דילמה לא קלה

be_roo

New member
הערה:

אבל עשה זאת בנחמדות, עוד אל תאשים איש, היות והמידע אצלם (הדו"ח על שם החברה), אתה זקוק לעזרתם (מה גם שאמך עובדת במקום אז צריך לשמור על יחסים תקינים)

8-AN

New member
תאמין לי

פרוש לדוחות חנייה ככה אין שום דילמה חחח אפילו יותר זול הכי יקר שלי היה 500 שקל....אבל סה"כ המדינה חלבה ממני מעל 1500 שקל על דוחות מכל הסוגים
בקיצור...שלם 1200 וכל הזין אבל תוכל להגיד שקיבלת דוח של 1200 חחחח

Daemonlior

New member
WTF?

למה לקח לדו"ח כל כך הרבה זמן להגיע? אני שמעתי על מקסימום 3 חודשים.. וגם לא שמתי על הפרוצדורה המוזרה הזאת שבגלל שאין נקודות הקנס עולה.. תמיד שמעתי שזה אותו הקנס והנקודות עולות.. אם אתה עדיין נהג חדש, אין ספק, בלי לחשוב אפילו לשלם את ה 1200 שקל.. אבל גם בלי קשר, יש לך כבר עבירת מהירות נוספת (זה היה בנסיעה לאילת אם אני זוכר נכון?) וזימון למשפט.. גם כאן הייתי משלם את ה 1200 בכל אופן.. אגב, על מה בדיוק קיבלת את הזימון למשפט.. איך בדיוק נהגת "בקלות ראש"? נ.ב. אותי לא היו שואלים, אבא שלי היה דופק אותי עם הנקודות בכוונה
"ללמוד את הלקח"

Krishi

New member
דו"ח יכול להגיע גם שנה אחרי..

אבל אם הוא באמת יגיע מעל לשנה מיום ביצוע העבירה אז אפשר לבטל אותו. 3 חודשים זה מה שבדרך כלל לוקח עד שהוא יגיע אבל לא תמיד. אני מזמן לא נהג חדש ככה שבקטע הזה זה לא בעיה... וכן הייתה לי עבירת מהירות נוספת בחזרה מאילת... הזימון למשפט על נהיגה בקלות ראש הגיע אחרי שכביכול איזה ניידת טענה שרדפה אחרי מת"א לפ"ת, נסעה על 180 ולא הצליחה להשיג אותי אלא רק כשנעצרתי ברמזור בכניסה לפ"ת. הם לא יכלו להאשים אותי במהירות מופרזת כי זה שהם נסעו 180 ולא השיגו אותי לא תופס בבית משפט, אז הם החליטו ללכת על "נהיגה בקלות ראש". למען הפרוטוקול יאמר שאין לי פאקינג מושג על מה הם מדברים ואיך הם הגיעו למסקנות שלהם ולמה הם חושבים שזה אני... היו עוד הרבה פרטים על האירוע, אתה מוזמן לחפש את ההודעה שפירסמתי פה בנושא בזמנו. ושמע, אם אמא שלי הייתה מקבלת על זה נקודות בתור זאת שהרכב הוא מהעבודה שלה תאמין לי הם היו מעבירים את הקנס על שמי מבלי לחשוב פעמיים, אבל כל עוד זה לא נוגע להם ואני משלם את הקנס לא אכפת להם כל כך... הם יודעים שהקנס זה עונש מספיק גדול (מאיפה אני אשיג עכשיו 1200 שקל?! חחח)

Daemonlior

New member
המממ..

אם אתה מדבר על ז'בוטינסקי.. אני לא מבין איך בכלל הם הצליחו להגיע שם ל 180 עם כל הפקקים.. זה כביש של 60! 50 ברובו.. או שאתה מדבר על חוצה שומרון שזה כבר סיפור אחר.. מקרה מעניין.. אני אחפש.. איזו שנאה פיתחתי בזמן האחרון לשוטרים
בקיצור, המלצה שלי, הכל רק לא נקודות..

Krishi

New member
אאא.. נכון.. שכחתי..

