דילמה אישית

• פותח הנושא atcbl
  • פורסם בתאריך
ואולי בכלל אין בעיה?

לימודים בתחום המחשבים נותנים כלי לעולם העתיד. אבל נשאר חופש בחירה ענק מה עושים עם הכלי. האחד יעדיף לפתח תכנת בסיס ו"להזיז ביטים", אחר יהנה יותר לבנות אפליקציות קצה ולעצב ממשק משתמשים. עוד ניתן לעסוק בניתוח מערכות או בפיתוח משחקים ועוד המון אפשרויות. היריעה מאד רחבה וטווח האפשרויות מאפשר מציאת אותו נושא שיעניין אותך. וגם בתוך הנושא הגדול, ניתן לעבוד בבתי תכנה קטנים, או אולי דוקא בבנק או בחברת ביטוח אם זה מה שיענין אותך, ואולי בכלל בתעשיה, למשל פיתוח הדור הבא של ה"חץ"... או בחינוך בפיתוח לומדות. לסיכום זה עולם שלם. ולומר עם תחילת הלימודים שזה לא מה שמעניין אותך ולטווח ארוך? איך אתה יודע?

ailag

New member
אבל אין עבודה!

גם אם מישהו יאהב תחום אחד של מחשבים, אם יש יותר מדי אנשים כמוהו הוא לא ימצא עבודה ויאלץ .. להתפשר על משהו שהוא אוהב פחות. המחשבים זה תחום בעייתי.

../images/Emo140.gifתעשה מה שאני עושה

אני עכשיו לומדת משהו בשביל "התעודה" אתה יודע, שיהיה משהו ביד. ואחר כך התכנון שלי הוא ללמוד משהו שאני ממש אוהבת- שזה מלא סוגים של אומנות- תכשיטנות, ובכלל יצירה. זה הכי בטוח!

ailag

New member
סאלי!

זה
רציני אבל.. סאלי! בכרטיס שלך! זאת היא? מstare down sally הישן..

r i p l y

New member
אולי אתה בת´ק התלבטות וזה בסדר

תחשוב עם עצמך . כי בסופו של דבר אתה המחליט ואתה תלמד את זה. אולי תלך על דו חוגי מחשבים עם עוד משהו שאתה מתעניין ואוהב אותו. (תקשורת ? לא יודעת.?) האמת שתמיד עדיף גם --להקשיב לקול הפנימי שלך וגם תסתכל בשנתון ותעבור על החוגים השונים . חשוב ללמוד משהו שאוהבים אחרת אין מוטיבציה או שפשוט לא נהנים (וגם ללמוד משהו בניגוד!! לרצון שלך זה לא טוב... כי המטרה בחיים זה להתפתח.. ןחוץ מזה שכשומדים משהו שאוהבים אז יותר טובים בזה אחכ. אז תחשוב וגם אולי תחכה קצת הלימודים יכולים לחכות עוד שנה כי ואתה נורא צעיר ככה הבנתי.. בהצלחה.

atcbl

New member
כולכם עזרתם לי מאוד אבל עוד משהו

אני הייתי מסוגל לעבוד במחשבים אם הייתי יודע שאני ימציא בזה משהו שיעזור לאנשים - אבל להמציא משחקים זה לא ממש עוזר לאנשים , וללכת לעבוד בחברה שבנויה כבר שנים זה לא נראה לי ממש עוזר כי הכול כבר יציב וזז... אני ממש לחוץ בקטע הזה כי אני צריך להחזיר למכללה תשובות עוד כמה שבועות וכולם לוחצים עלי. עושר יביא לי אושר אבל זה אושר עקיף כי בכסף הזה אני ישתמש כדי לעזור למשפחה שלי(עזבו אל תיכנסו לזה) .מה שמביא לי אושר זה לעזור לאנשים. אם מישהו בא אלי עם בעיה ואני רואה שעזרתי לו אז אני מרגיש כאילו עזרתי לעצמי. בקיצור אני מחפש שילוב גם של כסף טוב וגם של משהו שיתן לי להט - לא יודע אם אני ימצא שילוב כזה. אבל בכל זאת תודה רבה לכולם נתתים לי על מה לחשוב וכנראה שאני יצטרך לקחת את השבועות האלה ולחשוב טוב טוב מה לעשות אחרי הכול רק אני יודע מה טוב בשבילי(אני חושב ככה לפחות)

r i p l y

New member
אז תחפש משהו יצירתי...

תפעיל את התאים האפורים תחשוב מה לעשות אבל בלי לחץ... אתה רוצה לבחור מתוך תחושת לחץ? אויי וויי...("אני ממש לחוץ בקטע הזה"? ככה רשמת? אמאלהההההההההה)
שלא יפעילו לחף האמת אולי מפעילים עליך לח בבית ובגל זה את ה מבולבל אז צכה מה בוער ותחשוב לבד עם עצמך. ולי תחפש גם משהו יצירתי "שיביא לך להט"? אולי פילסופיה ומחשבים אולי?

גאטליעב

New member
תישאר במחשבים

ותאהב את הכסף, המשכורות, כסף תמיד אפשר לאהוב. עדיף לעבוד בשביל כסף ולא בשביל כיף. עת לעבוד, ועת לכייף.

למעלה