחילב-6 אז סבבה אגוזים!!! תודה ביי ביי שחף האדום והמורעל

למעלה