דילמה לא נורמלית

לכולם יש מתיחויות מקצועיות?

הרבה אנשים עזבו בגלל מתיחויות מקצועיות? אז מה הופך את האירגון הזה לכל כך מקצועי? נראה שההחלטה כבר נלקחה ורק דרוש לך זמן לעכל זאת, כמו שיובל כתב.

אונתן

New member
אני יודע שאני מתחת לכולכם בדיון ...

כמובן שהדרגות שהגעתי לכם זניחה והסיפור שלך בגלל המורכבות שונה משלי ...אבל כמו שכולם ארו לא רק שכבר החלטתה אלה עדיף שתעזוב התחושה המעיקה שגרמה לך לכתוב בפורום שאתה כמו שכתבתה בקושי כותב לא רק שלא תעזוב אלה תתגבר ולכן אני ממליץ לך פשוט לעשות את זה ודי והכשיו לעוד פן בסיפור לפי מה שאתה אומר אתה לא היחיד ככה שזה לא רק אתה זה באמת בעיה שנעוצה במורה ומהניסיון הדל שלי ברגע שאתה תעזוב אתה פשוט תשחרר את הסתימה והרבה ילכו אחריך ובזה שהם יעזבו את ההארגון\מורה זה רק הזדמנות להקים בית חדש אל תישאר בלי בית תבנה אחד מחדש עם מי שחושב כמוך קח את השיטה שאני בטוח שהיא נהדרת ותבנה בית יותר נקי בעל כבוד אמיתי בית משלך. וכמובן בהצלחה וכמובן :) "תן חיוך הכל לטובה"

אתה עוד לא יודע שכבר החלטת

אתה תעזוב, זה רק ענין של זמן. אם האהבה לאמנות וההסתייגות מהמנכנון תתמדנה - לפחות באותן עוצמות כפי שקורה כעת, הרי זה רק שאלה של מתי... כי בסופו של דבר תאלץ לשאול את עצמך האם אתה ביירוקרט המתפשר על האמנות לטובת המנגנון או אמן המתפשר על מנגנונים לטובת האמנות.
יובל.

broccoli

New member
../images/Emo45.gif תבין את המניעים שלך

ואז תוכל להחליט באופן אמיתי. אני מסכים עם יובל - נשמע שבפנים כבר מצאת את האיזון בין הפרמטרים השונים. כבוד בשיטה זה דבר אמיתי שקיים, ולא שטות שניתן להעלם ממנה. באופן אישי, אחרי שחשבתי על זה יותר, הבנתי שבשבילי זה ריק, ושהסיפוק העמוק שלי נובע מההסתכלות שלי החוצה. איבדתי כבוד אבל הרווחתי נחת אמיתית

כמו שכתב יובל - כבר החלטת

נסה לבנות לעצמך תרחיש של "מה קורה עכשיו". רובינו מתאמנים בא"ל בגלל הכיף שבדבר. אם לא כיף לך - למה להתאמן? העולם מלא במאמנים טובים, בארגונים נחמדים, ובהזדמנויות ללמוד. חשוב על חצי הכוס המלאה.

למעלה