דיי מספיק

white witch

New member
דיי מספיק

מיום ליום נראה לי ההפורום הזה נהפך להיות מקום של שלוותאיסטים (אנשים שגרים בבית חולים לחולי נפש שלוותא) אנשים פה מדברים בלי שום חוסר ידע או סתם ממציאים דברים או שזה פשוט הדמיון המטורף שלהם אבל זה נמעס לי לפעמיים לקרוא כאלה הודעות דפוקות זה לא שהם מדברים על משהו שאני לא מסכימה איתם אלא שפשוט הם חיים בנדמה לי...... אני לא חושבת שאני תמיד צודקת יחד אם זאת אני מאמינה שלבן אדם הכי מלומד בעולם יש עדיין הרבה מה ללמוד על החיים ןשתמיד יש מישהו יותר ``חכם`` או יותר קרוב לאמת מהשני אז מי אני שישפוט אני רק מנסה לעזור לזולת בדרך שאני חושבת שהיא הכי נכונה אבל לכל שאלה יש הרבה דרכים להגיע לתשובה יש יותר מדי אנשים שסותרים מה שאני חושבת אבל שום דבר שבעולם לא יניע אותי מלאמין בעצמי ולסמוך על האינטואיציה שלי ובזאת הסיים WHITE WITCH

morning star

New member
לפעמים

לפעמים

שלום לך לפעמים דמיון הוא כלי טוב, עד כמה שהוא מופרע . אם אדם לא מוכן לקבל דברים שאדם אחר אומר או מבטלם, זכותו. ותמיד תמיד תמיד ניתן יהיה למצוא משהו ``חכם יותר``. ד``א - את לא psychic מהפורום בנענע? שלך MS

NIGHTSTAR

New member
white witch בשבילך

היי מה לשול אותך הוא: את באמת מאמינה במאגיה? את יודעת כישופים לבנים (שלא מזיקים לאף אחד...כמו שינוי צבע עיינים)? את עושה מדיטציות? תחזירי לי תשובה , אם תוכלי בת כמה את?

white witch

New member
לכוכב בלילה

``מאמינה במאגיה``....... סלח לי אבל לא בדיוק הנתי את השאלה!!!!! ברמה העקרונית אני יכולה לעשות כישוף על מה ולמה שאתה רוצה ובין הייתר גם שנוי צבע העניים. אני בת 19 , וכן אני עושה מדיטציות. אם יש לך עוד שאלות אני ישמח לענות לך עליהם..... WHITE WITCH

למעלה