והיא התקשרה ללשכת הגיוס והם אמרו לה פשוט שהיא לא הולכת לקבל מנילה. אין לי מושג למה לא קיבלת מנילה, אבל את יכולה להתקשר אליהם ולנסות להוציא מהם את זה.. למה... מבינה?... אני חוששת שלא תקבלי מנילה.. ואז הגיוס שלך הוא כל"צ... אני מציעה לך להתקשר אליהם לשאול מה העניין.
בדיוק הבוקר קיבלתי!! רק אתמול התבכיינתי... אבל נראה לי שדי נדפקתי קיבלתי ממש מעט אפשרויות בצד של התפקידים שצריך בשבילם מיונים קיבלתי 2 אפשרויות אני לא מבנה למה.. יש לי קב"א 54 שזה הבנתי די טוב נחשב אולי זה בגלל שזה הגיע מאוחר?
תשמעי, פקידה את לא תהיי, וזה לא אומר שאם זה יהיה לך גיוס כלל צה"לי אז את תהיי פקידה.. יכולים לתת לך תפקידים על רמה, או תפקידים שתוכלי למצות את היכולת שלך. ותראי, לצבא יש תכונה כזאת, שדווקא את אלה שרוצים ללכת ולהוכיח עצמם וכל זה, הם לא נותנים להם מה שהם רוצים... מה לעשות.. זה הצבא..
יש עוד זמן, ויש מצב וסיכוי גבוה שהתאריך עוד יידחה לך... לי דחות את התאריך שלוש פעמים וזה יידחה שוב בטוח לאחר המיונים שלי. אם והתאריך יישאר ותחליטי לדחות.. תבקשי דח"ש מהסיבה של השלמת בגרויות או מועד ב'.... במקרים כאלו אני לא חושבת שאת צריכה לשלוח טפסים או משהו, כי ביולי אוגוסט יש המון גיוסים...