דילמה קלה

לא יודע

אמי אמרה לי כעת שזה לא מוסרי, וגם אפשר ככה יותר להדבק במחלות מין. אמנם התקשרתי כעת למרפאה, והאח אמר לי שאי אפשר להדבק במחלות מין כשמשתמשים בקונדום. לא היה לה כוח להסביר לי, למה זה לא מוסרי. גם אני הרגשתי איכשהו, שגם אם לחבר שלה זה לא מפריע אולי זה לא מוסרי. בנוסף אינני בטוח שאמרה את האמת שאכן לא מפריע לו, ואולי אם ידע כן יקנא ויכעס ואולי אף יתקוף אותי בגלל זה.

פלטרון

New member
השאלה היא.. מה אתה מחפש מהקשר הזה

אם אתה מצפה שהקשר יתפתח לרומנטי, אז לא הייתי בונה על זה. אם אתה מחפש "אקשן" (סקס או מגע פיזי אחר), אז.. זה יכול להיות שיקרה. אם אתה מכיר את עצמך כאדם שנוטה להיקשר ריגשית (ולפי העיצות שלך בפורום, והדגש שאתה שם על רגש ואהבה, אני חושב שאתה כזה), אז אולי עדיף שתתרחק. עם המגע הפיזי והזמן המשותף, אתה תרצה יותר, ותיפגע כי תרגיש שזה לא בר השגה. ובנימה אחרת, אם היית צריך לענות לשאלה דומה (למישהו אחר), אני מאמין שהיית מייעץ לו לחפש מישהי פנויה, גם ריגשית וגם ב"סטטוס", ולפתח איתה קשר של רגש ואהבה, ושם המגע הפיזי יהיה אמיתי וחזק. משהו כזה, נכון? לדעתי, עיצה מעולה. לך עליה !

אולי גם יתפתח לזוגיות

כי נכר שהיא מאד אוהבת אותי, וגם אני מאד אוהב אותה. אנחנו ידידים, זה כבר טוב. לכן אולי יש סכוי סביר שפעם נאהב כזוג. נקוה.

פלטרון

New member
מה שאני אומר לך, אני אומר מרצון לעזור..

אל תבנה על זה. היא בזוגיות פתוחה עם בחור אחר. גם אם היא "תעבור" אליך, יש לי תחושה שהיא תרצה זוגיות פתוחה איתך, ואתה לא תרצה. ובכללי, התחושה שלי היא שזה (שהיא תעבור אליך) לא יקרה.

שלום

תהיה לידה כל הזמן ואז אולי הידידות/יזיזות תהפוך לאהבה. אם לא אז לך למסגרות חברתיות ושם תנסה להכיר חדשים, ואל תעז להכיר אנשים מהאינטרנט, כולם פושעים וסוטים שם.

למעלה