אאא.. נכון.. שכחתי..
ביקשתי אחר כך שימחקו אותה... בכל מקרה.. זה היה ככה בערך: בדרך הביתה... ממש בכניסה לפ"ת עצרה אותי ניידת שאמרה שהיא עקבה אחרי איזה אוטו ולפי המהירות שהם נסעו זה נראה כאילו האוטו שהם עקבו עכשיו נסע על 200(!!!!!!) קמ"ש.... הם לא היו בטוחים שזה אני אז הם בדקו עוד כמה מכוניות שהיו ברמזור.. ואז החליטו שזה אני.. כאילו... האוטו שלי אפילו לא מסוגל להגיע ל-200 קמ"ש!!!... ומה גם שהם קבעו את מה שהם קבעו לפי המהירות שהם נסעו (מה שנדמה לי לא קביל בבית משפט). אמרתי להם שהם כנראה התבלבלו עם רכב אחר... לא הודיתי בכלום.. הם לא רשמו לי דו"ח או משהו רק רשמו לעצמם כל מיני פרטים ואמרו שניפגש בבית משפט... ושהם יכולים להאשים אותי בנהיגה בקלות ראש. אני חייב להוסיף שהם לא עשו לי בדיקת שיכרות (בדיקה מחייבת בעת האשמה על נהיגה בקלות ראש), וכשהם שאלו מאיפה יצאתי, בהתחלה ציינו שם של רחוב אחר, ואז כשאמרתי שיצאתי מרחוב כזה וכזה הם כאילו "התאימו" את עצמם ואמרו "נכון נכון, משם גם אנחנו באנו" אני אסביר לך איפה נסעתי... יצאתי מרחוב בני אפריים ברמת אביב עד לצומת הכפר הירוק, שם ירדתי לכביש 5 לכיוון אריאל, ויצאתי ביציאה לפ"ת איפה שהבית עלמין (היציאה הראשונה אחרי היציאה לכביש 4). הגעתי כמעט עד רחוב ז'בוטנסקי (רמזור אחד לפני) ושם הם "תפסו" אותי.