דיכאון...

דיכאון...

הי. הייתי רוצה לדעת לכתוב אבל המחשבה שלי לא מאורגנת ומסודרת. אני פרנואידית גם במרחב הוירטואלי וחוששת להחשף. אנסה לכתוב כאילו לעצמי אך גם אז לרוב לא מצליחה לארגן את המחשבות . מעבירה את הימים בין עבודה לסדרות טלויזיה (כולל האח הגדול כששודר..). אני מנסה לעשות מה שעושה לי טוב, וחושבת על התאבדות פה ושם. אני מסלקת את המחשבה , לפעמים מתמקדת קצת יותר ומנסה לתכנן, לפעמים נבהלת מהמחשבה. עוד חודש יש לי יום הולדת. אני כל כך מפחדת מיום ההולדת הזה. זה יום אבל. כל שנה בשנים האחרונות בודקת האם השתנתי או התקדמתי. הדיכאון שם, והבדידות גם. עכשיו אני בת 32 . גברים מבוגרים ממני בעשרים שנה נתפלים אלי, בגלל המצוקה שלי. הם רואים בי דג שקל לתפוס כנראה. אנשים מתחילים איתי פה ושם. אני חוששת להחשף כל כך. אני חיה בזהות כפולה ואפילו האינטרנט לא מתאים כדי להרגיש בטוחה בהחשפות. עברתי אשפוזים, אני עוסקת במקצוע טיפולי ופה חלק ממקור התחושה של זהות כפולה. איך יכולה מישהי עם דיכאון להיות מטפלת? האם עלי לעזוב את המקצוע? אני נמצאת בטיפול, לוקחת סוג של פרוזק, וגם תרופת הרגעה. לא עברתי פסיכוזות. אני עייפה. נלחמת ונלחמת ואולי נלחמת בתחנות רוח שאני יוצרת. כל כך עייפה... השינה היא הבריחה הכי טובה. לעת עתה כתבתי מספיק. להתראות.

יקירה,אנחנו פה בשבילך../images/Emo24.gif

את מוזמנת לשתף,לפרוק מהלב-זה יעזור לך מאוד. אל תחשבי על הבריחה הזאת, תתמודדי עם עצמך,תוכיחי לעצמך שאת אדם חזק ועוצמתי. אנחנו פה בשבילך,את לא לבד. את מוזמנת גם לפנות לסה"ר ואולי לדבר שם עם מישהו שיוכל לעזור לך,אולי ליצור קשר עם המטפלת שלך.

לנושנוש

New member
כן אפשר לטפל גם בדיכאון.

כל עוד את מרגישה שאת נותנת את המיטב מעצמך כפי יכולתך. לימדו אותי בשמאניזם שלכל מטפל יגיעה מטופל שמתאים לו. כזה שמטפל יוכל להתמודד איתו ואפילו ללמוד ממנו על עצמו. לגבי גברים מבוגרים הרי זה התרבות של ימינו שנותנת לגיטימציה לגבר מבוגר להמצא עם בחורה שצעירה ממנו בהרבה ולא כל כך להפך... זה מה שיש לי להגיד בנתיים. אני מאמינה שמצבך יכול להשתנות בצורה משמעותית. את רק צריכה למצוא שיטת טיפול מתאימה. גם אני במקצוע טיפולי וסבלתי מתקופת דיכאון ממושכת. יצאתי מזה ללא תרופות ובעזרת כמה שיטות טיפול. אשמח לחלוק אם תרצי. שבוע מצוין.

לדרך טאו

ניסיתי לענות לך במסר, אבל אין אפשרות טכנית במחשב שלי, או שסתם יש לי קושי. תודה על המייל ששלחת לי. מה זה דרך טאו אם אפשר לשאול?

MyTaoWay

New member
זה

היי זה כינוי הישן שלי (כוונה ישן ברעיון,) שבאותם הזמנים למדתי בודהיזם וטאואיזם, כרגע זנחתי את לימודי בגלל חוסר חברים בעלי תחומי עניין כמו שלי וגם בגלל שעד עכשיו עם ה300 ספרים שיש לי בודהיזם וטאואיזם לא נתן לי את הידע שחיפשתי... מזל שמצאתי את הדרך, דרך אימון האישי! כי לא רק שקיבלתי תשובות, אלא גם מיישמת אותן ביום יום, ורואה תוצאות מדהימות ! מישהו אמר לי פעם ''הכל מתחיל מבפנים'' ולא הבנתי מה הכוונה שלו עד היום... היום הבנתי אותה-הכל מתחיל במחשבה! אם אדם חושב חיובי -הוא פועל בצורה שונה, בצורה שמקדמת את המטרות שלו ! כן לפעמים האתר תפוז שלנו עושה תקלות בשליחת המסר, גם לי זה קורה לפעמים .. מה שאני עושה במקרה כזה קודם כל אם אני כותבת הודעה ארוכה (ואני מומחית ב'חפירות') אז אני כותבת אותה בוורד, ואחרי זה עושה העתק/הדבק לפורום או מייל או מסר שאני רוצה לכתוב, נמחקו לי המון הודעות איכותיות וארוכות בתפוז -אז את הלקח שלי למדתי בדרך הקשה -אין כמו וורד !

אולי תנסי להכין לעצמך משהו ממש טעים

שאת אוהבת? זה תמיד עושה הרגשה טובה ומעורר תאבון. ואכן אני מניחה שחוסר תאבון או חוסר חשק לאכול זה חלק מהעניין.

MyTaoWay

New member
חוסר תאבון

או בזה, אני ממליצה דווקא על צמחי מרפא ... יש כל מיני צמחי מרפא, ממליצה להתייעץ עם נטורופט (רק שלא ידחף לך כדורים טבעיים! יש צמחים מיובשים-שעולים בין 5 שקל להכי יקרים גג 40 שקל) מה שאני עושה זה ככה (שיטה סודי! לא לגלות אותה לנטורופטים!) פשוט אם נטורופט ממליץ לי על כדורים טבעיים -אני קוראת את הרכיבים של הכדור -בד''כ זה כמה צמחים או צמח בודד ,אז אני ניגשת לפינה הזאת שיש בה צמחי מרפא מיובשים וקונה את הצמח שכתוב ברכיבים! היו חסכתי כך ב100 שקל ! (הכדורים עלו 150 לערך ואני בזבזתי כ40 שקל על צמחים המיובשים) הנטורופט העיר לי שהצמח הזה כחליטה מאוד מר (ואני חשבתי שאני רגילה,חברה שלי ששומעת את פרופסור קרסו תמיד אומרת שכל דבר מר זה בריא) נ.ב ממליצה לעשות חיפוש בגוגל - לכתוב גאמנון גאמנון זהו אדם נטורופט ויש לו אתר נפלא, בחיפוש של האתר ממולץ לכתוב כל בעיה שיש לך (יש גם צמחי מרפא נגד דיכאון) למשל תכתבי בחיפוש את המילה: תאבון נ.ב 2 למי שלא יודע נטורופט זהו אדם שלמד 4 שנים במכללות מוכרות בארץ רפואה טבעית וצמחי מרפא. בהצלחה! טאו, עדיף לשתות צמח מר, מאשר לגרום למרירות בכיס

למעלה