דילמה לא קלה

ChilD SouL

New member
גם אני רוצה לראות את הדוח הזה ../images/Emo11.gif

שאני אלמד מהטעויות שלך.

Krishi

New member
בואי אני אגיד לך עכשיו:

אל תסעי 120 קמ"ש ומעלה בכביש 4!

Daemonlior

New member
חחח

כביש 4 זה כביש ידוע במצלמות מהירות.. בכבישים עם מצלמות מהירות אל תעברי את ה 110 =) הכי טוב.. שאר הכבישים.. 180 חופשי..
סתם סתם צוחק..

ChilD SouL

New member
מקסימום...

הדוח מגיע לחברה ואז אני מכחישה הכל ומאשימה את ההורים ושהם סתם מתנפלים עליי.

רן88

New member
בקטע בין אשדוד ויבנה אין בעיה לנסוע

על 120, המצלמות לא מצלמות במהירות הזאת. חבר שלי גם טוען שהוא נסע עד חולון (עולה על הכביש בצומת גן יבנה ויורד ממנו במחלף חולות) במהירות של 160 בערך והוא לא צולם.

Daemonlior

New member
הממ..

יש גם מקומות בלי מצלמות בכלל.. ויש מקומות עם מלצמות דמה.. אז מה? זה אומר שצריך להתסכן? כביש 4 מפוצץ מצלמות דמה.. אבל יש גם מצלמות שהן לא.. אני מבטיח לך שאם תסע עד 20 קמ"ש מעל המותר, לא תתפס.. בכל כביש.. הכביש מוגבל ל 90.. אם תסע עד 110, לא תתפס.. הכביש מוגבל ל 50.. תסע על 70.. לא תתפס.. וכן הלאה וכן הלאה..

be_roo

New member
אתה מטעה לחינם

אומנם הסיכוי שיעצר נהג שנסע 110 במקום 90 הוא קטן, אבל כבר היו מקרים מעולם, ואם תרצה אוכל לקשר לך דוגמה לדו"ח על 11 קמ"ש מעל המותר בכביש בינעירוני. על אחת כמה וכמה כשמדובר בכביש עירוני, שם הפרשי האכיפה קטנים בהרבה. 20 קמ"ש מתוך 50 זה 40% מעל המותר, באופן יחסי זו חריגה גדולה, ולא מעט שוטרים ישמחו לעצור אותך.

Daemonlior

New member
מצלמה?

שמצלמת 11 קמ"ש מעל המותר.. כן, אני אשמח שתראי לי.. בואי איתי, נעבור בהזדמנות באיילון, ונראה כמה אחוז מתוך הנהגים לא עוברים את ה 110.. יש לך מושג כמה עבודה מצלמה כזאת תעשה..? הסרט צילום יגמר תוך 10 דקות.. לא יותר..

be_roo

New member
1. לא ציינת שהתכוונת למצלמות בלבד

כתבת: "אני מבטיח לך שאם תסע עד 20 קמ"ש מעל המותר, לא תתפס.. בכל כביש" 2. מצלמות יש גם לא קבועות, כאלה שיושבות בתוך ניידות ומופעלות ע"י שוטר שמחליף פילם מספר פעמים במשמרת, כך שאין קושי לשנות את הרף, גם לנמוך יותר. 3. גם אם במצלמות קבועות בדר"כ הרף גבוה יותר, לאור העובדה שלא אתה ולא אני מכוונים אותן או משפיעים על האנשים והשיקולים שמכוונים אותם, להבטיח למישהו בהצהרה כזו, זה מיותר. את תשלם לו את הדו"ח אם יום אחד יגלו שבקטע מסויים בכביש 4 היו אמון תאונות ולהציב שם מצלמה עם רף נמוך כשמבצע חד פעמי?

Daemonlior

New member
זאת הייתה הכוונה שלי בכל אופן..

אני לא מבטיח לך מה יהיה בעתיד, אבל אני יכול להבטיח לך ששום מצלמה, נכון להיום, לא תצלם אותך, בשום כביש, כשאת נוסעת עד 20 קמ"ש מעל המותר.. מצלמות בתוך ניידות נדירות ביותר.. מה שכן, שוטר עם אקדח לייזר אכן יכול לתפוס אותך גם אם נסעת פחות מ 20 קמ"ש מעל המותר.. ועוד יתרון של אקדוחני הלייזר זה שהם ניידים.. אבל גם פה יש קאץ'.. המשטרה מבטיחה שלא תתפוס עד 11 קמ"ש מעל המותר. ובנוסף יש להחסיר 5 קמ"ש מהתוצאה שמראה אקדח הלייזר.. אז כדי להיות מדוייק, 16 קמ"ש מעל המותר חוקיים לחלוטין.. אבל אנחנו לא מודדים פה את המהירות בתנאי מעבדה.. לכן עדיף לנסוע תמיד בתחום ה "עד 20 קמ"ש יותר" בכל הכבישים המהירים בארץ ולא יותר מזה.. ובשטחים עירוניים, איש איש אמונתו יחיה..

Simbbam

New member
אממ.. אולי כדאי שתפסיק לנסוע מהר?

זה נשמע לי פיתרון הרבה יותר טוב מאשר לשלם סתם כסף.

למעלה