דילמה קלה

דילמה קלה

יש לי ידידה חדשה יחסית, והיא אומרת שיש לה חבר שנתים, אבל שזה קשר פתוח והוא מרשה לה להיות בקרבה עם אחרים. היא גם מתנשקת עם גבר אחר בישוב שלי. כעת אני והיא בקשר אינטימי. לדעתכם זה בסדר?

קתרזיס

New member
אם היא מתחנגלת

אז זה בסדר. רק אל תפתח אליה רגשות... ומה עם השנייה? זו שאתה כן מעוניין בה?

מה זה מתחנגלת?

הבנתי שמתחנגל זה הומו. היא לא לסבית, היא סטרייטית לגמרי אבל הענין שיש לה חבר והיא אומרת שהוא מרשה לה אחרים. אני אוהב אותה כידידה, אני חושב שעדין אין לי אהבה רומנטית אליה. בינתים היא מוכנה שנהיה חברים.

קתרזיס

New member
במקור

זה באמת הומו. אבל עשיתי בזה שימוש כדי לא לקרוא לה בשם יותר גס. בקיצור מה שהיא נותנת בחינם - אפשר לקחת. אבל אל תתאהב בה, ותמשיך לחפש קשר רציני יותר מגיע לך משהו יותר משמעותי

למה בשם גס?

אני לא חושב שמה שהיא עושה גס או ראוי לגנאי. אם זה קשר פתוח והם מוכנים שיהיו עם אחרים, לדעתי זה מספיק מכובד.

זה לא רע

אבל לא טוב. זה בסדר אם לא עושים את זה יותר מדי. זו לא יזיזות, כי אנחנו אוהבים כידידים ורק אין בינינו עדין אהבה רומנטית. אני משער שתתפתח בהמשך.

קתרזיס

New member
אתה רציני?

יש לה חבר. אתה מבין את המשמעות של זה? היא אוהבת אותך כמו שהיא אוהבת את הבחור השני מהכפר ואולי עוד שלושה מתל אביב ושניים מחיפה. על מה אתה מדבר אהבה רומנטית? הרי אם מחר היא נכנסת להיריון - אתם אפילו לא תדעו מי האבא. חוץ מזה בהנחה שאתה הידיד הכי אהוב עליה, אתה עדיין במקום השני אחרי חבר שלה. איתו היא מנהלת את הקשר המשמעותי.

אתה צודק

אבל יש בינינו אהבה ידידותית די חזקה. היא אומרת שהיא שוקלת לעזוב את החבר שלה ולעבור אלי. יתכן שאני מפתח אליה אהבה רומנטית, ויתכן שלא. אני קצת מבולבל בקשר אליה.

קתרזיס

New member
השם רק תואם את המעשים

אתה יכול לומר שנניח אישה ששוכבת עם אנשים תמורת כסף זה מכובד כל עוד זה מרצון, ואני אסכים אתך אבל היא עדיין זונה. לא משנה כמה כבוד אתה רוצה לשייך למעשה. זו פשוט המילה שמתארת את זה. אז לידידה שלך יש מילה אחרת שמתארת את זה, אבל אף אחת מהמילים לא נשמעת מכובדת מדי...

אבל היא לא

שוכבת תמורת כסף, היא שוכבת להנאה בתוך קשרים שיש לה. אינני חושב שהיא כמו זונה. היא חופשית מבחינה מינית, ואם יש לה קשר פתוח וזה מקובל עליה ועל החבר שלה, לדעתי זה בסדר. ממש לא יפה שאתה מגנה אותה ומזלזל בה כך, היא בחורה טובה.

GreenEyes82

New member
אם זה קשר פתוח אז מה אכפת לך?

אתה נהנה משני העולמות.. מה רע?

g u y 4 u

New member
אני אוטומט... חושב...

אשה בקשר. פתיחות בקשר. אשה מתנשקת עם גבר אחר. איתך בקשר. אתה גבר-גבר. זה בסדר.

אל תלעג לי

הבנתי שאמרת שאתה אוטומט, ללעוג לי כי אתה חושב שאני כותב כאוטומט. אמרו לי את זה כבר כמה פעמים, אני לא חושב שזה נכון. אני משתדל לכתוב עצות חכמות, נבונות ועוזרות מתוך אמונותי. אל תקרא לי אוטומט, זה מאד לא יפה.

g u y 4 u

New member
טוב...

מבטיח לא לחזור על זה.

דנה411

New member
פלסף, אין לך רגע דל, אה?../images/Emo4.gif

אתה, שכל כך מוסרי וערכי, גלגל שלישי בקשר? לא מתאים לך
.

לא נורא

אני גם קצת שובב ואוהב הנאות חיים, גם עם נשים. פעם הייתי מתחיל עם המון בחורות באוטובוס. גם הרבה זמן כבר לא היתה לי חברה, ודכא אותי ולכן מהרתי להסכים להיות חבר שלה. אני אוהב אותה מאד כידידה, נקוה שתעזוב את החבר שלה ותעבור אלי.

למעלה