דילמה, פטנט ושאלה

demultiplexer

New member
דילמה, פטנט ושאלה

דילמה - הבגרויות לא טובות ואני צריך פסיכו בסביבות 750, ממוצע של 4 סימולציות בקידום (מתכונת 2, 22,23,24) הוא: אנגלית - 89% (בבחינה הקודמת שלי קיבלתי 146) כמותי 72% מילולי 85% כשאני נבחן ביום ראשון, ויש לי את כל השבוע הזה להתחפר בכמותי ומילולי ולתרגל עוד. ביררתי עם האונ' ויש סיכוי טוב שאם ציוני יולי יגיעו לפני אוגוסט האונ' תתחשב בזה, זה עוד מצריך בירור אבל תיאורטית אפשרי. כמובן שזה או עכשיו או במועד הבא ואני לא יכול לעשות את שתיהן, מה אתם אומרים ? לדחות למועד הבא ? או שניתן להגיע לציון כזה ? האם H14 וH15 ישקפו את המצב שלי ואוכל לסמוך על הציון בהם כדי להחליט אם לגשת או לא ? החלטתי שלא לעשות יותר פרקי אנגלית בסימולציות, אני בדר"כ מעל 90% ולא מודאג לגביהם. האם יהיה חכם לעשות במקום סימולציה אחת של 8 פרקים את H14 וH15 כשאני משמיט את פרקי האנגלית ? ככה זה יוצא 8 פרקים, אני לא מבזבז זמן על פרקי אנגלית וגם מצליח לחזות בדיוק (אם הן באמת משקפות) את הציון שלי בבחינה. מה אתם אומרים ? פטנט - להביא לבחינה גומיות גדולות ולהצמיד איתן את דף התשובות לכיסא למי שנבחן עם כסא סטודנט

Kayben

New member
תשובות

לדעתי עדיף לעשות את המועד הזה, כי יולי כבר לא תופס... שנית, סימולציות האוגדן הן בפירוש לא משקפות! הן יותר קלות... או במילים אחרות, תסתכל עליהם כמו הגבול העליון של היכולת שלך. הסימולציות לא אמורות לתרגל אותך בחומר - אלא לתרגל אותך בלעשות מבחן פסיכומטרי, לכן להשמיט מהם את האנגלית גם אם אתה שולט בפרקים האלה, נראית לי לא נכונה. במיוחד שמדובר בסימולציות של האוגדן, שהן לא יתרמו לך הרבה גם ככה. אתה רוצה לתרגל, אז תעשה תרגילים בספר תירגול תחת זמנים קצרים. לדעתי חבל להרוס סימולציה בשביל לתרגל.

S a s h o K

New member
למה...

אתה קובע ש15H ו16H לא משקפות? תגיד לפחות שזוהי דעתך. יש לי כמה חברים שנבחנו השנה: אחד נבחן באוקטובר וקיבל 2 נק' פחות מ15H ו16H אחד נבחן בדצמבר וקיבל 5 נק' יותר מ15H ו16H שניים נבחנו בפברואר וקיבלו בערך 5-7 נק' פחות מ15H ו16H אז בוא נגיד ככה, שלדעתי 15H ו16H משקפות ועוד איך. בטוח יותר משקפות מכל הסימולציות של המכונים שטוחנים סימולציות קשות ולפעמים השאלות שלהן כל כך לא קשורות שזה עצוב. בהצלחה!

Hagai007

New member
יש הגורסים כי...

15H ו16H משקפות בצורה הכי קרובה שיש ושקושי שנראה במבחן נוצר מפיילוטים קשים, לחץ זמן, התרגשות ולאו דווקא מהמבחן האמיתי (ראה את הבלוג של אופיר - "כל מה שרצית לדעת על אוגדן הבחינות" http://blog.tapuz.co.il/ofirstern בכל מקרה ביתר פירוט...גם מי שגורס ככה אומר שהבחינה היום בכ"ז נהייתה טיפה יותר קשה...ולהלן הפירוט: אנגלית - אותה רמה כמו של האוגדן.. מתמטיקה - בערך אותה רמה אך יכול להיות טיפה יותר קשה...בכללי האוגדן כן משקף עברית - הרמה גדלה משמעותית...לא כדאי להסתמך על האוגדן בפרקים האלו תמיד...למרות ששוב, זה לא חד משמעי העברית גדלה בעיקר בנושאי החלפת האותיות (פ.ט.ל) והבנת הנקרא כמובן כמו שאמרתי בהתחלה קח את ה2 האחרונות (האחרונה של האוגדן וזו של הערכה)כי הן מלפני 3-4 שנים ככה ודי מעודכנות... (זה לא במבטל כמובן את האחרון אבל ככל שהמספר עולה כך האוגדן יותר מאוחר ויותר מעודכן... בהצלחה! Hag-(o) <3-E

gabimaor

New member
לגבי הקושי העולה בחלק המילולי

לא נכון לומר שתחום מסויים הפך להיות מאוד קשה ואחרים נשארו אותו הדבר. במועדים האחרונים תמיד יש תחום או שניים שמעט קשה יותר ובכל פעם מדובר בתחומים אחרים.למשל, לפני כמה מועדים היו אנלוגיות לא קשות בכלל אבל ההשלמת משפטים היה קשה מאוד.גם בתחום ההיגיון יש לעיתים שאלות מאוד לא קלות ולפעמים שאלות ממש פשוטות.

Famme Fatal

New member
עם איזה אוניברסיטה ביררת את זה?

אני גם שוקלת לשפק בגרויות בקיץ אבל לא יודעת אם זה ישתלם ואם יקבלו את זה

למעלה