לה לה לה לה
New member
דילמה קיומית...
טוב, אז לא.
אבל ברצוני להיוועץ עכמם (נו, עמכן..
אז ככה, (ואני מזהירה, זו הולכת להיות הודעה "בלונדינית" במיוחד...לא לצפות לתאוריות על משמעות העולם) החלטתי שאני חייבת שינוי כלשהו בשיער, וזאת מכיוון שאני כבר איזה עשר שנים עם שיערי בצורתו הנוכחית והטבעית- יעני חום כהה ארוך חלק. אופצית ההסתפרות ירדה כי אני חושבת שאם אני אסתפר אני כבר לא אגדל שוב את השיער אף פעם וחבל לי, כי אני די אוהבת אותו ככה. טוב, אז בהתחלה חשבתי על פסים סגולים בשיער, יכול להיות יפה ונחמד, אבל יש בעיה. הפסים ידהו אחרי חודשיים, אפילו עם אחדש אותם עוד פעם ,פעמיים, בסופו של דבר אני אשאר עם פסים בהירים בצבע לא מוגדר, יקח להם יותר מדי שנים להיעלם, עדין, שיער ארוך, כן? האופציה השניה היא לצבוע (בשטיפה כנראה) באיזה שחור סיני או משהו, בעקרון אני חושבת שזה הצבע היחיד שייתפס על השיער שלי. אמרו לי שזה יכול להיראות עליי נחמד ואני אראה גותית..
אבל אבל אבל לא יודעת....אוף, אני כל כך לא החלטית. היום חברה שלי הציעה לי לצבוע את הקצוות בסגול או משהו, ובעקרון ק'צוות זה די נחמד, כי זה לא בעיה להיפטר מהם אחרי כמה זמן, אבל, קצוות צבועים זה לא "פאסה" (קומפוסה..)?
לא מצאתי מילה יותר טובה, אבל זה היה פופולרי לפני איזה שנתיים-שלוש...לא שאני חייבת לעשות מה שכולם עושים מתי שהם עושים, אבל עדיין...זה לא יהיה כזה תקוע ולא קשור? טוף, אז אם יש למישהו עוד הצעות, רעיונות, המלצות ושאר ירקות, אני אשמח מאוד..
וזאת הייתה לדעתי ההודעה הכי שטחית שלי פה מעולם, אבל היי, לעולם לא טענתי שאני אינטלקטואלית 24 שעות ביממה (או בכלל), נכון?
טוב, אז לא.