דילמה קיומית...

דילמה קיומית...

טוב, אז לא.
אבל ברצוני להיוועץ עכמם (נו, עמכן..:) אז ככה, (ואני מזהירה, זו הולכת להיות הודעה "בלונדינית" במיוחד...לא לצפות לתאוריות על משמעות העולם) החלטתי שאני חייבת שינוי כלשהו בשיער, וזאת מכיוון שאני כבר איזה עשר שנים עם שיערי בצורתו הנוכחית והטבעית- יעני חום כהה ארוך חלק. אופצית ההסתפרות ירדה כי אני חושבת שאם אני אסתפר אני כבר לא אגדל שוב את השיער אף פעם וחבל לי, כי אני די אוהבת אותו ככה. טוב, אז בהתחלה חשבתי על פסים סגולים בשיער, יכול להיות יפה ונחמד, אבל יש בעיה. הפסים ידהו אחרי חודשיים, אפילו עם אחדש אותם עוד פעם ,פעמיים, בסופו של דבר אני אשאר עם פסים בהירים בצבע לא מוגדר, יקח להם יותר מדי שנים להיעלם, עדין, שיער ארוך, כן? האופציה השניה היא לצבוע (בשטיפה כנראה) באיזה שחור סיני או משהו, בעקרון אני חושבת שזה הצבע היחיד שייתפס על השיער שלי. אמרו לי שזה יכול להיראות עליי נחמד ואני אראה גותית..:) אבל אבל אבל לא יודעת....אוף, אני כל כך לא החלטית. היום חברה שלי הציעה לי לצבוע את הקצוות בסגול או משהו, ובעקרון ק'צוות זה די נחמד, כי זה לא בעיה להיפטר מהם אחרי כמה זמן, אבל, קצוות צבועים זה לא "פאסה" (קומפוסה..)? :) לא מצאתי מילה יותר טובה, אבל זה היה פופולרי לפני איזה שנתיים-שלוש...לא שאני חייבת לעשות מה שכולם עושים מתי שהם עושים, אבל עדיין...זה לא יהיה כזה תקוע ולא קשור? טוף, אז אם יש למישהו עוד הצעות, רעיונות, המלצות ושאר ירקות, אני אשמח מאוד..:) וזאת הייתה לדעתי ההודעה הכי שטחית שלי פה מעולם, אבל היי, לעולם לא טענתי שאני אינטלקטואלית 24 שעות ביממה (או בכלל), נכון?

לדעתי קצוות זה ממש יפה

ולא קשור לתקופה הייתי מציעה ורוד או כתום-צהוב-שטני (או מה שזה לא יהיה) לא הייתי הולכת על סגול בהצלחה

Conspiracy

New member
חשבתי על זה הרבה ו..

אני בעד קצוות סגולים! לדעתי פסים סגולים זה קצת לא קשור, וזה מזכיר לי את יעל דואני בלחיי האהבה, שהיה תקוע לה פס ירוק על השיער, בלי קשר לכלום.. בכל מקרה, אני מכירה מישהי שצבעה את הקצוות לסגול ו.. אין, זה פשוט יצא מדהים, באמת שזה מגניב. ופאסה? חח מה אכפת לך? זה יפה.. גם ורוד זה מגניב, אבל זה נעלם מהר, נראה לי.. וסגול זה הרבה יותר יפה.. *שיחה עמוקה מדי בשבילי :)*

חחחח אורית, את (!) ראית (!) לחיי(!)

האהבה(!)?! אני בשוק, ועוד מכירה את יעל דואני...
יש לך תמונה במקרה של הילדה המדוברת..? עומרית, פסים בכתום- צהוב, יכול להיותץ דווקא חביב, נראה לי..:) אוף..אני צריכה איזה הדמייה ממוחשבת שלי עם כל זה... טוב, השיחה מתדרדרת לתהומות העומק...

שלומצי

New member
כל שנותר לי הוא להזדהות.

מאז שהיה לי שיער קצוץ עם צמה (כן כן היתה אופנה כזאת, בזמן שאתם הייתם תינוקות קטנטנים כנראה), אני מגדלת שיער. מה זה מגדלת, משקה, מדשנת, מזבלת... בקיצור - לא נוגעת בו (במקום זה הפכתי לפריקית מטורפת של שמפואים ומסכות, אל דאג). בערך פעם ביום עוברת לי המחשבה, שהגיע הזמן לעשות שינוי. כל יום אני חוככת בדעתי כמה נחמד היה אם הייתי פשוט יוצאת עכשיו מהבית, מתיישבת אצל יוסי (זה שעושה לי קצוות פעם בשנה שנה וחצי)ודופקת תספורת. משהו קצר כזה, אולי משהו קצר-ארוך כזה, אולי משהו עד הכתפיים, אולי מדורג, וכל פעם איכשהו המחשבה עוברת לה ומפנה את מקומה למחשבות אחרות, וכך השיער שלי נשאר חום וארוך, ארוך ארוך. פעם אחת עשיתי גוונים (בטעות אמרתי למישהו שעשיתי "פסים" וכולם צחקו עלי שזה לא פסים, זה גוונים), ולקח לי זמן להתרגל לעצמי. זה הכי רחוק שהלכתי בעשר השנים האחרונות. לפני כן הייתי אלופת העולם בצבעים, קרחות, קוצים, ג'לים, צמות, עד רסטות. לפני שנה עשיתי צמות. זה כאב. אז זהו. מה אני מציעה לך? הכי יפה טבעי, ארוך, פרוע, בריא ומבריק, ושלא נראה כאילו כל היום התעסקת בו. זו דעתי. אבל מה אני יודעת, אצלכם הצעירים

