דילמה בקשר

oferyosi

New member
חשבתי ששאלת אותי../images/Emo13.gif

טוב נו זו השעה המאוחרת...

ohad zini

New member
המשך

נכון אני יודע שהיא רוצה להשתחרר אבל מה לעשות שיש מישהו בדרך שהיא צריכה לדרוס כדי לטוס?! לכן אמרתי לה שתטוס לשלושה חודשים בכיף בלי שום בעיה כי אני יודע שהיא חייבת להשתחרר מהשנתיים בצבא. וגם הצעתי לה שנטוס לתילאנד לאיזה שלושה שבועות בזמן הקרוב, אבל היא ממש נעולה על חצי שנה לארצות הברית. אז מה אני יכול לעשות מה אני איזה כלב שישב ויחכה ויואכל עליה סרטים מה היא עושה שם וגם להיפך אני מאמין שהיא תחשוב מה אני עושה פה. בקיצור לא בריא בכלל לקשר

charriere

New member
חייב להגיב לך . אני בדיוק במצב שלך

החברה שלי טסה לדרום אמריקה ל4 חודשים . עוד שבוע וחצי היא חוזרת . לא נפרדנו . תראה , זה קשה אין ספק . בהתחלה אתה תהיה בשוק לא כל כך תבין מה קורה , מן הכחשה כזאת . אחר - כך יתחילו הגעגועים , המחשבות , הכל . אחרי איזה חודשיים תתחיל קצת להתאפס על עצמך , סביר להניח שתהיה חרמן אבל אם תהיה חזק , תוכל להחזיק מעמד בלי לבגוד . ובסוף , אחרי שהיא תחזור , לדעתי תראה שהיה שווה לחכות. האמת שלא דיברתי עם החברה שלי על פרידה בכלל , אמרתי לה שתהנה , תטייל , תעשה חיים , ואני אחכה לה. יש משברים , יש דכאונות , אבל בסוף זה שווה את זה לדעתי . אז לסיכום , עצה מאחד שבמצב שלך , הייתי נותן לזה צ'אנס . כמו שאחד אמר פה:" אהבה מנצחת".

למעלה