דילמה צבאית...הלפ

א ו ר3

New member
דילמה צבאית...הלפ

גיוס- 20 ביולי 2004. לדחות או לא????? זה בערך חמישה ימים אחרי הבגרות האחרונה! (מועד ב' במתמט'!!) מה אתם מייעצים לי??? אני ממש לא יודעת!! (ואם אני ארצה דחייה אני אצטרך לזייף איזה סיבה!)

לא לדחות!!!

תתגיסי איתי ביחד!! ייאייי!!!! חחח... אני לא יודעת מה איתך אבל אני מתה כבר להתגייס!!

Ez sLeeP

New member
../images/Emo2.gif

חופש לפני הצבא ואחרי הלימודים זה דבר הכרחי. לפחות חודש. זמן הסתגלות משו.. מתה כבר להתגייס? שירני, לאן את מתגייסת? (שמעתן על בנות העשירון העליון של הצבא? אלו שקיבלו את התוצאות הגבוהות ביותר במבחנים הפסיכוטכנים? הן יכולות לבחור איזה תפקיד שעולה על רוחן. זונות..)

ממממ... תחזיקו לי אצבעות..

קיבלתי זימון לעוד שבועיים.. למה שסימנתי כאפשרות ראשונה במנילה!! הדרכה> מטעם משרד החינוך> ובתוך זה מ ד ר י כ ה ב מ ס ל ו ל י ט ב ע!!!! גל"צ לא רצו אותי!!! אז לפחות לזה שאני אתקבללל (אמן אמן אמן)

ברשוש

New member
../images/Emo20.gifאני הייתי במיון הזה..

התקבלתיייי אבל לא למסלול שלך:)

אני כבר הייתי במיונים האלה...

להוראה והדרכה במשרד החינוך, הם היו בפתח תקווה... יהיה לך מבחןן, דרך אגב- אני ניכשלתי
שיהיה לך בהצלחה...

ברשוש

New member
../images/Emo20.gifבעקרון

ישאלו אותך על עצמך ועל התכונות המאפיינות אותך..יבקשו ממך להרצות בפני כלך הקבוצה, ומבחן של ידע כללי בכל מיני נושאים... זה בעקרון סתם שטויות וזה בפתח תקווה

א ו ר3

New member
אוקיי, אני אקשיב לעצתך

הבעיה היא שאין לי מושג מה אני הולכת לעשות בצבא לא שלחו לי מנילה ולא זימונים
, אני נורא רוצה לעשות משהו שעוסק בעזרה לאנשים, בבית חולים או משהו כזה. שמעתי שיש כזה דבר בצבא. אבל כנראה שהלך לי גרוע במבחנים *אוף!*

moriai

New member
אממ .אני יודעת שזה תפקיד מחיל רפואה

זה חיילות(אולי גם חיילים) שמלווים את החיילים הפצועים בבתי החולים כשהם נפצעים.דואגים להיות איתם,עם המשפחות שלהם . אני כנראה אדע יותר עוד שבועיים כי יש לי שמה מיונים ובטח יסבירו לנו שוב על זה(פעם שלישית....)

א ו ר3

New member
חיל רפואה....???!!

טוב...בטוח לא יקבלו אותי , אני אפילו לא במיונים לזה. אבל בהצלחה שיהיה לך!!!

moriai

New member
תודה רבה.

תראי,יכול להיות שיש את התפקיד הזה מטעם חילות אחרים אבל על ספציפית מה שאמרתי שמעתי מפאנל של תפקידים בחיל רפואה. אני מקווה שתצליחי!

מיקה86

New member
לפי מה שאמרת

זה נשמע כמו משקית נפגעים הן צריכות ללוות את החיילים הפצועים לאורך כל הדרך עד השיקום ולהיות איתם ועם המשפחה. ולפי מה שאני הבנתי המיונים לזה כבר נגמרו, זה ביחד עם מיונים למשקיות ת"ש

מור86

New member
לא.. לא נראה לי שמדובר במש"קית

ניפגעים על מה שהיא מדברת... ואגב, המיונים לא הסתיימו... המיונים האחרונים לאשכול הזה מתקיים ב30.3

מור86

New member
מה רשמת בשלושת ההעדפות

הראשונות שלך במנילה? תשמעי, עכשיו זה הסבב של שליחת הזימונים... ככה שאת אמורה לקבל בזמן הקרוב...

למעלה