דילמה קטנה

shelly1975

New member
דילמה קטנה

שאני מתחבטת איתה מעט באופן אישי. ולכן מעניין אותי... האם הייתם יוצאים עם בחור/ה שעוד לא חוו קשר רציני כלל. אפילו לא חודש? לא בתולים, אלא פשוט לא היו בזוגיות.

את מתכוונת...

מה יש להרויח...
ערב טוב מג'נ..

shelly1975

New member
אמר לי שהוא מודע לכך שהוא

בררן יתר על המידה. זה מתחיל להרגיש מאיים. כאילו מה לי יש שלא מצא באחרות. ואני אמנם בעלת הערכה עצמית גבוהה אבל מכאן ועד לחשוב שאני זו שתביא לו ת'גאולה... זה נראה לי גדול עליי. הוא גם אחד שמתחבר בקלות עם אנשים, טיפוס פתוח, זה לא שהוא ביישן או משהו כזה.

magenta73

New member
אבל למה את מתיחסת לזה כגאולה

או כמשהו עם יעד סופי מוגדר? קארפה-דיאם...

זה לא אומר שיש בך משהו

שהוא לא מצא באחרות לא מחייב בכל אופן זה יכול גם להגיד שעם הזמן הוא נעשה פחות בררן וההתבגרות גורמת לו לרצות יותר ולהתפשר יותר לקחת את עצמך כגאולה שלו זה קצת TOO MUCH ... זו גם לא הערכה עצמית, זו סתם תפיסה לקויה

shelly1975

New member
הלוווווווווווווווווווווו כאילו דא..

צחקתי כשאמרתי "גאולה" יא אללה. לא צריך להיתפס על כל דבר באופן מילולי מדי. לא הייתי רוצה לקחת על עצמי להיות גאולה של אף גבר כמו שאף גבר לא יהיה הגאולה שלי.

ליבית1

New member
בוקר טוב יקירתי ../images/Emo140.gif

אני לא רואה סיבה למה לא. אין "חוקים" ברורים, יכול להיות שהוא לא היה בקשר רציני כי הוא לא מצא את האחת, יכול להיות שאת תהיי הקשר הרציני שלו, זה לא אומר כלום על בן אדם לדעתי, מה גם שהוא לא איזה טרח זקן, 29 זו תחילת הדרך.... תהני

shelly1975

New member
בוקר טוב מותק ../images/Emo24.gif

אולי את צודקת. לא יודעת למה, הרתיע אותי העניין. אבל גם לי בעצם היו רק 2 קשרים רציניים, שזה גם לא הרבה. (כאשר קשר של חודשיים-שלושה לא נחשב אצלי רציני)

ליבית1

New member
אני אגלה לך סוד ../images/Emo11.gif

אבל אני ממרומי גילי, הייתי מעורבת רק בקשר "רציני" אחד, ותראי לאן זה הוביל אותי, אני גרושה כבר 10 שנים. מלבד זה, בואי נחשוב רגע ברצינות, מה זה קשר "רציני"? למה כולנו כל כך רודפים אחרי ה"רציני" הזה? ברגע שאת מפתחת רגשות אל מישהו, וזה לא ממש משנה איזה רגשות, אז הוא רציני, זה באמת כל כך קריטי אם זה היה ליום יומיים או שנה?

רחלי228

New member
שאלתי לפני כמה ימים...

מה זה קשר "רציני"...וגם אני ממרומי גילי. ואחרי נישואים, שני ילדים וכו'...טרם מבינה מה זה "רציני"....

למעלה