שלומצי

New member
../images/Emo9.gif הודעה ארוכה?

וזה לא שלא יכולתי להמשיך ולכתוב עוד ועוד הגיגים בענייני שיער...

"אצלכם הצעירים" אמרה הבחורה

שבשנות נעוריה עשתה:"צבעים, קרחות, קוצים, ג'לים, צמות, עד רסטות" וגם שיער קצוץ עם צמה, קצוץ עם צמה?! קצוץ עם צמה?! כמה שהייתי רוצה לראות תמונה שלך עם "קצוץ עם צמה"...אפשר לסדר משהו? תמיד אמרתי שהאייטיז הייתה תקופה מוזרה....

Conspiracy

New member
שיט.

טוב נו.. כן! ראיתי הכל! לגעת באושר, לחיי האהבה, משחק החיים.. ועכשיו גם מיכאלה, אפילו תשוקות.... מדי פעם קורה לי שאני גם נופלת לימי חיינו, וצעירים חסרי מנוח, הוווו צעירים חסרי מנוח... אני חסרת כל תקנה, אני יודעת.. אבל זה פשוט כל כך כיף לראות את כל הסדרות הלא קשורות כאלה, את כל ה"איכות" של הטלוויזיה - כמה שעות של להיות טיפש ביום, זה הכי כיף בעולם! דמט. <למה אמרתי את זה?!> הא, ומצטערת, אין לי תמונה של אותה ילדה מדוברת. בכל מקרה, סגול זה הצבע הכי מגניב שיכול להופיע על שיערך, ולא בצורת פס!! רק קצוות. בהצלחה! (אה, וסורי על האיי סי קיו האיטי שלי, יש לנו קצת בעיות בזמן האחרון..
)

שלומצי

New member
ראיתי היום לראשונה 5 דקות אחרונות

ממיכאלה. מה אתם אומרים על זה? בתור חובבת טלנובלות מועדת לפורענות- ממש התאכזבתי. לא בכיתי, לא צחקתי, סתם חיכיתי שייגמר.

../images/Emo2.gif

חחחחחח. טוב, גם אני מודה. הייתה תקופה שראיתי קצת "תשוקות" (ה6 פרקים הראשונים או משהו.
) התאהבתי בטימי. אני חושק בו
. חחח, סתם.. מה זה היצור המוזר הזה?! כשהוא התחיל להפוך לבובה ועם המכשפה המפחידה הזאת הם רצו להרוג את צ'ריטי (פאק! תהרגו אותהההה! פליייז!) החלטתי שנמאס לי
.

אורית, את דווקא נראית לי אחת כזאת

אנטי כל הטלנובלות וחברותיהן..:) אבל מה שהכי איכזב אותי, את לא רואה אהבה מעבר לפינה?! בושי והיכלמי, אני חייבת להודות שהתמכרתי לזה...
בקשר לשיער,אני מקווה שעד המפגש המיוחל אני כבר אחליט משהו ואעשה משהו עם השיער...אמן.

Conspiracy

New member
אני באמת כזאת!!

כמובן שפעם הייתי יותר אנטי, עד שהתחלתי לראות את התכניות האלה... אתם לא מבינים, אני לא אוהבת את זה! אני סתם מכורה.. אני בהחלט חושבת שהן מפגרות לגמרי, אבל זה לא מונע בעדי לראות אותן (ולהשתעשע..). ובקשר לאהבה מעבר לפינה - בלעחס. לא ארד כל כך נמוך!

QuEeN oF mE

New member
מממ..

האמת שפעם ממש רציתי קצוות סגולות או משהו בסגנון..אבל איכשהו עבר הזמן והפסקתי לחשוב על זה.. אבל לדעתי סגול זה ממש יפה.. חוץ מזה אני לא כזה מבינה.. אם את לא יודעת איזה צבע מתאים לך תתייעצי עם הספר או משהו..את יודעת למנוע פאדיחות..קורים דברים..
..חח סתם סתם.

למעלה