דיי היה חמודד

|עם כל הכבוד ויש כבוד../images/Emo24.gif

אני חושבת שעם כל הצניעות שלכם וכמה שלא רציתם להשתתף בתחרות הזאת לדעתי אתם בלוג מספר 1 פה ...בגלל שלא התיחסתם לתחרות כאל תחרות עשיתם הכל מהנשמה ויש תוצאות....אני אישית נהנית מכל רגע בשידור שלכם אתם מעולים בכל מה שאתם עושים כל חידוש הוא משהו יוצא מין הכלל תמשיכו כך מחזיקה לכם אצבעות ונוגעת איתכם ברגע יום יום ...ובהזדמנות הזאת אני רוצה להגיד שאני שמחה שהכרתי גם את כל החברה הטובים מהחדר שהופכים לחברה מאוחדים כייף להיכנס ולראות כמה כולם יחד .....שיהיה המון בהצלחה בהמשך אוהבת אתכם מאוד יאקי וסם אודליה- ש ח ף המקורית|נשיקה

../images/Emo25.gif חולה על הבלוג שלכם

יאקי וסאם הנשמות שלי אני מטורפת עליכם אתם מספר אחד מכל הבלוג וד"ש לכל החברים מהבלוג להתראות מסופגניה ביייייייייייי

buzaglo

New member
סוף סוף ראינו תפנים...../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

היה שווה לחכות

DMAN3

New member
לא עלה לי השידור של התחרות../images/Emo93.gif

אם משהו הקליט את זה שיביא...בבקשה... או אם תפוז יכולים לשדר את זה שוב זה יהיה סבבה... תודה...

ido100

Member
תמונות מהאירוח בתפוז

אז חבל שלא יצא לנו להצטלם עם קמילה רבל עדיין הצלחנו לצלם אחלה תמונות עם יאקי וסם, דנדוש (וגם אחיה)וסיוונוש. למרות שיש כאלה שחושבים שאנחנו אוהבים ללכלך על כולם זה לא נכון והכל היה בהומור והשותפים בהזדמנות זאת שוב רוצים לאחל בהצלחה לכל שייזכרה ולחזק את ידיו. בהצלחה, השותפים http://www.hapoel-kfs.co.il/blog1/index.htm

DMAN3

New member
אני ינחש מי זכה

החדר לא רק בלונדינית... ניחוש טוב ...זה לא אתה

כנסו כולם

די עם המרמורים חבר'ה דנה זכתה, ובמקום להתבאס, קחו את הבאסה בסבבה ותפרגנו קצת לא יזיק לכם..... הנה אולי תמונה שלי תעודד אותכם!!!!!!

טוב לא ניסית לדחוף תמונה שלך בכוח

פאק את פשוט מכוערת ... כאילו אחלה סטייל והכל אבל את פשוט מכוערת בטרוף אמאלה חטפתי גועל בבטן כזה ): אוף תודה פעם הבאה שימי אזהרה ליד התמונה...וסלחו לי שאני ילדותי אני פשוט שונא אנשים מהסוג הזה .

אוווו סיימת עם הביקורת ? אתה לא אדם

יותר גדול לפי ההודעה שלך ככל הנראה . וחוץ מזה קרא גם למטה לפני שאתה קופץ למסקנות ...

מלה מעליבים ? כשאת/ה חושפים

עצמכם כאן ואתם מינימום לא בראד פיט או סינדי קרופורד צפו לתגובות...חוץ דיברתי בכנות עובדה שכן החמאתי לך על ההופעה.

תודה

עם כל הכבוד , שממש הקצין ואמר "מכוער" הגזים לגמריי....למרות הכל.. אבל לא נורא העיקר שהוא מרגיש טוב עם עצמו עכשיו

חחחחח עיצבנתי אותך עם הפוזה????

חחחחחח איזה פוזה על מה אתה בכלל מדבר... מה שה לחשוב פעמים לפני שאתה פותח את הפה ומדבר שטויות? ת'אמת שמתי את התמונה בשביל סיוון ודנה כי הן לא הצליחו לראות תמונות שלי אבל העינין הסתדר.... אתה לא חייב לקחת ללב ...... "עיצבנתי אותו עם הפוזה". חחחחח די קרעת אותי

למעלה