תמונות יפות ויפה לך אדום מאמי =]]
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 20/4/07 #77 ../images/Emo110.gifאואואוא מורןןןןן טוב שרואים אותך פה חחחחחחחחחחח=]] תראי מה רשמתי בסיכום שבועיXD
מ מורן וספיר New member 20/4/07 #89 ../images/Emo15.gifחח מה אני יעשה... ראיתי מה כתבת... תראי מה אני כתבתיXDD
ד דילב לוי XD New member 20/4/07 #100 ../images/Emo210.gifספיר את לא צריכה להודיע לה שאת רואאאה תיראי ותגיבי לה שםםם !!
מ מורן וספיר New member 20/4/07 #131 ../images/Emo15.gifטוב דילב לא צריך להגזים יותר מדי!!!! לא על כול הודעה שספיר תכתוב עכשיו תגידו לה למה את כותבת למה זה למה זה.....=/
../images/Emo15.gifטוב דילב לא צריך להגזים יותר מדי!!!! לא על כול הודעה שספיר תכתוב עכשיו תגידו לה למה את כותבת למה זה למה זה.....=/
ד דילב לוי XD New member 21/4/07 #143 ../images/Emo210.gifזה מציייייייייייייייייק ואני יעשה את זה עד שהיא תפסיקק עם זזזזזזזזזזזזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo210.gifזה מציייייייייייייייייק ואני יעשה את זה עד שהיא תפסיקק עם זזזזזזזזזזזזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מ מורן וספיר New member 21/4/07 #149 ../images/Emo15.gifאבל דילב גם את רושמת מלא../images/Emo6.gif חחח ועוד עכשיו שאת אדומה ממש רואים את זה.....
../images/Emo15.gifאבל דילב גם את רושמת מלא../images/Emo6.gif חחח ועוד עכשיו שאת אדומה ממש רואים את זה.....
נ נופר סלב שכזאת New member 21/4/07 #150 ../images/Emo20.gifלא איכפפת לנו שתיכתוב הרבה אבל שתיכתוב למה שקשור אליה , ולא תגיב לננו על מה שאנחנו צכות לענות !
../images/Emo20.gifלא איכפפת לנו שתיכתוב הרבה אבל שתיכתוב למה שקשור אליה , ולא תגיב לננו על מה שאנחנו צכות לענות !
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 22/4/07 #156 ../images/Emo110.gifנו די גמרנו עם הענין!!!!!!!! וחוצמיזה דילב ונופרר אני עניתי במקום דילב רק פעם אחת איאיא מה עשיתם מזהה=\\\\ אבל עזוב זהו נגמררררררר עזבנו את זה!
../images/Emo110.gifנו די גמרנו עם הענין!!!!!!!! וחוצמיזה דילב ונופרר אני עניתי במקום דילב רק פעם אחת איאיא מה עשיתם מזהה=\\\\ אבל עזוב זהו נגמררררררר עזבנו את זה!
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 22/4/07 #168 ../images/Emo110.gifמה פעמים?????. נופר עם את עונה אז תעני לי בשרשור אחר כי זה השרשור של דילב היא לא רוצה שנהרוס לה אז נעבור שרשור! אבל אנחנו סתם עוד ועודדד דשים בענין הזהה למה?=\
../images/Emo110.gifמה פעמים?????. נופר עם את עונה אז תעני לי בשרשור אחר כי זה השרשור של דילב היא לא רוצה שנהרוס לה אז נעבור שרשור! אבל אנחנו סתם עוד ועודדד דשים בענין הזהה למה?=\