../images/Emo210.gifדילב? תתחדשי יפה שלי :] ../images/Emo207.gif
בנות?!?!!?!?!?!? אני שכחתי לספר לכן כי פשוט הייתי לחחוצצצההה אתן [נראה לי] שמתן לב שלא התחברתי בחמישי שישי שבת לאייסי .. או שבכלל לא הייתי בפורום.. כי הייתי בספינהההההההההההה המג'יק וואן!!!! וואי אתן לא קולטותתתתתתת אני לא יכולה לספר לכן הכל אחרת זה לא יגמר.. הייתה הופעה של אייל גולן ביום חמישי..... הוא?!?! יא וואליקק עשה חפלללה לא נורמליתתתתתתתתתתתתת! כולם התחילו לרקוד וזה.. אנחנו לא אוהבים אותו ממש אבל צילמנו כמה תמונות.. הצטלמתי איתו .. אעלה אותה עכשיו או אח"כ.. כשאייל עלה לבמה?? בדיוק חשבתי על נופרייי'ק הקציצה שילי

אז החלטתי לצלם לה תמונה יפה שלו.. אני צריכה לבחור לה אחת מביניהם XD אגב.. הוא גם היה מסטול באותו ערב
אז אחרי החפלה שהוא עשה הוא הלך לקזינו
שיחק על 7000 $ ב-מ-כ-ה
והפסידדדדדדדדד חחחח אח"כ ב-3 לפנות בוקר הוא חזר לשם והחזיר 4000 $ חחחחחחח

מצחיק כזה! ראינו אותו לוחץ למעלית לרדת לקומה שלו.. אז היו איתנו עוד חבר'ה כאלה אז אחד צועק לו "אייל?! לאן אתה הולך?" אז אייל כזה :"למיטה לאן?!" אז הוא צועק לו "כשאתה חוזר הביתה מה אתה הולך לעשות"
אייל כזה עושה לו "
לאכול גת
חחחחחחחחחח אהה והצטלמתי איתו .. הייתי הפוכההה רציתי לישון אבל בשביל המזכרת הצטלמתי מסטולה כזאתי
בקיצור מוצא"ש עלה מורן קריתי!!!!!! שר רק ת'שיר "שקט" אני ראיתייי אותו בספינה מסתובב אבל כזה לא זיהיתי אותו.. ולא הצטלמתי איתו :/ המצלמה הייתהה בחדר ונגמרה הבטריה

( לא משנה ..... אז בנות!? אני לא רוצה להמשיך לחפור לכן!! אני כל הסופשבוע רק חשבתי עליכןן והתגעגעתי =מאוד= אוהבת כ"כ כ"כ כ"כ -אוראלי- ((