ביקשתי אחר כך שימחקו אותה... בכל מקרה.. זה היה ככה בערך: בדרך הביתה... ממש בכניסה לפ"ת עצרה אותי ניידת שאמרה שהיא עקבה אחרי איזה אוטו ולפי המהירות שהם נסעו זה נראה כאילו האוטו שהם עקבו עכשיו נסע על 200(!!!!!!) קמ"ש.... הם לא היו בטוחים שזה אני אז הם בדקו עוד כמה מכוניות שהיו ברמזור.. ואז החליטו שזה אני.. כאילו... האוטו שלי אפילו לא מסוגל להגיע ל-200 קמ"ש!!!... ומה גם שהם קבעו את מה שהם קבעו לפי המהירות שהם נסעו (מה שנדמה לי לא קביל בבית משפט). אמרתי להם שהם כנראה התבלבלו עם רכב אחר... לא הודיתי בכלום.. הם לא רשמו לי דו"ח או משהו רק רשמו לעצמם כל מיני פרטים ואמרו שניפגש בבית משפט... ושהם יכולים להאשים אותי בנהיגה בקלות ראש. אני חייב להוסיף שהם לא עשו לי בדיקת שיכרות (בדיקה מחייבת בעת האשמה על נהיגה בקלות ראש), וכשהם שאלו מאיפה יצאתי, בהתחלה ציינו שם של רחוב אחר, ואז כשאמרתי שיצאתי מרחוב כזה וכזה הם כאילו "התאימו" את עצמם ואמרו "נכון נכון, משם גם אנחנו באנו" אני אסביר לך איפה נסעתי... יצאתי מרחוב בני אפריים ברמת אביב עד לצומת הכפר הירוק, שם ירדתי לכביש 5 לכיוון אריאל, ויצאתי ביציאה לפ"ת איפה שהבית עלמין (היציאה הראשונה אחרי היציאה לכביש 4). הגעתי כמעט עד רחוב ז'בוטנסקי (רמזור אחד לפני) ושם הם "תפסו" אותי.

Daemonlior

New member
חוצפה משטרתית =/

אני מאמין שאין כל סיבה שלא תצא זכאי במשפט.. א. אין צומת הכפר הירוק.. יש מחלף.. זה כביש מהיר.. ב. כשאמרתי כביש חוצה שומרון התכוונתי לכביש 5.. זה אותו הכביש
עכשיו זה נשמע יותר הגיוני.. בשטח עירוני הם לא היו נוסעים ב 180.. ג. היציאה לפ"ת (בית העלמין) זה מחלף תקווה.. ד. הצומת שעצרו אותך זה בפינת הרב מלכה-גיסין אם הבנתי נכון... אם אתה מפ"ת אתה אמור להכיר את כל השמות האלו.. בכל אופן, אחד המקרים היותר תמוהים.. הם שאלו עוד נהגים? כאילו, אין להם בכלל מושג אחרי איזה רכב הם רדפו?!
הייתי משתגע מדבר כזה, אני שונא שמאשימים אותי עד דברים שלא עשיתי.. אגב, אם ידעת שבישביל לרשום לך דו"ח על נסיעה בקלות ראש הם היו חייבים לעשות לך בדיקת שכרות.. למה לא אמרת להם?

Krishi

New member
כן אה..

אתה צודק בקשר לכל המקומות. אני אמנם מפ"ת אבל אני לא מסתובב בעיר הזאת כל כך.. אני לא אוהב אותה במיוחד, אז אני לא מתיימר לנסות לדעת אותה בעל פה.. חח... הם שאלו כי הם לא היו בטוחים... לא יודע מאיזו סיבה.. ואני הבנתי שהם צריכים לעשות לי בדיקת שיכרות רק בדיעבד אחרי מקרה כשהעלתי את המקרה פה בפורום ובנוסף שאלתי אנשים אחרים...

Daemonlior

New member
גם אני לא מתיימר לדעת אותה בע"פ..

אבל רוב המקומות שאמרתי הם מקומות מחוץ לפ"ת.. את בפ"ת אני בקושי מכיר (לפי שמות של רחובות הכוונה..) אני זוכר שמות, אבל אין לי מושג איפה הם.. מתי המשפט? אני אשמח מאוד לשמוע עדכון בעיניין.. ויש לי שאלה אליך.. אם שוטר נותן לי דו"ח על נהיגה בקלות ראש.. כדאי לי לדרוש ממנו בדיקת שכרות?

Krishi

New member
כן אבל בתור תושב שלה

אני "אמור" לדעת, לא? חח בכל מקרה... הזימון עוד לא הגיע, ואני מקווה שהשוטרים יבינו שזה לא אני או שאין להם סיכוי בבית משפט ולא ישלחו לי אחד. בקשר לשאלה שלך, לא הייתי דורש במקומך בדיקת שיכרות, זה יכול לשמש אותך בהמשך בבית המשפט כנגד השוטר.

Daemonlior

New member
הבנתי..

אני גם לא אחד שמתווכח עם שוטרים בכל מקרה.. אקבל את הדו"ח ואשתוק..
השכלתי בכל אופן.. וסליחה על ה

Krishi

New member
אבל אני לא ../images/Emo3.gif

כאילו.. כן.. אבל את לא הראשונה שאמרה לי את זה

ChilD SouL

New member
הקטע עם הדוח באמת מוזר...

ו...אני הייתי משלמת את ה-1200, זה עדיף מלקבל נקודות. תשלם בתשלומים.

למעלה