דילמה צבאית...הלפ

wednesday2

New member
תתעודדי.. תאשימי את תאריך היומהולדת

זה מה שאני עושה לפחות... פשוט מאד צה"ל שכחו את ה25 ביולי.. הגיוני לא?

מור86

New member
חברה שלי גם לא קיבלה מנילה...

והיא התקשרה ללשכת הגיוס והם אמרו לה פשוט שהיא לא הולכת לקבל מנילה. אין לי מושג למה לא קיבלת מנילה, אבל את יכולה להתקשר אליהם ולנסות להוציא מהם את זה.. למה... מבינה?... אני חוששת שלא תקבלי מנילה.. ואז הגיוס שלך הוא כל"צ... אני מציעה לך להתקשר אליהם לשאול מה העניין.

אבל זה שלא שהיה לי כל כך גרוע!!!!

יש לי קב"א של 51!!!! נכון, זה לא משו, אבל.. גאד דאמט!! בשביל זה לא לקבל מנילה? אני לא רוצה להיות פקידה... אוף... אני בסוף בטח לא יקבל כלום

wednesday2

New member
יש מצב שלא קיבלתי מנילה בגלל

שהם שיכללו לי את הפרופיל רק לפני חודש וחצי בערך? וזה היה כבר אחרי התאריך שכולם קבילו?

מור86

New member
יש מצב... כן... אני חושבת שזו סיבה

שיכולה להיות ובגלל זה לא שלחו לך עדיין מנילה... אז אולי יש עוד תקווה לא??

wednesday2

New member
זה כבר לא רלוונטי../images/Emo9.gif

בדיוק הבוקר קיבלתי!! רק אתמול התבכיינתי... אבל נראה לי שדי נדפקתי קיבלתי ממש מעט אפשרויות בצד של התפקידים שצריך בשבילם מיונים קיבלתי 2 אפשרויות אני לא מבנה למה.. יש לי קב"א 54 שזה הבנתי די טוב נחשב אולי זה בגלל שזה הגיע מאוחר?

מור86

New member
../images/Emo13.gif יהיה בסדר!!!!!!!!

תשמעי, פקידה את לא תהיי, וזה לא אומר שאם זה יהיה לך גיוס כלל צה"לי אז את תהיי פקידה.. יכולים לתת לך תפקידים על רמה, או תפקידים שתוכלי למצות את היכולת שלך. ותראי, לצבא יש תכונה כזאת, שדווקא את אלה שרוצים ללכת ולהוכיח עצמם וכל זה, הם לא נותנים להם מה שהם רוצים... מה לעשות.. זה הצבא..

מור86

New member
זה עדיין לא תאריך גיוס קבועעעעע

יש עוד זמן, ויש מצב וסיכוי גבוה שהתאריך עוד יידחה לך... לי דחות את התאריך שלוש פעמים וזה יידחה שוב בטוח לאחר המיונים שלי. אם והתאריך יישאר ותחליטי לדחות.. תבקשי דח"ש מהסיבה של השלמת בגרויות או מועד ב'.... במקרים כאלו אני לא חושבת שאת צריכה לשלוח טפסים או משהו, כי ביולי אוגוסט יש המון גיוסים...

*superstar*

New member
אני לא יודעת מה לעשות../images/Emo4.gif

ללכת למיונים ללוחמות, או לא ללכת?

מור86

New member
השאלה היא מה את רוצה...

אני לא יודעת איזו העדפה שמת את הלוחמה... אבל כנראה שלא תקבלי עוד זימונים... מבינה? את רוצה להיות בקרבי?

*superstar*

New member
זאת עדיפות שלישית...

אני לא עוברת את המיונים בחיים! זה ממש מסריח שדוקא את זה שלחו לי.

למעלה