דילמה בקשר

ohad zini

New member
דילמה בקשר

שלום לכולם אני וחברה שלי יוצאים כמעט 4 שנים ובאמת הקשר שלנו מצויין, עוד חודש היא משתחררת ורוצה לטוס לחו"ל חצי שנה יש לציין שאני שאני משתחרר עוד שנה והחלום שלה תמיד היה לטוס אחרי הצבא לעבוד ולטייל. מה לעשות באמת שאני לא רוצה לפגוע לה בחלום אבל מצד שני אני מאמין שה יפגע בקשר שלנו כי מה שווה חברה טלפונית ? אני אמרתי לה את מה שאני חושב שאני לא מאמין בקשר שהוא רחוק ושתטוס לשלושה חודשים בכיף לזה אין לי שום בעיה כי אני יודע שאחרי הצבא חייבים קצת חופש. מה לעשות?! להיפרד? ואם להיפרד אז מתי עכשיו או שהיא תטוס?! לנסות להשאר חברים גם שנהיה רחוקים?! או שיש כאלה שאמרו לי תפרדו שתטוס ושהיא תחזור תדברו תראו אם יש טעם לחזור (אני לא מאמין בזה)

יום טוב

אם אתה אוהב אותה, השאר אתה בקשר ככל שתוכל. זכותה לבלות ולהנות מחייה ככל שתרצה. השתדל לשמור אתה קשר טלפוני ומכתבים, כשתהיה רחוקה. טפח את הקשר במעשים ודבורים טובים מאהבה.

oferyosi

New member
לא מבין את זה

אני שומע כל כך הרבה מסביב אנשים שמבלבטים אם לעזוב חבר/ה כי נוסעים לטיול... כאילו מה??? הם כלב שמשאירים בדרך לנתב"ג???(וגם את זה מי שעושה אישית הייתי מוריד לו ביצה) אתה אומר שהקשר שלכם מצויין - אבל אתה מתלבט אם לזרוק אותה עכשיו או כשהיא תטוס...
טוב נו זה רק אני והגיל שלי כנראה.

elena20

New member
כי קשה לנהל את הקשר כשלא רואים אחד את השני

חצי שנה, כפי שהוא אמר הוא כרגע בצבא ולא יוכל לטוס איתה.

יש הרבה דברים שהם "קשים" בקשר.

האם הפתרון הוא להפסיקו? זה שאלה של יכולת הסתגלות ועד כמה באמת רוצים להתמודד עם מה שקורה.

elena20

New member
לא אמרתי להפסיק, הוא שאל למה הוא בכלל

שוקל להיפרד ממנה?אז עניתי לו, אני גם לא חושבת שלהיפרד זו אופציה טובה ולא חושבת שזה טוב שהיא תוותר על הטיול כי זה חלום חייה, דילמה קשה.

oferyosi

New member
לא שאלתי את זה...אני יודע לקרוא../images/Emo13.gif

אני פשוט אומר שנראה לי כאילו מערכת יחסים זו מין הזמנה של סרט ב VOD - יאללה יש עכשיו נזרום , צריך לטוס , נו טוב נסגור את הסיפור - מקסימום נזמין כבר סרט אחר... כי אולי אני קצת נאיבי וחושב שמישהי שאני אוהב באמת אהיה מוכן לחכות לה שתצא לטיול , תעשה מה שהיא רוצה , ואפילו שזה לפרק זמן ארוך.כמובן שאני מצפה למחויבות מהצד השני ולא שתחזור לי עם מישהו חדש... אני יודע שפרק הזמן הוא משהו בעייתי , ואני לא עד כדי כך עיוור - אבל בגדול - אהבה צריכה לנצח.

זכוכיות

New member
בוא נגיד שכל אחד אוהב אחרת...

אני למשל, כל כך טוטאלית באהבה שלי, שאני יודעת שגם אם טיול במי יודע איפה היה חלום חיי הוא היה מאבד משמעות מול עצם הרעיון שהאהוב שלי רחוק כל כך, ולכן אני מצפה מבני הזוג שלי את אותה רמת הקרבה, מי שנסיעה לחו"ל תישאר חשובה לו על אף המרחק ממני- הוא כזה שההתאמה שלי אליו מראש מוטלת בספק... אני לא אוהבת להעניק יותר.

elena20

New member
לא שאלת את זהה ישירות, אבל זה מה שהשתמע

מהכתוב.

oferyosi

New member
ממש לא...../images/Emo13.gif

קראתי , הבנתי מה הוא אומר. בנוסף אני שומע מאנשים שאני מכיר התלבטויות בסגנון הזה. ובגלל זה אמרתי את שאמרתי - כי אני חושב , בתמימותי, שבגדול אהבה אמיתית צריכה לנצח הכל.

ohad zini

New member
תגובה

היא מבינה אותי ואמרה שהיא לא יודעת מה היתה עושה במקומי! אבל זה החלום שלה והיא מאמינה שאנחנו יכולים להשאר ביחד גם כשהיא תיהיה בחו"ל "אתה אומר שהקשר שלכם מצויין - אבל אתה מתלבט אם לזרוק אותה עכשיו או כשהיא תטוס... " נכון כי אני לא רוצה להפגע אז למה למשוך את זה עדיף להפרד עכשיו במקום לחיות בסרט שהיא בסוף אולי תשאר, עדיף שזה יעבור בעוד חודשיים ולא בעוד 4 חודשים

Jessio

New member
לפי דעתי..

אתה פשוט לא סבלני וחבל כי אתה עלול להפסיד משהו טוב. אם הקשר באמת טוב, והיא באמת האחת בשיבלך, אתה באמת הולך לזרוק אותה כי היא רוצה קצת לעשות חיים בחו"ל ?! ואם היא תחליט להישאר, ותיפרדו, אז לפחות אתה תחייה בהרגשה שאתה היית סבלני ורצית לחכות לה , והיא זו שוויתרה על הקשר.

smartblonda

New member
הייתי בקשר עם אחד האקסים בעבר

לאחר שהשתחררתי מהצבא נסעתי לחו"ל לטיול עם חברה לחצי שנה. לא היתה בכלל דילמה,האם להיפרד או לא,היה ברור שאני נוסעת "להשתחרר" לאחר הצבא ואילו חבר שלי נשאר בישראל ומחכה לי. דיברנו בטלפון כל כמה ימים והוא חיכה לי שאחזור. שוב אני חושבת שאתה טועה בגישה,באם אתה אוהב את חברתך ,היא תחכה לך ואתה תחכה לה.

זכוכיות

New member
אני לא חושבת שהייתי מסוגלת לנהל

קשר רומנטי במשך חצי שנה ממרחק כזה. ואני לא אפרט למה כי יתנפלו עלי :)

oferyosi

New member
כי כמו כולם היא צריכה גם סקס

ואז יתנפלו עליה בהתחסדות - והצד השני - "יתנפלו" עליה לצורך סקס

למעלה