דיי לעזיבות!

2ofir

New member
דיי לעזיבות!../images/Emo123.gif

כולן עוזבות, מה קורה? זה נכון שהפורום שומם, ואז כולן עוזבות בגלל שהוא שומם
אבל למה הוא שומם בעצם, כי אחת עזבה, ואז עוד אחת עזבה, ואז עוד אחת, ועוד אחת....ובגלל זה הוא נעשה שומם, וכבר לא כיף כמו פעם. אני חשות, שהרי אף אחד לא באמת רוצה לעזוב לתמיד, הרי זה כיף לעשות דוליז[נו זה ממכר ברצינות]. ויש כאן בנות ממש חמודות ונחמדות
. אני חושבת שכל אחד תחשוב עוד פעם, ותעשה נסיון שני, כדי שהפורום יחזור לאיך שהוא תמיד היה. אז כל מי שעזבה[אולי היא רואה את זה] ומי שרוצה לעזוב, תחשבו עוד פעם
. ממ אני חושבת שכמה רעיונות לגיבוש יעזרו, כמו פגישות צ`אט מזמן לא היו, שרשור קשר מחודש, משחקי גיבוש...מדי פעם לדעתי זה יעזור:]. אממ אין אישור
נא לא לסקול

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif

לא נראה לי שיעזור. תאמיני לי ניסיתי הרבה דברים..
אין לי מושג מה לעשות יותר.. תעזבו! לא שווה אפילו להשקיע בלנסות להשאיר אתכן.
יבואו בנות חדשות גם ככה..
*נסקלת וממש לא אכפת לי*

2ofir

New member
אני חשובת שכל אחד עוזבת כי האחרת

עוזבת זה דפוק0.0 נסקלת עוד יותר קשות:0

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif

לא מדוייק, ענבר נניח לא עזבה בגלל אחרות, נועה גם לא..הן פשוט לא הרגישו קשורות יותר..
ולמה שתסקלי?

2ofir

New member
איזה נועה עזבהo.0 יש 2

לדעתי כשהתחילו לעזוב[אני לא אזכיר שמות] אז עבה עוד אחת ואז עוד אחת....וככה זה מדרדר ואני רגילה להיות מוסקלתXD

../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif

אממ, בנות לא עוזבות כי הפורום שומם. הן עוזבות כי הן או לא מרגישות קשורות לפורום או שהן פשוט לא ממש בתקופת דוליז או כל דבר אחר שגורם להן לעזוב:X. אה,ולא ניראה לי שבנות עוזבות כי בנות עוזבותXD

א ל א ו ר

New member
../images/Emo45.gifאת צודקת כל כך../images/Emo127.gif../images/Emo10.gif

גל עזיבות אכזרי על הפורום.... זה עצוב..! ובאמת יבש פה מאד עד שזה לרמה של שעמום ואם משעמם אז..... עוזבים.... אבל כבר יש את פרוקיט איחוד מיוחד זה לא הגיבוש זה השעמום לפי דעתי!.....

א ל א ו ר

New member
וגם שחכתי להוסיף ש....

יד עכשיו ביהס וקשה ולמשל אני התחלתי ללמוד עד ארבע (שונאת את זה
) ולא יודעת למה אבל גם לי ולעוד בנות שלא נציין את שמן פתאום שהתחילה שנת הלימודים נגמר החשק!.... ואני יגיד שוב כי יבש בפורום!

למעלה