דילמה מוסרית

דילמה מוסרית

אני בכוח 60 מליארד וישראלי תקף אותי ודי אכל אותה (איבד 6 מליארד ואני בקושי מילארד) הוא ביצע כיבוש אדמה ואחרי זה שחרור, בשניהם הוא לא הצליח ועכשיו הוא שולח לי הודעה שהוא לא שם לב שאני ישראלי והוא מבקש שלא להתקיף אותו "כי אנחנו ישראלים" מה כדאי לי לעשות א) לדרוש פיצוי. ב) להתקיף בכל זאת. ג) לוותר לו. חשוב לציין שכרגע הוא במצב די פגיע

zivv9

New member
אם הוא פגע בך בדברים ששינו משהו אז...

תדרוש פיצוי ואם הוא לא כל כך הזיז לך תוותר לו...

Sabat0

New member
אל תתקוף חזרה

במקום זה, צרף אותו לברית שלך ולמד אותו איך משחקים (כלל מספר אחת: לא תוקפים ישראלים).

Shaycs

New member
....

יש חוק במדינות מסויימות שאומר שלא מקשיבים לאנשים שאומרים כלל מספר אחת ועוד בסוגריים...

Shaycs

New member
LALALAND

ומדינת הקוסמים האפורים.. מה איזה מדינות .... יוו בן אדם אתה סטלן מוות

niv1990

New member
תקוף

משחק, מה הקשר לא מוסרי? אם הוא בברית שמשתתפת בשלום אז ברר עם הברית.

Sabat0

New member
למה אתם חארות?

הוא אמר שהבחור שתקף אותו שלח הודעת התנצלות, הוא בטח חדש במשחק ולא מי-יודע-מה נמצא בענינים, אנחנו כרגע צריכים כל טיפת כח שאנחנו יכולים למצוא ואתם אומרים לתקוף אותו? לא לענין.

HuriCaN

New member
אתה לא מכיר אנשים כאלו

אלו אנשים צבועים אם הוא היה מצליח במתקפות הוא לא היה שולח לו את ההודעה מה אתה חושב שהתחלתי מ"צ וראיתי שלא הולך לי אז לא שלחתי מסרים כאלו? בטח ששלחתי כדי להציל את התחת שלי ככה גם הוא

Sabat0

New member
אתה רק מעיד על הצביעות של עצמך

אני בהתחלה לא תקפתי ישראלים, ובהמשך לא תקפתי ישראלים, וגם היום לא תוקף ישראלים. כשתקפתי ערבים ונכשלתי לא שלחתי הודעות נוסח "אני מצטער, חוס נא על נשמתי". פשוט המשכתי לשחק. הדבר היחיד שהוכחת בהודעה הזאת זה שאתה צבוע מעבר לכל ספק.

HuriCaN

New member
תגובה:

קודם כל אני התכוונתי שהמשחק מפקד צבאות 1 התחיל, כל אחד עשה כך בהתחלה, וגם אני. דבר שני, אני האחרון שאתה יכול לומר צבוע, מכיוון שאני לא בעד תקיפת ישראלים, גם שTUF הייתה TBA בהתחלה לא תקפנו ישראלים עד שהיו כמה מלחמות (מכוונות להתאמן על אחרים) גם אם אני אתקוף ערבי ואני אפסיד טריליון אני לא אגיד כלום, מאיפה ההקשר של הערבים עכשיו??? אני בכלל דיברתי על הישראלים פה, במיוחד שיש הסכם כלשהו, אז מה לעזאזל הקשר של הערבים? וכן כמו שהיית נוב גם אני הייתי נוב, וכל נוב שלא מצליח, שולח מסר "להרגיע" את הרוחות, אולי שלחת, אולי לא, אני לא אתחקר אותך, אבל כל נוב שולח הודעות בהתחלת משחק שלא יצא לו טוב (ולרוב זה גם לעמים אחרים)

niv1990

New member
גם אני שלחתי הודעות ../images/Emo6.gif

אם כי בדרך כלל הן היו יותר מאיימות... (במ"צ1 בהתחלה).

niv1990

New member
כי אז אתה מלמד אותו להמשיך לתקוף ישראלים

כי לא קרה לו כלום. אנחנו רוצים שחקנים ישראלים, הייתי תוקף ושולח לו הודעה שתלמד אותו לשחק וכו' אם כבר.

dan11112006

New member
פשוט מאוד.....

שים אותו על תנאי.... אם הוא תוקף עוד ישראלים או שתקף ישראלים בעבר בצורה קבועה, סימן שזה הרגל אצלו אז תתקוף אותו..... ואם הוא באמת עשה זאת בתמימות ואתה רואה שזה מקרה חד פעמי אצלו אז תוותר לו...כולם טועים!

thesharkman

New member
יש לי פתרון

תבקש ממישהו עם עולמיות שיבדוק אם רק אותך הוא תקף מהישראלים ואם לא פשוט תתקוף אותו

הנה הפרטים שלו

מספר 76768 בפרטים כתוב שהוא ראש ברית הפירטים ובשת"פ עם TUF מידע על המדינה לוויון מלפני 5 דקות דירוג: 2,686 עוצמה כללית: 62,203,112,534 עוצמה צבאית: 33,877,584,000 סך הכל אדמה פנויה: 419 סך הכל אדמה: 11,764 עוצמת התעשיה: 5,139,500,000 סטאטוס צבא כלי נשק כמות כלי נשק כמות חיילים 22419 ארטילריה 771 רכבים מוגנים 1,180 טנקים 1,502 טילי הגנה אווירית 1,707 מטוסי קרב 212 מפציצים 54 מטוסי ביון 0 מטוסים ללא טייס 0 מטוסי ריגול 0 מטוסי תובלה 0 מסוקי קרב 98 מסוקים נגד צוללות 8 מסוקי תובלה 0 צוללות 0 ספינות קרב 42 ספינות תובלה 0 נושאות מטוסים 0 נושאות מסוקים 0 טילים בליסטים 0 טילים נגד טילים 714 ראדאר שמישהו יבדוק בעולמיות... עם הוא תקף ישראלים אני בעד להפוך אותו לדוגמא!

למעלה