לא ממש סגורה על מה זה "רציני". אני חושבת שכל מה שמוציא מאיתנו כל סוג של רגש, שגורם לנו לפעול, ולהרגיש ולעשות, ושוב זה לא משנה אם ליומיים או לחיים שלמים, זה מאוד רציני.
שלבחור בן 29 טרם היה קשר רציני, אבל לא הייתי פוסלת על הסף, כמו שאמרה כן מישהי לפני אולי עדיין לא הכיר את זו שעשתה לו את זה, ואין מניעה שזו תהיה דווקא את.
למעשה, הבחור שאני מכירה כבר איזה חודש ימים ויוצאים כמה פעמים התוודה בפניי שלא היה לו קשר רציני. זה קצת מלחיץ ומצד שני זה מעין אתגר, אני אהיה הקשר הרציני הראשון שלו, ואולי גם האחרון
הייתי מנסה , מה יש לי להפסיד. רק צריך לזכור לא לצפות לדברים שנראים לך ברורים , אלא לדבר יותר על מה חסר ומה מציק ולהבין שזה נובע מחוסר הניסיון. בהצלחה. איבי.
כל אחד חווה או לא חווה בחיים דברים מסוימים בגלל כל מיני נסיבות שאנחנו לא מעלים בכלל על דעתינו ושהרבה פעמים גם לא יודעים אותן מיד לא צריך לשפוט בן אדם בגלל מה שהוא לא עשה או השיג או לא השיג זו דעתי
וזה למה החלטתי שלא מתאים לי. אפילו שיש לי "רק" 2 קשרים רציניים באמתחתי, עדיין היה לי ממה ללמוד וממה להפיק לקחים. בחור שלא היה לו, זה כאילו הוא קצת תקוע מאחור מבחינתי. "בתולי" משהו. חוששת שארגיש בפער. הרי שלכולנו יש את הדברים שמשכילים אותנו בקשרים ולו אין את זה. אני במקום בחיים שאני לא רוצה מישהו שאין לו את זה.
אם רק בגלל זה פסלת ממש חבל יש אנשים שעושים את אותה טעות קשר אחרי קשר בלי ללמוד ויש כאלו שבאופי שלהם להיות סבבה,ושרמת ההזדהות שלהם עם אחרים והחכמה שלהם מאפשרת להם לדעת איך לנהל קשר יותר טוב מאשר אלו שעברו מליון קשרים אפשר לחשוב שכל מי שיוצא מקשר יוצא חכם בדילוגי אושר ותובנות לקראת הקשר הבא לפי התאוריה הזאת כל הזוגות בגילאים שלנו היו מטיילים ברחובות כשלבבות וזיקוקים מתפוצצים סביבם.. שלא לדבר על זה שאת יכולה ללמוד עד מחר עם מישהו בעוד שהקשר הבא שלך יהיה כל כך אחר ושונה, שלכל ה"לימודים" שלך לא יהיו שום השלכות על הקשר הנוכחי.