תפוז חסמו אותי,הודו בטעות,
אהלן תפוז בלוגים ומי שאחראי לכך!!! אני לא אכתוב פה יותר, אתם עברתם את הגבול!!!!! עברתם עד הקו המותר!!! לא מספיק מכרתם אותי בחזיה, אתם לא יודעים פשוט להעריך מה זה כנות של בן אדם ומה זה כנות!!! ויודעים מה אתם התחלתם במלחמה , ואני אשיב לכם בלי הרבה בעיות, אני ממחר פונה לעו"ד שלי יחד עם הצהרות של עשרות אנשים. שיצהירו לטובתי כמה שאני השקעתי נתתי ת'נשמה, שעות על שעות!!!!! ואתם באים בועטים בי, לא מתחשבים על כלום, אבל שטויות, אני לא אוותר על מכל מה שמגיע לי, אני נתתי לכם את הכל לבלוגים אני הבאתי אנשים, חבר מביא 10 והשני מביא 20 אבל סבבה, תמחקו את ההודעה הזאת גם, עכשיו רואים כמה שאתם פוחדים מהאמת, כמה שאין לכם האומץ להודות בטעות שעשיתם, שמכרתם הכל בדקה! ויודעים מה אין לכם הרבה מה לעשות. תוציאו עוד כרטיס טיסה, או שפשוט נעשה רעש ונעשה צדק!!!! ואז אני אגיד ואללה זאת תחרות הוגנת, ושוב אני לא מתכוון לוותר, מה כבר יש לי להפסיד? ממש כלום, אתם הפסדתם בן אדם ישר, אחד שנתן תוכנית אמיתית, תוכנית של החיים, ולא סקס ולא בטיח, מה חשבתם שאוותר לכם, מחר אני אדבר עם גיא אליאב. ותאמינו לי שהכל ירוץ חלקקק, אבל אותי לו תשברו יודעים למה? כי אני לא אגוז לפיצוח כ"כ מהרֱ אני נלחמתי על הזכיה שלי, יום ולילה במשך שעות על שעות, ואת הזכיה שלה היתה ברורה יום לפני התחרות, מעניין שכמה שעות לפני סיום התחרות היא כבר לא שידרה, מה דעתכם על זה? אהה נכון השרת נפל, ולמי שמוחק פה את ההודעות, מי שנותן את ההוראה הזאת, שישים לב טוב טוב. אני לא מתכוון לוותר, כי יש אחרי כח גדול גל אנשים עם הצהרות, אנשים שהיו איתי במשך חודשיים של שעות ושל השקעה, ואף אחד לא יהרוס לי את זה, אני\ הולך לפי העיקרון! ותמחקו את ההודעה, זה מראה כמה שאתם משקרים לאנשים בפנים, וקובי אחי אחלה תמונה אז זה מודבק. אהה תפוז מודבק? יאללה תודהה לכולם ואל תשכחו למחוק ת'הודעה שלי תפוז,